Ko stoji iza Nestorovica?

Očito da ne poznaješ Nestorovića !
Sad ćeš da vidiš koji je to Yeben igrač i šta je sve spreman da uradi za pare.

Nestor je nosilac liste ali nije ni jedini na njoj a ni glavni.

Mene vise zanima da li su udbasi tj. projekat Vucica da pokupi glasove odredjene grupe ljudi. To ce pokazati vremenom. Svakako, imaju bolju pricu od one koju podrzavaju narkomani, ped.eri, proeUropejci, drugosrbijanci, autosovinisti, skorojeveci i ostali feminizirani degenerici.

Izborni dan.Ja dodjem na forum da vidim kako Branko rafala protiv Vucica.Milion postova u sekundi kao na proslim izborima .Kad ono nista.Niko te nije angazovao?
Da sam politicar tebe bih odmah postavio i platio da mi budes bot.
Ima jedna dobra stvar ,vrti se na 202.Muskarac pjeva.Pjesma se zove bot.
Grešiš , ja sve što radim radim iz čiste mržnje prema dotičnom
Niti sam simpatizer ijedne stranke niti bi se prihvatao tako mizerne obaveze kao botovanje ( Ipak imam obraz i osećaj sramote )
Opozicija je razjedinjena i korumpirana , šlihta se takodje zapadu .
Inače sam glasao za SPN mada mi se ne svidjaju njihovi stavovi oko genocida u Srebrenici , sankcije rusima ,ulazak u EU.
Ali smatram da je to mamac za strane ambasadore koji kadriraju po srbiji još od svrgavanja Miloševića.
Nestorovići nisam uzimao za obzir jer je šarlatan za pare
Svi ostali su neozbiljni
Ovaj svinjac od države koji je napravio AV je takav da jedino on može i uspeva da se valja u njemu . Trebaće decenije da se to demontira i popravi , a ja za to nemam vremena .
Zvali su me telefonom iz obadve stranke da se raspitaju za sigurne glasove
SNS sam tako napljuvao da je žena samo govorila , pa jeste , dobro , hmm, ovaj.... :sad2:Krenuo sam još od neraščićavanja afera Janušević .Kolesar, Dinkić......Da su ista bagra kao i prtedhodni
Rekao sam im da sam živeo i radio u vreme Tita i da sam promenio sve vlasti , ali da nešto gore i nakaznije nisam video od AV i SNS stranke
Ovima iz SPN sam kratko i jasno rekao da mogu da računaju na moj glas i da sam spreman da glasam i za "Crnog ciganina" samo da se demontira ovo zlo od AV
I na čemu smo sad ? Vučić ima jaku i žestoku opoziciju pod grkljanom u vidu SPN-a što mi je i bila želja , ali na žalost stvari će zavisiti od toga kome se prikloni šarlatan Nestorović
Ovaj jadan narod već 30 godina ima samo jedan izbor !?
Od 2 zla je stalno je u procepu ko je manje zlo :fdlan:
P.S. Ponavljam život sam uredio iz iskustva iz prošlih vremena da ne zavisim ni od jedne vlasti ( plivao sam i zaradjivao u svim vodama )
Potajno se nadam da AV igra igru kupovine vremana dok ne vidi šta če da urade Rusi i BRIKS.
Medjutim glup je , zapad to zna i prvi će ga skinuti kad im završi posao oko Kosova i ekonomske kolonizacije Srbije
Po meni je trenutno jedino Orban evropski državnik vredan poštovanja

Poslednja izmena:
Užas jedan za ljude bez odgovornosti, zamisli postoje ljudi kojima je obraz važniji od interesa....pa ko to da trpi....na insistiranje može da se desi da se ponavljanjem izbora u Beogradu uzmu više glasova od cele opozicije zajedno....

ja sve što radim radim iz čiste mržnje prema dotičnom

Inače sam glasao za SPN mada mi se ne svidjaju njihovi stavovi oko genocida u Srebrenici , sankcije rusima ,ulazak u EU.

