Па ко данас носи словенска имена у БиХ, несрећо? Ти твоји Измети, Исрани и Мухамеди можда?
Nesrećo to su zajednička imena za Bošnjake u Bosni.
NISU TO SRPSKA NI HRVATSKA IMENA !!!
Danas i vi i Hrvati imate 90% istih imena a Hrvati su Iliri a vi slaveni.
Mi smo se kroz islam odvojili od slavenskih imena ...hvala Bogu
Па ти си овде писао да ниси Словен, него Илир...
Naravno da sam Ilir. Ne samo ja nego većina nas su potomci Ilira za razliku od vas koji ste potomci slavena sa velikim uplivom turaka kasnije.
Zato ste "malo" crnomanjasti za razliku od originalnih slavena koji su plavi.
Naročito je to izraženo u jućnoj Srbiji
Значи да си се пре него што си од Турака добио имена Измет, Исран и Мухамед, звао Агрон, Бардил, Андис, Дасиус...
Nesrećo, prije dolaska Turaka u BiH u Bosni NISU POSTOJALI Serblje-pravoslavci nego su ih turci doseljavali da im služe i obrađuju zemlju.
Nađi mi jedan
SAMO JEDAN dokument gdje se spominju Srbi ili Serblje u Bosni prije dolaska turaka.
Izuzmi bosanske Vlahe pravoslavce koji su bili nomadi stočari pa vidi ima li Srba u BiH prije turaka.
Turci su vas ovdje naselili.
Е па, Срби у Босни су се звали Радован, Ратко, Жељко, Милорад и пре него што сте дошли ви Измети и Исрани, а и након вас.
Koji Srbi u Bosni ?
Nisu postojali prije turaka Srbi u Bosni a nisu postojali ni do 1844.godine kako tvrdi vaš Garašanin.
Pa ti stvarno nemaš pojma.
Погледај клип.

Онај Алија - исти ти. Само се он опаметио, филмови увек имају срећан крај... У стварности се дешава оно што се десило.
Da gledam klip Vuka Draškovića koji je govorio 1990-te godine da će odsijeć svaku ruku koja bude po Srbiji nosila bilo koji barjak osim srpskog ?
Takav čovjek je relevantan da napiše djelo ili snimi film zasnovan na istorijskim činjenicama ?
Ma bjaži ba...