G
Gifted Unlimited R. U.
Gost
da li se jos neko zajebao i slusao CD Ajs Nigrutina, jednnu od najvecih sramota u nasoj muzici uopste a uz 187, Sha-Ilu i djusa najgoreg tkzv. MC-a na balkanskoj hip-hop sceni?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ernesto_Che:ma shto, lik bas do jaja...isti ko svi drugi
samo mu je muzika djubre nikad gore...i txtovi i sve ostalo...
pffff... :?Deya:Za Ajsa sve pohvale... Da,textovi mu mozda jesu slicni jedan drugome ali ja njega bas cenim zbog toga sto ne filozofira i jednostavno kaze ono sto mu je u glavi...Skroz opusteno!
Ernesto_Che:pffff... :?Deya:Za Ajsa sve pohvale... Da,textovi mu mozda jesu slicni jedan drugome ali ja njega bas cenim zbog toga sto ne filozofira i jednostavno kaze ono sto mu je u glavi...Skroz opusteno!
Sta pffffff....gde je pivo....Ernesto_Che:pffff... :?Deya:Za Ajsa sve pohvale... Da,textovi mu mozda jesu slicni jedan drugome ali ja njega bas cenim zbog toga sto ne filozofira i jednostavno kaze ono sto mu je u glavi...Skroz opusteno!
Deya:Ernesto_Che:pffff... :?Deya:Za Ajsa sve pohvale... Da,textovi mu mozda jesu slicni jedan drugome ali ja njega bas cenim zbog toga sto ne filozofira i jednostavno kaze ono sto mu je u glavi...Skroz opusteno!
Sta bi to trebalo da znaci?
tamo de ces da me vodis na jedno...dva...a moze i tri...Red_Zmaja:Sta pffffff....gde je pivo....Ernesto_Che:pffff... :?Deya:Za Ajsa sve pohvale... Da,textovi mu mozda jesu slicni jedan drugome ali ja njega bas cenim zbog toga sto ne filozofira i jednostavno kaze ono sto mu je u glavi...Skroz opusteno!![]()