Potajno se nadam da AV igra igru kupovine vremana dok ne vidi šta če da urade Rusi i BRIKS.

Kaze protiv Klausa Svaba je.

Glasa za Klausa Svaba.

Samo da bi skinuo Vucica . . . jer ga mnogo mrzi.

Branko, ides na blok.

Za Nestorovica - Nesija se nije znalo da postoji dok se nije pojavio na konferenciji sa Vucicem i poceo da prica da je korona najsmesniji virus. Nastavlja da prica o neverovatnim stvarima, da se korana leci svetloscu, da moze da se putuje kroz vreme, da je Djokovic reinkarnacije Tesle, i da ce on sa Djokovicem da napravi teslin kalem....
Pogledajte prilog 1466561
Koja je bila poenta da se osoba koja prica tako neverovatne stvari stalno forsira ?
Nesterovica nije smela da napada ni opozicija , a ni pozicija, svi su pricali da je interesantno da se slusa. Nestorovic - Nesy, ne zatvara usta.
Nestorovic je sa svojom armijom glasaca pokidao na izborima.
Kako je moguce da je Nestorovic sa svojim zmajevima trijumfovao , koji je inace ekspert za vise oblasti od koronologiju, seksologije, ufologije tj vazemaljcologije. hemije, metafizike, astrobotanike....
Ko stoji od centara moci i forsira Nestorovica - Nesija ?

:think:

Nestorović: Otporan sam na bolesti jer je moj deda prešao Albaniju​

https://www.nezavisne.com/novosti/e...olesti-jer-je-moj-deda-presao-Albaniju/597034
Dr Nestorović: Pogrešili smo sa respiratorima
https://direktno.rs/korona/272174/dr-nestorovic-pogresili-smo-sa-respiratorima.html
VIDEO - Dr Nestorović: Tesla je slao stvari u budućnost i vraćao ih, to se zna
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...stvari-u-buducnost-i-vracao-ih-to-se-zna.html
Dr Nestorović otkrio: Hitler je ubio Teslu!
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/271383/dr-nestorovic-otkrio-hitler-je-ubio-teslu.html
IZJAVA DANA: Nestorović, Novak, Tesla i kalem
https://www.bizlife.rs/aktuelno/izjava-dana/izjava-dana-nestorovic-novak-tesla-i-kalem/

Dr Branimir Nestorović: Da li smo vanzemaljci?​

https://ordinacija.tv/dr-branimir-nestorovic-da-li-smo-vanzemaljci/

Dr Nestorović: O plavim i zelenim očima- Možda smo se stvarno ukrštali sa vanzemaljcima?​

https://ordinacija.tv/dr-nestorovic...zda-smo-se-stvarno-ukrstali-sa-vanzemaljcima/

ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Plavooki su vanzemaljc​

Nestorovic je obican sarlatan.

Nestorović je genijalac koji prati naučne tekstove i iznosi razne teorije koje postoje kao mogućnost...ako pogledaš pažljivo taj video o plavim očima on nigde ne kaže da on tvrdi da je tako nego da je neki antropolog izneo takvu teoriju jer plave i zelene oči nisu evolutivna prednost na Zemlji ali jesu naprimer na Marsu...on je ozbiljan lekar koji smeta farmaceutskom lobiju jer propagira one biljne lekove čiju su efikasnost potvrdile naučne studije...on se s pravom bunio protiv pogubnih protokola SZO u vreme korone... ..

nego sasvim je nebitno sve to...zakasnili ste sa zapišavanjem Nestorovića....promakao vam je plaćenicima domaćih i stranih službi ispod radara nevidljivom kampanjom...

u celoj priči je nebitan Nestorović nego to što je rođena nova politička opcija sa puno kvalitetnih ljudi koja je samo isturila Nestorovića u prvi plan za ove izbore...a ta opcija smeta i režimu i zapadu jer je suverenistička na delu a ne samo u pričama ..jer je za dekolonizaciju...jer je za uspostavljanje poštenog i normalnog sistema u Srbiji....
Sto se tice studija o lecenju nekih bolesti prirodnim lekovima, biljem , nigde nije radjena nikakva studija . Obicno ravnozemljasi i teoreticari kazu da je tamo neki nepoznati lik , za koga se ispostavi da je po struci elektricar navodno otkrio da neka biljka leci rak i slicno, a nema veze sa realnoscu.
Mnogi ljudi u ocaju poveruju u price sarlatana i onda im tesko oboleli clan porodice umre.

