Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
...MALIH ZUJALICA KOJE SU HARALE SVETSKIM PISTAMA!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja mislim da je Ivanin "žuća". Peglao sam ga uz Avalu na nekom testu odmah posle sajma (valjda 2002). U reli šampionatu Italije ti motori imaju oko 280 KS i idu kao zveri. Ali, promašili smo temu. Mislio sam na Abarte koji su i kod nas vozili u šampionatu i bili strašno popularni. Naravno i na mnoge druge "prave" Abarte pre nego što je firmu kupio FIAT.Mursielagio:Ako je taj stilo abarth sto si video bio zute boje onda je to auto od Ivane Miskovic,cerke vlasnika delta korporacije...Inace i sam sam ga vozio u vise navrata dok je bio nov posto je ivanin muz moj drug...Auto je divan, vrlo futuristicki napravljen ali ima jednu manu(po meni).Mnogo slabo ide...ima motor koji se ugradjuje u lanciu mislim da je u pitanju neki petak sa 170 konja otprilike(neko verovatno zna tacne podatke) koji je sve samo ne motor za taj auto...Trosio je 18 litara benzina a isao je kao BABA... mislim da su trebali u njega da ubace onaj turbo motor od dve litre sa 220 konja, to bi bio pun pogodak...Pozdrav od Mursielagia
evening:Tesko da se secam abarta, ali iako je offpost-Sta ce desava sa proizvodnjom restilizovanog fice iz fiata?
Gledao sam slike odavno i vec je sad bilo za ocekivati da udje u serijsku prizvodnju.
Zna li neko vise o tome i ako ima neka neko stavi slike...