Grešiš , ja sve što radim radim iz čiste mržnje prema dotičnom
Niti sam simpatizer ijedne stranke niti bi se prihvatao tako mizerne obaveze kao botovanje ( Ipak imam obraz i osećaj sramote )
Opozicija je razjedinjena i korumpirana , šlihta se takodje zapadu .
Inače sam glasao za SPN mada mi se ne svidjaju njihovi stavovi oko genocida u Srebrenici , sankcije rusima ,ulazak u EU.
Ali smatram da je to mamac za strane ambasadore koji kadriraju po srbiji još od svrgavanja Miloševića.
Nestorovići nisam uzimao za obzir jer je šarlatan za pare
Svi ostali su neozbiljni
Ovaj svinjac od države koji je napravio AV je takav da jedino on može i uspeva da se valja u njemu . Trebaće decenije da se to demontira i popravi , a ja za to nemam vremena .
Zvali su me telefonom iz obadve stranke da se raspitaju za sigurne glasove
SNS sam tako napljuvao da je žena samo govorila , pa jeste , dobro , hmm, ovaj....

Krenuo sam još od neraščićavanja afera Janušević .Kolesar, Dinkić......Da su ista bagra kao i prtedhodni
Rekao sam im da sam živeo i radio u vreme Tita i da sam promenio sve vlasti , ali da nešto gore i nakaznije nisam video od AV i SNS stranke
Ovima iz SPN sam kratko i jasno rekao da mogu da računaju na moj glas i da sam spreman da glasam i za "Crnog ciganina" samo da se demontira ovo zlo od AV
I na čemu smo sad ? Vučić ima jaku i žestoku opoziciju pod grkljanom u vidu SPN-a što mi je i bila želja , ali na žalost stvari će zavisiti od toga kome se prikloni šarlatan Nestorović
Ovaj jadan narod već 30 godina ima samo jedan izbor !?
Od 2 zla je stalno je u procepu ko je manje zlo

P.S. Ponavljam život sam uredio iz iskustva iz prošlih vremena da ne zavisim ni od jedne vlasti ( plivao sam i zaradjivao u svim vodama )
Potajno se nadam da AV igra igru kupovine vremana dok ne vidi šta če da urade Rusi i BRIKS.
Medjutim glup je , zapad to zna i prvi će ga skinuti kad im završi posao oko Kosova i ekonomske kolonizacije Srbije
Po meni je trenutno jedino Orban evropski državnik vredan poštovanja