Niti sam simpatizer ijedne stranke niti bi se prihvatao tako mizerne obaveze kao botovanje ( Ipak imam obraz i osećaj sramote )
Ali smatram da je to mamac za strane ambasadore koji kadriraju po srbiji još od svrgavanja Miloševića.
Svi ostali su neozbiljni
Ovaj svinjac od države koji je napravio AV je takav da jedino on može i uspeva da se valja u njemu . Trebaće decenije da se to demontira i popravi , a ja za to nemam vremena .
SNS sam tako napljuvao da je žena samo govorila , pa jeste , dobro , hmm, ovaj.... :sad2:Krenuo sam još od neraščićavanja afera Janušević .Kolesar, Dinkić......Da su ista bagra kao i prtedhodni
Rekao sam im da sam živeo i radio u vreme Tita i da sam promenio sve vlasti , ali da nešto gore i nakaznije nisam video od AV i SNS stranke
Ovima iz SPN sam kratko i jasno rekao da mogu da računaju na moj glas i da sam spreman da glasam i za "Crnog ciganina" samo da se demontira ovo zlo od AV
I na čemu smo sad ? Vučić ima jaku i žestoku opoziciju pod grkljanom u vidu SPN-a što mi je i bila želja , ali na žalost stvari će zavisiti od toga kome se prikloni šarlatan Nestorović
P.S. Ponavljam život sam uredio iz iskustva iz prošlih vremena da ne zavisim ni od jedne vlasti ( plivao sam i zaradjivao u svim vodama )
Medjutim glup je , zapad to zna i prvi će ga skinuti kad im završi posao oko Kosova i ekonomske kolonizacije Srbije
Лично, прилично сам аполитичан, али ово ми је било занимљиво прочитати као један склоп размишљања који апсолутно не разумијем. Орбана поштујем, али гласам за неке Маринике, Ћуте, Туте и Муте који му ем ни по чему нису ни до кољена, ем су и против његове политике? Потајно се надам да тренутна власт одуговлачи и ради оно што и ја желим испод жита и зато гласам против њих? Не подносим личност која је тренутно на челу па ћу радије још горег на челу него њега? Узгред, колико памтим, од Слобе тј. вишестраначја на овамо, на власт су долазили све гори и гори. Сад треба опет неко још гори од овог засад најгорег? Џаба, ја то не разумијем.
На концу, колико чујем, трају протести испред РИК-а и сви помињу покрадене градске изборе, не чух да говоре о крађи на републичким изборима. Дакле, протести против ГРАДСКИХ избора су испред РЕПУБЛИЧКЕ изборне комисије?! Па јбт, они нису у стању потрефити ни праву зграду коју би гађали јајима.

Za Nestorovica - Nesija se nije znalo da postoji dok se nije pojavio na konferenciji sa Vucicem i poceo da prica da je korona najsmesniji virus. Nastavlja da prica o neverovatnim stvarima, da se korana leci svetloscu, da moze da se putuje kroz vreme, da je Djokovic reinkarnacije Tesle, i da ce on sa Djokovicem da napravi teslin kalem....
Pogledajte prilog 1466561
Koja je bila poenta da se osoba koja prica tako neverovatne stvari stalno forsira ?
Nesterovica nije smela da napada ni opozicija , a ni pozicija, svi su pricali da je interesantno da se slusa. Nestorovic - Nesy, ne zatvara usta.
Nestorovic je sa svojom armijom glasaca pokidao na izborima.
Kako je moguce da je Nestorovic sa svojim zmajevima trijumfovao , koji je inace ekspert za vise oblasti od koronologiju, seksologije, ufologije tj vazemaljcologije. hemije, metafizike, astrobotanike....
Ko stoji od centara moci i forsira Nestorovica - Nesija ?

