Ko se generalno trudi više u vezi, žene ili muškarci?

Ovo je kompleksno pitanje i zavisi od mnogo faktora. Nema univerzalnog odgovora, jer svaka veza je priča za sebe. Posvećenost i trud u vezi su individualni i ne mogu se generalizovati na osnovu pola. Važno je da oba partnera ulažu napore za uspeh veze. Komunikacija i razumevanje su ključni za ravnopravan odnos.
haha ovo ko Đoković kad je "podržao" proteste :lol:

NIsta ti onda ta veza ne valja.
Ko vodi? Ona ili ti?
Nista licno, ali zdrav odnos tako ne funkcionise.
papucarimo oboje 🤫😃🤷 tako da ne znam ko vodi, iniciramo oboje stvari, tako da mislim da imamo skladan odnos musko-zenske energije, dopunjujemo se.
Ne znam, lakse je druge komentarisati nego sebe, tu si neutralni posmatrac pa uocavas patente.
Generalno mislim, ponavljam mislim, da musko treba da vodi a zena da prati, pri tom mislim da zena uvek moze naci nacin da se izbori za svoje.

Mozda se ja krecem u takvim krugovima, pa ne znam, zene ce uvek negirati, ali imam utisak da danas ima mnogo vise slobodnih muskaraca nego zena, zasto kako?
Ja imam gomilo prijatelja, koji su vise i digli ruke, jer ne mogu vise da se ubijaju ne bi li nasli devojku.
Dok je vecina mojih drugarica i poznanica u vezi.
Da li zene, imaju drugacija iskustva sa svojim poznanstvom?
Dakle pricamo u ovom slucaju 28~36 god

ajmo, diskusija :)
Моје мишљење је да се у већини случајева мушкарци више труде,мада уколико је жени заиста стало до тог мушкарца,нема шта не би урадила не би ли био са њом.

Моје мишљење је да се у већини случајева мушкарци више труде,мада уколико је жени заиста стало до тог мушкарца,нема шта не би урадила не би ли био са њом.
ima logike!
Naidjoh na ovu sliku na internetu, radi se o zome ko ima bise privilegija i kome je lakse da dodje fo partnera, po ovoj slici ispada da zaista 75% mora da se pomuci
main-qimg-afced70558085db4e84c4a8a0b229a73.png

Back