Al Pacino:Kako te nije sramota,to je jedan od najsramnijih dana u nasoj celokupnoj istoriji,od tada su kola krenula nizbrdo......

uvex me nasmeje

ovaj post ide na desktop!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al Pacino:Kako te nije sramota,to je jedan od najsramnijih dana u nasoj celokupnoj istoriji,od tada su kola krenula nizbrdo......
eremita:Пази паола, овде се морају расчистити неке ствари... моја маленкост је била испред Савезне скупштине наведенога дана... у општој гунгули (а ја био у првим редовима испред степеништа) појавила се очигледно добро организована група младих људи, кратко ошишаних, сви у црним кратким кожним јакнама које је предводио и командовао им ТИП мало старији,црномањаст, такође у црној кожној јакни - ту паљевину је НЕКО ВЕОМА ДОБРО ОРГАНИЗОВАО - та паљевина није била део спонтаног догађања - али општа хистерија и крађа и разношење ствари и намештаја јесте била спонтана реакција идиЈота... верујем да мурија има све те људе снимљене - а зашто КРИЈУ, то не знам...
paola:Е, само још да ми кажеш како су Скупштину запалили комуњаре или шешељевци, а не чедицини јуришници и ђикини шпијуни, који су НАТО-вцима постављали локаторе при бомбардовању, па да се расплачем од смеха! Гори су од фашиста! Србофоби, што и данас показују. За шаку долара су у стању и рођену мајку да продају! То су МОНДИЈАЛИСТИ и промотери НОВОГ (ФАШИСТИЧКОГ) ПЕРЕТКА!
...ne, onaj ko jednoj drzavi:nametne "sankciju" a potom, ako je ne-moz drugacije okupira, prvo ih bombarduje a poton im pruza motku ili sargarepu!...Gryphon:John Kennedy
paola:Е, само још да ми кажеш како су Скупштину запалили комуњаре или шешељевци, а не чедицини јуришници и ђикини шпијуни, који су НАТО-вцима постављали локаторе при бомбардовању, па да се расплачем од смеха! Гори су од фашиста! Србофоби, што и данас показују. За шаку долара су у стању и рођену мајку да продају! То су МОНДИЈАЛИСТИ и промотери НОВОГ (ФАШИСТИЧКОГ) ПЕРЕТКА!
Nisam se ja izjasnio za njega, nego objasnjavao nesto.vzeoy7y9:...ne, onaj ko jednoj drzavi:nametne "sankciju" a potom, ako je ne-moz drugacije okupira, prvo ih bombarduje a poton im pruza motku ili sargarepu!...
Autor je malo zakazao, ali bitno da tema fura. Svi su se pronasli negde tako da nema brige, na kraju ce se sve razjasniti.....jomini:A koji su kriterijumi, niko ne reče, za titulu ''naj'' vladara, odnosno predsednika? Lične osobine, uspeh za državu, uspeh za narod, dužina ostanka na vlasti... Šta?
PA ako je tako onda je tito bez premca, jos uvek sam u nedoumici da li je bio zensko ili musko.PAC-PAC:Шерифе, реч је о нај политичару, владари су под знацима навода.
Српски речено - бирамо нај курвештију.
Таква је дисциплина, шта да се ради.
Oni su posebna sorta, ebu nam mater ceo zivot. Imaju oni dosta pojedinaca koji su odradili svoj posao kranje profesionalno.PAC-PAC:Мада ни макро Черчил није за бацити.