:think:

Nestorović: Otporan sam na bolesti jer je moj deda prešao Albaniju​

https://www.nezavisne.com/novosti/e...olesti-jer-je-moj-deda-presao-Albaniju/597034
Dr Nestorović: Pogrešili smo sa respiratorima
https://direktno.rs/korona/272174/dr-nestorovic-pogresili-smo-sa-respiratorima.html
VIDEO - Dr Nestorović: Tesla je slao stvari u budućnost i vraćao ih, to se zna
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...stvari-u-buducnost-i-vracao-ih-to-se-zna.html
Dr Nestorović otkrio: Hitler je ubio Teslu!
https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/271383/dr-nestorovic-otkrio-hitler-je-ubio-teslu.html
IZJAVA DANA: Nestorović, Novak, Tesla i kalem
https://www.bizlife.rs/aktuelno/izjava-dana/izjava-dana-nestorovic-novak-tesla-i-kalem/

Dr Branimir Nestorović: Da li smo vanzemaljci?​

https://ordinacija.tv/dr-branimir-nestorovic-da-li-smo-vanzemaljci/

Dr Nestorović: O plavim i zelenim očima- Možda smo se stvarno ukrštali sa vanzemaljcima?​

https://ordinacija.tv/dr-nestorovic...zda-smo-se-stvarno-ukrstali-sa-vanzemaljcima/

ZDRAVO SA PROFESOROM NESTOROVIĆEM – Plavooki su vanzemaljc​

Nestor je narodski čovek, sa jako razvijenim sluhom za običnog čoveka.
Dobro poznaje algoritam po kom funkcioniše prosečan Srbin, i ako bude nastavio da gura istu agendu, biće PREDSEDNIK SRBIJE, posle sledećih izbora, najverovatnije.

Harizmatična ličnost, definitivno. :kafa:

S obzirom da ga je promovisala Happy televizija, koja je režimska, sve ukazuje da je u pitanju Vučićev projekat.

Sledeće godine treba da se potpiše davanje stolice za Kosovo u UN. To Vučić planira da uradi ali ima problem sa desnicom koja bi oštro reagovala. Zato je njegova ideja bila da uz pomoć Zavetnika razbije desnicu i kao alternativu ponudi Nestorovića. I plan mu je uspeo. Zavetnici su dobro odradili sabotažu zajedničkog nastupa, posle su svi iz desnice zajedno izginuli na izborima a na njihovo mesto je uskočio šarlatan Nestorović. Naravno, prosečan glasač desnice nema utisak da je nasamaren ali je fakat Vučić ovde odradio opako dobar posao. Počistio neprijatelje jednim potezom. Lik je pravi genije za manipulaciju. Svi znamo da su desničari uglavnom ljudi skromnije inteligencije i teške paljevine pa nije čudno da su se upecali. Što se tiče Nestorovića, on se u politiku ne razume niti se iz njegovih izjava stiče utisak da će se njome uopšte i baviti. On je odradio svoj zadatak, nešto slično kao Beli pre neku godinu, popalio masu, uzeo glasove i sad će polako da nestane i uživa u benefitima kakve god da je dobio.
Ti znaš kad će Vučko da potpiše a ?
Dojava sa CNN-a, opet ?

Niste se nešto proslavili na izborima, HOĆETE LI OPET KRENUTI SA DRUMSKIM RAZBOJNIŠTVOM I BLOKADAMA SAOBRAĆAJNICA ?:kafa:

Svi ostali su neozbiljni
Branko,Branko.
Prosli put si agitovao za Ponosa.
Mnogo me iznenadio tvoj stav na temi Rat u Ukrajini.Vidim da si rusofil kao i ja.
Ponos poslije izbora se izjasni da treba uvesti sankcije Rusiji.I sva ta bagra komunisticka se izjasni protiv Rusije,za genocid,protiv Republike Srpske... i ti opet glasas za takve.Pa imas druge stranke .Ne glasaj za nasilnike iz nenasilnila i nenasilnike iz nasilnika.Dvije vodece djubretarske stranke kod Srba.

