Ko se jos lozi na Ajs Nigrutina??

  • Začetnik teme Gifted Unlimited R. U.
  • Datum pokretanja
najjaci textovi,najbolji domaci hip hop mc(izostavljajuci kizu i ekipu witb).a nikad nije bio u gejsivitiju,snimili su samo jednu pesmu za vanjin tape mix(uloguj se,izloguj se)i to pod drugim imenom-bat copy.nije nesto ovaj album album sto su izdali jer imaju milion boljih pesama ali su opet daaaalleeeeekooo ispred svih ostalih
 
neki ovde bas lupaju gluposti... :roll:
BAD COPY (pod tim imenom) je bio u Bassivitiju (izdavackoj kuci :idea: ) ali je usled ogromnih nesuglasica sa istom istupio iz nje !!! :!:

I nije samo jedna pesma snimljena za njih !!!
ako nisi cuo recimo "BICARKE" ,onda "Dushe" nemoj ni da se upustas u raspravu i iznosis dezinformacije !!!!
 
BC je izasao iz Bassivitya zbog toga sto im je Bassivity odlagao non stop izdavanje albuma.. Bilo je e ovaj, e onaj, a oni su imali materijal spreman samo trebalo da se udje u studijo snimi, i salje na stampanje.. ali to bassivity tim nije mogo nikako da odobri ovima pooko film i kraj price.. A oni koliko gluposti rekli u tim txtovima, toliko i pametnih stvari kazu, samo sto ljudi nisu navikli na word play pa ne razumeju pravo znacenje.. Ali to e jedan minus za te pljuvace..
 
Red_Zmaja:
Ernesto_Che:
Deya:
Za Ajsa sve pohvale... Da,textovi mu mozda jesu slicni jedan drugome ali ja njega bas cenim zbog toga sto ne filozofira i jednostavno kaze ono sto mu je u glavi...Skroz opusteno!
pffff... :?
Sta pffffff....gde je pivo.... :D
tamo de ces da me vodis na jedno...dva...a moze i tri... :D :wink: :)
 

Back
Top