Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
da li se jos neko zajebao i slusao CD Ajs Nigrutina, jednnu od najvecih sramota u nasoj muzici uopste a uz 187, Sha-Ilu i djusa najgoreg tkzv. MC-a na balkanskoj hip-hop sceni?
ajs je legenda , znaci ja kad sam ono nervozan ja lepo stavim sluske i pustim ajsa i opustim se za sekundu....... shaila je ono... ok, 187 su prilicni shabani, a djus jeste kreten i kurci se i sve to al ume da napravi pesmu....ono....do jaja......a i ozbiljnije shvata taj posao i uvek se uzivi do daske tj posveti se i naravno napravi hit a ne kao neki "aj napravimo pesmu i za 5min'' i izbacaju neko sranje sa nekom bezveznom, nekompetentnom matricom za text....... a i cim je toliko popularan znaci da vredi....... jednostavno sta god sad bilo jasno je da su kraljevi nase hip-hop scene trenutno: Ajs, BS, Deniro, Struka, Juice i VIP i to je to........... Oni prave najveci sou i prave cool atmosferu...... e a posle njih idu takodje extra izvodjaci : Monogamija,THC, Dada, Elitni Odredi, Cvija, MVP, CYA, Ajzea, Rolex, Sha, Elitna Ekipa, A...Fer, Marchelo, Skaj, Shorty, Lud, Timbe, Relax, Expozito, Gospoda......... to je to mada sigurno sam nekog zaboravio al ***
''avion sa piste polece za madrid nijedna nije uspela da ga scepa za glavic''...... To je moj ortak pustio u punom tramvaju kad smo isli u neki muzej sa razredom......