Ko sam ja

mozda si andjelko !!
pa njega malo malo pa izbace pa da li mu je ostala neka kost : ))
a on svaki put se vrati pa ponovo, skida se go u sred kafane odkud znam mozda i druga shala
nije hteo da se sagne ne znam sta je ispravno idem odavde preivse je opcijja

mozda si andjelko !!
pa njega malo malo pa izbace pa da li mu je ostala neka kost : ))
a on svaki put se vrati pa ponovo, skida se go u sred kafane odkud znam mozda i druga shala
nije hteo da se sagne ne znam sta je ispravno idem odavde preivse je opcijja

Pa vidiš kad sam registrovan, nisam Anđelko i ne skidam se go u sred kafane...:lol:

Razmisljate li nekad o tome kako "zvuce" vasi postovi, kakav dojam o sebi ostavljate?

EDIT :rtfm:

A da li vas dozivljavaju na "pravi" nacin? Mene ebu ovi smajliji...
Prestao sam o tome da razmisljam jer znam da svako svakoga dozivljava na razlicit nacin.
Kad bih razmisljao kako cu na kog forumasa kakav utisak ostaviti onda vise ne bih kuckao ono sto mislim vec sto neko zeli da cuje.

Razmisljate li nekad o tome kako "zvuce" vasi postovi, kakav dojam o sebi ostavljate?

ne razmisljam ali znam .... moji postovi su povrsni i uglavnom se zezam ...ne upustam se u ozbiljnije diskusije jer me to smara i znam da moje misljenje nece promeniti svet :mrgreen: dakle ..uglavnom se zezam zato i pisem na ovom pdf ... mislim da svi imaju iskrivljenu sliku o meni :mrgreen:

ja nisam birala gde, kаdа i sa kojim cu se osobinаmа i sklonostimа roditi. Nisam birala kogа cu sretati i u kаkvoj cu, po rodjenju, okolini biti. Sve to je odredilo moje аkcije i reаkcije, kаo i sve posledice istih. Bar do sada. Pusti me prvo da proputujem ceo svet, pa cu ti reci ko sam.

Back