ko su 3 najveca "vladara" (politicara) ?

eremita:
Пази паола, овде се морају расчистити неке ствари... моја маленкост је била испред Савезне скупштине наведенога дана... у општој гунгули (а ја био у првим редовима испред степеништа) појавила се очигледно добро организована група младих људи, кратко ошишаних, сви у црним кратким кожним јакнама које је предводио и командовао им ТИП мало старији,црномањаст, такође у црној кожној јакни - ту паљевину је НЕКО ВЕОМА ДОБРО ОРГАНИЗОВАО - та паљевина није била део спонтаног догађања - али општа хистерија и крађа и разношење ствари и намештаја јесте била спонтана реакција идиЈота... верујем да мурија има све те људе снимљене - а зашто КРИЈУ, то не знам...

Е, само још да ми кажеш како су Скупштину запалили комуњаре или шешељевци, а не чедицини јуришници и ђикини шпијуни, који су НАТО-вцима постављали локаторе при бомбардовању, па да се расплачем од смеха! Гори су од фашиста! Србофоби, што и данас показују. За шаку долара су у стању и рођену мајку да продају! То су МОНДИЈАЛИСТИ и промотери НОВОГ (ФАШИСТИЧКОГ) ПЕРЕТКА!

paola:
Е, само још да ми кажеш како су Скупштину запалили комуњаре или шешељевци, а не чедицини јуришници и ђикини шпијуни, који су НАТО-вцима постављали локаторе при бомбардовању, па да се расплачем од смеха! Гори су од фашиста! Србофоби, што и данас показују. За шаку долара су у стању и рођену мајку да продају! То су МОНДИЈАЛИСТИ и промотери НОВОГ (ФАШИСТИЧКОГ) ПЕРЕТКА!

Ја само сведочим шта сам видео својим очима - е сада да ли су били чедоиди, или неко други - ја то не могу да тврдим, али сигурно знам да их мурија има све снимљене јер ако се сећате тада су на свим околним бандерама биле постављене мале камере... мене је у целој ствари збунио њихов изглед, кожне јакне и кратко ошишани тзв.ћелавци...не знам...

А за ову Твоју констатацију у вези мондијалиста - слажем се, јер исто мислим.

paola:

i neka su je zapalili...to sediste najveceg olosha koji je ikad vladao srbijom...ja da se vratim u proshlost opet bi je gadjao kamenicama...

Back