buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.256
Pa da.У том смислу доста чудна група, нпр. Павић је у тој врсти подјеле четник, али ето, нашли су се.
Zato podršku dajem, uslovno
Dok ne bude razloga za uskraćenje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da.У том смислу доста чудна група, нпр. Павић је у тој врсти подјеле четник, али ето, нашли су се.
jer nada za srbiju je nacionalno okupljanje ujedinjeni za pravdu, za našu zajednicu, za budućnost
Sale, tebe smatram za glas razuma na ovom mestu.jer nada za srbiju je nacionalno okupljanje ujedinjeni za pravdu, za našu zajednicu, za budućnost
iskreno, nisam ni znao da se nestorović kandidovao do pre neko veče, malo me razočarao što je ušao u sve to blato.Sale, tebe smatram za glas razuma na ovom mestu.
Elokventan si.
Probaj da razbelodaniš
Ja pratim.iskreno, nisam ni znao da se nestorović kandidovao do pre neko veče, malo me razočarao što je ušao u sve to blato.
koji su mu pravi razlozi ne znam, ali mislim da se ni on sam nije nadao ovom uspehu.
uvek će biti ljudi koji će ga omalovažavati i pogrdno nazivati što je normalno jer u čovekovoj prirodi je da pljuje i bez potrebe valjda se tad osećamo superiorni, ego nam poraste i mislimo da smo mudri ko solomon.
nama isto, dobili smo jedno vreme da se svađamo, njima dobro svima. poslanička plsta, odbori, jeftin ručak i ebe im se za nas dok navijamo.
po meni demokratija je žešća glupost, to su dobro smislili kako da autokratski vladaju a ti da imaš osećaj da si se nešto pitao.
pogledaj
milošević vladao demokratski preko 10 god, DOS takođe, ovaj takođe.
o čemu mi onda meljemo sem da se sprdamo i sa njima i samim sebima i malo olakšamo dušu.
ako će ti biti lakše, ceo svet tako funkcioniše.Ja pratim.
Posmatram rezignirano godinama.
Tužnu priču iz 1989. neću da prepričavam.
Od tad do danas prvi put je da neko artikuliše elementarne probleme.
Duša mi se buni protiv crvene komponente, al ista duša mi čezne za nacionalnom katarzom i pomirenjem.
Dileme stoje, naravno, ali razum traži razrešenje.
Bojim se da će nakon još jedne izdaje preostati samo rezigniranost do kraja.
Za teror nema ni snage ni volje.
Ako nema razuma za opstanak, jebitese gorski tići.
Neće.ako će ti biti lakše, ceo svet tako funkcioniše.
evo ti još jedan primer
usa
bajden senilan deda pobedio trampa na "demokratskim" izborima. trovao se narod da je tramo zlo pa će glasati za onog drugog, a taj drugi pa da se i javno **** u gaće dobio bi izbore.
drugi primer sećam se kada se buš mlađi kandidovao i keri, a novinar zasebno radio intervjue. pita jednog da li je član društva kosti i lobanje kaže jeste kao i što je ovaj drugi. i pitaš se (ako imaš razuma) pa šta ću to drukčije glasati kad su iz istog društva. zar to nije ebanje u mozak ljudima, ali običan čovek koji je isfrustriran željan je krvi.
zato su izbori za mene aut.
Gospodjo, imate citate Nestorovica, a vase pisanje na forumu je gore nego pisanje po zahodskim zidovima.Ti si rekao da Nestorović govori neverovatne gluposti, a ja sam naveo činjenicu da si ti poznat po tome to jest da si poznat što si poslao veliki broj poruka u kojima si napisao neverovatne gluposti.
Ti si najgori korisnik na Krstarici.Gospodjo, imate citate Nestorovica, a vase pisanje na forumu je gore nego pisanje po zahodskim zidovima.
Gospodjo tema je Nestorovic, a ne vas ciklus koji vam kasni.Ti si najgori korisnik na Krstarici.
Ti se ne stidis što si najgori.Gospodjo tema je Nestorovic, a ne vas ciklus koji vam kasni.
Očito da ne poznaješ Nestorovića !iskreno, nisam ni znao da se nestorović kandidovao do pre neko veče, malo me razočarao što je ušao u sve to blato.
Gospodjo, idi kod tvog Nestorovica nemoj da davis ovde.Ti se ne stidis što si najgori.
Ti nemaš osecaj za stid.Gospodjo, idi kod tvog Nestorovica nemoj da davis ovde.
Izborni dan.Ja dodjem na forum da vidim kako Branko rafala protiv Vucica.Milion postova u sekundi kao na proslim izborima .Kad ono nista.Niko te nije angazovao?Očito da ne poznaješ Nestorovića !
Sad ćeš da vidiš koji je to Yeben igrač i šta je sve spreman da uradi za pare.
Zašto neće u koaliciju sa nikim ?
Zato što će da bude tas na vazi i prilikom svakog preglasavanja u skupštini to će debelo naplačivati
Na FB ne postoje nadrilekarski lekovi koji ne koriste njegov lik i delo što se isto plaća debelo
Ili će se prodati odma za debeo keš Vučiću posle par dana prenemaganja
Gospodjo tema je Nestorovic. alo !Ti nemaš osecaj za stid.
Kako te nije sramota?Gospodjo tema je Nestorovic. alo !
Daj zeno, idi muzu pripremi viagru, nemoj biti dosadna.Kako te nije sramota?