Ko stoji iza Nestorovica?

Sale, tebe smatram za glas razuma na ovom mestu.
Elokventan si.
Probaj da razbelodaniš
iskreno, nisam ni znao da se nestorović kandidovao do pre neko veče, malo me razočarao što je ušao u sve to blato.
koji su mu pravi razlozi ne znam, ali mislim da se ni on sam nije nadao ovom uspehu.
uvek će biti ljudi koji će ga omalovažavati i pogrdno nazivati što je normalno jer u čovekovoj prirodi je da pljuje i bez potrebe valjda se tad osećamo superiorni, ego nam poraste i mislimo da smo mudri ko solomon.
nama isto, dobili smo jedno vreme da se svađamo, njima dobro svima. poslanička plsta, odbori, jeftin ručak i ebe im se za nas dok navijamo.
po meni demokratija je žešća glupost, to su dobro smislili kako da autokratski vladaju a ti da imaš osećaj da si se nešto pitao.
pogledaj
milošević vladao demokratski preko 10 god, DOS takođe, ovaj takođe.
o čemu mi onda meljemo sem da se sprdamo i sa njima i samim sebima i malo olakšamo dušu.

iskreno, nisam ni znao da se nestorović kandidovao do pre neko veče, malo me razočarao što je ušao u sve to blato.
koji su mu pravi razlozi ne znam, ali mislim da se ni on sam nije nadao ovom uspehu.
uvek će biti ljudi koji će ga omalovažavati i pogrdno nazivati što je normalno jer u čovekovoj prirodi je da pljuje i bez potrebe valjda se tad osećamo superiorni, ego nam poraste i mislimo da smo mudri ko solomon.
nama isto, dobili smo jedno vreme da se svađamo, njima dobro svima. poslanička plsta, odbori, jeftin ručak i ebe im se za nas dok navijamo.
po meni demokratija je žešća glupost, to su dobro smislili kako da autokratski vladaju a ti da imaš osećaj da si se nešto pitao.
pogledaj
milošević vladao demokratski preko 10 god, DOS takođe, ovaj takođe.
o čemu mi onda meljemo sem da se sprdamo i sa njima i samim sebima i malo olakšamo dušu.
Ja pratim.
Posmatram rezignirano godinama.
Tužnu priču iz 1989. neću da prepričavam.
Od tad do danas prvi put je da neko artikuliše elementarne probleme.

Duša mi se buni protiv crvene komponente, al ista duša mi čezne za nacionalnom katarzom i pomirenjem.

Dileme stoje, naravno, ali razum traži razrešenje.

Bojim se da će nakon još jedne izdaje preostati samo rezigniranost do kraja.
Za teror nema ni snage ni volje.

Ako nema razuma za opstanak, jebitese gorski tići, odo ja na salaš, solarni.

Pitanje je šta na sve ovo kaže Alek Račić?
Čovek od dostojanstva, lakmus.
Čovek koji je bio u priči sa Dverima i Nestorovićevim u vreme kada su bili beton liga.

To čekam.

Mladi genijalac Nikola Simićević je rekao svoje.

Meni matorom nije tako lako da precrtavam.

Ja pratim.
Posmatram rezignirano godinama.
Tužnu priču iz 1989. neću da prepričavam.
Od tad do danas prvi put je da neko artikuliše elementarne probleme.

Duša mi se buni protiv crvene komponente, al ista duša mi čezne za nacionalnom katarzom i pomirenjem.

Dileme stoje, naravno, ali razum traži razrešenje.

Bojim se da će nakon još jedne izdaje preostati samo rezigniranost do kraja.
Za teror nema ni snage ni volje.

Ako nema razuma za opstanak, jebitese gorski tići.
ako će ti biti lakše, ceo svet tako funkcioniše.
evo ti još jedan primer
usa
bajden senilan deda pobedio trampa na "demokratskim" izborima. trovao se narod da je tramo zlo pa će glasati za onog drugog, a taj drugi pa da se i javno **** u gaće dobio bi izbore.
drugi primer sećam se kada se buš mlađi kandidovao i keri, a novinar zasebno radio intervjue. pita jednog da li je član društva kosti i lobanje kaže jeste kao i što je ovaj drugi. i pitaš se (ako imaš razuma) pa šta ću to drukčije glasati kad su iz istog društva. zar to nije ebanje u mozak ljudima, ali običan čovek koji je isfrustriran željan je krvi.
zato su izbori za mene aut.

ako će ti biti lakše, ceo svet tako funkcioniše.
evo ti još jedan primer
usa
bajden senilan deda pobedio trampa na "demokratskim" izborima. trovao se narod da je tramo zlo pa će glasati za onog drugog, a taj drugi pa da se i javno **** u gaće dobio bi izbore.
drugi primer sećam se kada se buš mlađi kandidovao i keri, a novinar zasebno radio intervjue. pita jednog da li je član društva kosti i lobanje kaže jeste kao i što je ovaj drugi. i pitaš se (ako imaš razuma) pa šta ću to drukčije glasati kad su iz istog društva. zar to nije ebanje u mozak ljudima, ali običan čovek koji je isfrustriran željan je krvi.
zato su izbori za mene aut.
Neće.
Veruj da sam se iz dubine duše nadao drugačijem odgovoru.
Salaš rulz

Poslednja izmena:
Očito da ne poznaješ Nestorovića !
Sad ćeš da vidiš koji je to Yeben igrač i šta je sve spreman da uradi za pare.
Zašto neće u koaliciju sa nikim ?
Zato što će da bude tas na vazi i prilikom svakog preglasavanja u skupštini to će debelo naplačivati
Na FB ne postoje nadrilekarski lekovi koji ne koriste njegov lik i delo što se isto plaća debelo
Ili će se prodati odma za debeo keš Vučiću posle par dana prenemaganja

Očito da ne poznaješ Nestorovića !
Sad ćeš da vidiš koji je to Yeben igrač i šta je sve spreman da uradi za pare.
Zašto neće u koaliciju sa nikim ?
Zato što će da bude tas na vazi i prilikom svakog preglasavanja u skupštini to će debelo naplačivati
Na FB ne postoje nadrilekarski lekovi koji ne koriste njegov lik i delo što se isto plaća debelo
Ili će se prodati odma za debeo keš Vučiću posle par dana prenemaganja
Izborni dan.Ja dodjem na forum da vidim kako Branko rafala protiv Vucica.Milion postova u sekundi kao na proslim izborima .Kad ono nista.Niko te nije angazovao?
Da sam politicar tebe bih odmah postavio i platio da mi budes bot.
Ima jedna dobra stvar ,vrti se na 202.Muskarac pjeva.Pjesma se zove bot.

Back