Branko,Branko.
Mnogo me iznenadio tvoj stav na temi Rat u Ukrajini.Vidim da si rusofil kao i ja.
Ponos poslije izbora se izjasni da treba uvesti sankcije Rusiji.I sva ta bagra komunisticka se izjasni protiv Rusije,za genocid,protiv Republike Srpske... i ti opet glasas za takve.Pa imas druge stranke .Ne glasaj za nasilnike iz nenasilnila i nenasilnike iz nasilnika.Dvije vodece djubretarske stranke kod Srba.
Branko je nas covek!

Branko,Branko.
То је све мамац за стране амбасадоре који кадрирају по србији од времена свргаванја милошевиђа.
Па не можеш доносити заклјучак о човеку и странци на основу пар изјава датих у тренутку . Политичари си ту и у опису радног места им је да балансирају и лажу.
Па шта је све Вучић изВалјивао могу 3 тома бајки да се напишу !

То је све мамац за стране амбасадоре који кадрирају по србији од времена свргаванја милошевиђа.
Па не можеш доносити заклјучак о човеку и странци на основу пар изјава датих у тренутку . Политичари си ту и у опису радног места им је да балансирају и лажу.
Па шта је све Вучић изВалјивао могу 3 тома бајки да се напишу !
Pa ko j.Vucica.
Sns i Spn su isti novcic.
Novcic umazan go.vnetom.

Pa ko j.Vucica.
Sns i Spn su isti novcic.
Novcic umazan go.vnetom.
Сви су они из исте смрдлјиве каце
Врте се у круг и прелећу једни код других већ 25 година
Остали су деца некадашнјих комуниста и исто функционера на власти из тадашнјег времан
Ово ђе бити дуго мрачно место демократије и слободе изјашнјаванја .
Свима је у геному крадја , его , фрустрације

Očito da ne poznaješ Nestorovića !
Sad ćeš da vidiš koji je to Yeben igrač i šta je sve spreman da uradi za pare.
Zašto neće u koaliciju sa nikim ?
Zato što će da bude tas na vazi i prilikom svakog preglasavanja u skupštini to će debelo naplačivati
Na FB ne postoje nadrilekarski lekovi koji ne koriste njegov lik i delo što se isto plaća debelo
Ili će se prodati odma za debeo keš Vučiću posle par dana prenemaganja
da sam mesto njega ja bi uzeo lovu ionako mi je sve ovo farsa.
sad pogledah, beli preletačević osvojio na predsedničkim izborima 9,44%. da je bio više posprdljiv dobio bi i više procenata.
i koliko fali sns i sps za većinu u bg? ako sam dobro shvatio njima i ne treba nestorović, dovoljno da kupi dva, tri odbornika iz poksa ili dss
ako ne bude nešto vanredno vučić vlada do 27-e, a onda u narednih desetak godina drugi koji će da sve što ne valja kriva prethodnu vlast. deža vi :D

da sam mesto njega ja bi uzeo lovu ionako mi je sve ovo farsa.
sad pogledah, beli preletačević osvojio na predsedničkim izborima 9,44%. da je bio više posprdljiv dobio bi i više procenata.
i koliko fali sns i sps za većinu u bg? ako sam dobro shvatio njima i ne treba nestorović, dovoljno da kupi dva, tri odbornika iz poksa ili dss
ako ne bude nešto vanredno vučić vlada do 27-e, a onda u narednih desetak godina drugi koji će da sve što ne valja kriva prethodnu vlast. deža vi :D
I tako je već 25 godina u tome je stvar i propast ove države i društva

1703083667332.png

Novi spomenik na Trgu Republike u BG.....

Back