natapirana turbo sova
Iskusan
- Poruka
- 6.299
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jao mi je stalo do javnog online ugleda i jako bira kako ćese prestavim i šta ću da metam u etar :shy:
Mene to vise brine ''in vivo'', na forumu djene-djene...
Ja cesto nisam u stanju prikazati sebe na pravi nacin. Ne da se trudim, ne tako. Nego me se cesto dozivi nekako suprotno. Malo, jako malo je onih koji me osjete. Takvi me obicno i rasplacu, ma kako ovo sad glupo zvucalo.
Nije glupavo...Iskreno je i od srca i razumem te.![]()
Evo i ja te razumem.![]()
Ja cesto nisam u stanju prikazati sebe na pravi nacin. Ne da se trudim, ne tako. Nego me se cesto dozivi nekako suprotno. Malo, jako malo je onih koji me osjete. Takvi me obicno i rasplacu, ma kako ovo sad glupo zvucalo.
Neki se razumiju bez da se trude razumjeti. To je rijetkost![]()
Ma sta se opterecujes, onaj ko te pazljivije prati nece te pogresno shvatati a sta te briga kako te shvata onaj koga ne zanimas niti ko tebe zanima.E vidis, ti me isto bas jako dobro razumijes. Sto naravno ne znaci da se uvijek slozimo oko neke teme, ali u sustini se razumijemo.
Ma sigurno je poenta u ovim blentavim i glupim i nekad besmislenim smajlijima. Ali nekad je bas tesko izraziti se bez njih. A kad hocu nesto ironicno reci, e tu se valjda zeznem. Da, tu je problem.