ko se vise daje u promet

Evo ja odma obaram tvoj nelogichan odgovor izazvan izgleda nekom vrstom frustracije i stavljam zauvek tachku na to ko se vi$e kurva "mu$karci ili zhene" uz pomoc jednostavne i svima razumljive matematike.

10 mu$karaca stoji nasuprot 10 zhena. Svaka zhena koja stoji nasuprot mu$karca je njegova supruga, znachi imamo 10 brachnih parova!

Samo jedna od tih 10 zhena i to ona skraja extra dobra krece da se kurva. 8 od 10 mu$karaca prihvata njen poziv na sex i vara svoje zhene. 9-ti mu$karac pochinje da razmi$lja o mu$karcu pored, a 10-om ne mozhe odavno da se digne te oni nisu prevarili svoje zhene. Skor je:

1 kurva - 8 kurvara - 2 nerasporedjena i 9 Majki Tereza

Eto... prosto ko pasulj.. Mogu i da crtam ako treba, ali kako god da okrene$ matematika je uvek na strani zhena

cLick - OR - Die:
Evo ja odma obaram tvoj nelogichan odgovor izazvan izgleda nekom vrstom frustracije i stavljam zauvek tachku na to ko se vi$e kurva "mu$karci ili zhene" uz pomoc jednostavne i svima razumljive matematike.

10 mu$karaca stoji nasuprot 10 zhena. Svaka zhena koja stoji nasuprot mu$karca je njegova supruga, znachi imamo 10 brachnih parova!

Samo jedna od tih 10 zhena i to ona skraja extra dobra krece da se kurva. 8 od 10 mu$karaca prihvata njen poziv na sex i vara svoje zhene. 9-ti mu$karac pochinje da razmi$lja o mu$karcu pored, a 10-om ne mozhe odavno da se digne te oni nisu prevarili svoje zhene. Skor je:

Eto... prosto ko pasulj.. Mogu i da crtam ako treba, ali kako god da okrene$ matematika je uvek na strani zhena
A kada se probudish ...vidish ne svoju vec pravu istinu...

istrazivach:
Ma jeste individualno Pero,ali kad mi neko stavi ovakvu temu pa bude iskljuchiv,shta da mu kazesh nego da se probudi...mislim ne volim iskljuchive likove...nikad se nezna shta te moze naterati da uradish neshto...a opet verujem da je zenama lakshe da se "se puste u promet"...
Ma sta da mu kazes... nista je najbolje...
Ne bi trebalo neko da osudjuje nekog za ono sto sam radi...

sinnke:
istrazivach:
Evo ja cu ti odgovorit. Zene cesto ipsuste lika koji je dobar a izyebu se s nekim prljavim i hartavim alkosom. Dok muskarci paze s kim ce se yebat.
To je zato $to je nama mu$karcima bitnija zhenska lepota.. du$a.. telo.. dok je zhenama to manje bitno i pre ce biti sa manje dobrim tipom koji ima ke$a, uticaj u dru$tvu ili neku moc nego sa siroma lepotanom. Mozda je to neki vid sado-mazzoa.. kazhnjavaju sebe zbog necheg ili $ta vec
Mada ovo se ne odnosi na sve zhene. Ko bi se onda samnom seksao da je sve tako kao $to sam napisao gore

cLick - OR - Die:
sinnke:
To je zato $to je nama mu$karcima bitnija zhenska lepota.. du$a.. telo.. dok je zhenama to manje bitno i pre ce biti sa manje dobrim tipom koji ima ke$a, uticaj u dru$tvu ili neku moc nego sa siroma lepotanom. Mozda je to neki vid sado-mazzoa.. kazhnjavaju sebe zbog necheg ili $ta vec
Mada ovo se ne odnosi na sve zhene. Ko bi se onda samnom seksao da je sve tako kao $to sam napisao gore

Jel ti ovo ozbiljno mislis?

cLick - OR - Die:

9 Majki Tereza?! Cisto sumnjam...A matematika nikad nije na strani zena...
Spavala sam sa njh 10napr...Spavao si sa njh 10napr...Imamo 22god napr...
Ko ce od nas dvoje slagati pre?
Eh da po ovoj logici muz qrve je ili homo ili ne moze da mu se digne! Isto tako ispada da su muskarci verni samo kad moraju...

sinnke:
Ko se vise qrva zene ili muskarci?

Ja bi rekao zene zato sto imaju vece mogucnosti za to. Treba im manje para jer retko kad sta placaju. I lakse im je jer uvek odredjuju vreme susreta, sto itekao ima veze s razotkrivanjem pogotovo onih koje su u braku.

Znaci jednog frajera ostavi za ponedeljak npr. u 18 a drugog sreda 20 sati vreme susreta.
Dok muski nisu u toj poziciji ili su manje u toj poziciji koja puno znaci.
Znamo da se po tebi zene vise daju u promet,ali ja tako ne mislim i nemam nameru da odgovaram na ovu temu jer je bez veze.

geisha:
u pravu si sinnke. moze nam se. dok vi samo sanjate o pici mi mozemo naci ku*ca na bilo koju stranu pogledamo. ******, steta sto si se rodio musko......

Sta ti si kao navela nekog muskarca na to ili si ga startovala?
Jesi li ti zensko?
Gde se mogu naci takve(dobre) zene ?
Iz mog obilnog iskustva,to se nikada nije desilo.
Zene su zene u pravom smislu te reci-ne postoji ni najmanja verovatnoca
da bi se ijedna od njih ponizila tako sto bi nekom priznala da mu se svidja.

http://forum.krstarica.com/newreply.php?do=newreply&p=1874973#
Shocked

sinnke:

Ja bi rekao zene zato sto imaju vece mogucnosti za to. Treba im manje para jer retko kad sta placaju. I lakse im je jer uvek odredjuju vreme susreta, sto itekao ima veze s razotkrivanjem pogotovo onih koje su u braku.

Znaci jednog frajera ostavi za ponedeljak npr. u 18 a drugog sreda 20 sati vreme susreta.

I dalje su pare u igri ili nisu?

sinnke:

To je sad individualno..ne može se generalizovati...

sinnke:
hahah. podjednako ako mene pitash. samo shto je nekako zapazhenije kad zhena to radi.

sinnke:

ovo je... nou koment :roll: ... potpuna neistina.
otkud to da zhene uvek odredjuju vreme susreta?

Back