Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.757
Svako normalan se plasi Vojislava Hitlera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako normalan se plasi Vojislava Hitlera

Da ali ta jedinica pobunila i nikako im nije trebalo dati podrsku vec pohapsiti, ako je trebalo i likvidirati, sve do jednog.
Za subotu je bilo najavljeno hapsenje bagre a on je ubijen u sredu, pitam se ko je to dojavio/ da li je Rade Bulatovic bio u pritvoru tokom sablje a kasnije sef BIA? A u miliciju kada konkurises ako ti se deda potukao u kafani neces biti primljen a imali smo ministra koji je obijao trafike, mnogo je tu krmacluka njegovog, zxasta mora da odgovara.
Pre bih rekao da ga se svako normalan gnuša.![]()

vidis da pise u mom postu minimum krivice mu je pasivno ucesce, to znaci da je znao sta se sprema i da je cutao, u potaji je bio srecan kad je ubijen a kako citam izgleda da su pale i neke bahanalije i sampanjac 12 marta.
to je znaci minimum maksimum zamisli sam, pusti masti na volju, ucesce u samim dogovorima i planovima, mada to ne verujem, on je tihi potuljeni pasivni saucesnik
tako da nije moj kriterijum pao, on je sigurno kriv u nekom rasponu od - do, , na kojoj tacki tacno ne mogu da znam ali O da, tu mu je mesto

А је л' ти некада прочиташ шта пишеш???Ово болдовано је у најмању руку болесно!!!
![]()

Ovi zuti su zaboravili da je Zivkovic pokusao da dize rejting DS optuzujuci Kostunicu za djindjolinino ubistvo.....Zivkovic zavrsio u septickoj jami istorije a DS u opoziciji...DSS_u digli cenu do neba...Zutaci ponovo rade istu stvar...

Došlo je vreme da DSS ode u septičku jamu istorije.![]()
Imali su slicne snove Djindjic ,Zivkovic,Ceda narkoman,Canak.....ciste se vaske same izmedju sebe......Kostunica jednog pojednog izpraca u tu septicku jamu istorije...Ispratice i ove pacenike,ne sekiraj se.......

Ma sve je to lepo, ali znaš kako kaže narod "đavo uvek dođe po svoje". Dođi će i po Koštunjavog.![]()

Ma sve je to lepo, ali znaš kako kaže narod "đavo uvek dođe po svoje". Dođi će i po Koštunjavog.![]()

Došlo je vreme da DSS ode u septičku jamu istorije.![]()
vidis da pise u mom postu minimum krivice mu je pasivno ucesce, to znaci da je znao sta se sprema i da je cutao, u potaji je bio srecan kad je ubijen a kako citam izgleda da su pale i neke bahanalije i sampanjac 12 marta.
to je znaci minimum maksimum zamisli sam, pusti masti na volju, ucesce u samim dogovorima i planovima, mada to ne verujem, on je tihi potuljeni pasivni saucesnik
tako da nije moj kriterijum pao, on je sigurno kriv u nekom rasponu od - do, , na kojoj tacki tacno ne mogu da znam ali O da, tu mu je mesto
Хехехе.... ево, ипак си искрен па се види о чему се заправо ради... о томе да се ближе избори а некима је фрка од ДСС... смешни сте...

Sudeć po izjavama i njihovim tonovima u poslednjih par meseci a glede ove teme jedini koji se plaše su DSS , njihova saopštenja su ubedljivo najhisteričnija i puna razih frustracija , prvo ono o advokatu Popoviću , pa onda o Čedi , a sada im je specijalni tužilac najnovija meta .Nevazano za to ko je u pravu , a ko nije(to će se na sudu utvrdjivati ) jasno je da su ovi jako nervozni pa otuda i tolika histerija iako su nekad bili baš mirni i uzdržani . Kad god se spomene eventualno svedočenje VK pred sudom odmah se trgnu kao opareni .
Koji mi , pa nisam ti ja Čeda , eto tipičan primer frustruranog DSS-ovca kome se prividjaju neprijatelji gde god se okrene .Jedini koji stalno histerise je Cedica. Kada mu je Montgomeri postavio neka pitanja pocelo je ludjenje. tuzbe itd.
Necete se izvuci, kad tad ce Rade Terzic na sud ponovo a tada Ceda ide u zatvor. Amerikanci nece ni sebe moci sacuvati a kamoli vas kroz par godina. U pogresno vreme ste krenuli da im se okrecete. Nesto kao staljinisti.
Nego ako je Vojislav toliko čist zašto se toliko boji običnog iskaza na sudu i zašto DSS tako histeriše poslednje vreme ?