Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
kao ja...jednostavno imam osjecaj da sam rodjen s tim![]()
mozda je rodjen s'tim,a mozda je to Maybelline
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao ja...jednostavno imam osjecaj da sam rodjen s tim![]()
mozda je rodjen s'tim,a mozda je to Maybelline
sve je mozda...i moguce...samo znam da znam i drago mi je sto imam tu osobinu...nista ne moze pobeci mom svevidecem oku![]()
ajde,sad ozbiljno,,,sta mislis koja je osobina najucestalija kod ljudi koje si posmatrao okom svevidecim?
Razmisljate li nekad o tome kako "zvuce" vasi postovi, kakav dojam o sebi ostavljate?
EDIT
A da li vas dozivljavaju na "pravi" nacin? Mene ebu ovi smajliji...
Ma sta se opterecujes, onaj ko te pazljivije prati nece te pogresno shvatati a sta te briga kako te shvata onaj koga ne zanimas niti ko tebe zanima.
A smajlici nemaju veze, i bez njih te mogu i shvatiti dobro ili pogresno.
ma nisam ja sada neki u objasnjavanju...i bez zajebancije kazem da znam citam ljude i to smijem reci nepogresivo...i sada najucestalija sta ja znam...mogu ti reci npr. sebicnost...svi su sebicni...i cak bi se plac nekoga za nekim izgubljenim mogao uzeti kao sebicnost, jer svaki covjek kada bi razmislio nema razloga da zali nekog koga vise nema, zali sebe, jer nema tog nekog...sta ti ja znam...
ma nisam ja sada neki u objasnjavanju...i bez zajebancije kazem da znam citam ljude i to smijem reci nepogresivo...i sada najucestalija sta ja znam...mogu ti reci npr. sebicnost...svi su sebicni...i cak bi se plac nekoga za nekim izgubljenim mogao uzeti kao sebicnost, jer svaki covjek kada bi razmislio nema razloga da zali nekog koga vise nema, zali sebe, jer nema tog nekog...sta ti ja znam...
Aco,svaka cast!O ovome sam pisala pre neku godinu na ovom forumu.
poencici cim mi odobre
Imam odgovarajuci potpis
![]()
razumijem ga dopola...od pola ne znam rijeci prevesti![]()
he he Lunasice
al samo ne moze se ta sebicnost kritikovati, a i onaj koji poznaje to sve, jednostavno bi se ponasao kao i onaj sto ne...
Al recimo ja imam problem da generalno razumem necije postove, jedan primer je Hirajgoagain, drugi Dionis, ima tako ljudi gde ja ne mogu i pored najbolje volje da shvatim sta zele reci zato sto ni oni sami ne razumeju sami sebe, uglavnom
Neistrazena, ti mozda jesi u realu ko i ovde ali nisu svi isti, neki samo igraju neku ulogu i ne lice na sebe a imas dobrih glumaca i glumica
stvarno mrzim kad potrosim te poencice i onda naidjem na nesto s'cim se potpuno slazem a nemam da dam
a tako bih htela
nemam sta da dodam na tvoje razmisljanje![]()
Tako je. Eto neko vece neki tamo tip stavio obanzenu sliku zamisli, zamisliPa sto moramo svi da znamo za vasu intimu?
Da ,treba ga ukinutitaj pp zaebana stvar![]()
Pa sto moramo svi da znamo za vasu intimu?
Sram da ga bude!Tako je. Eto neko vece neki tamo tip stavio obanzenu sliku zamisli, zamisli![]()
Sram da ga bude!
Ne znas sta si propustila, kajaces se celog zivota.Aha. I eto bas mi je drago sto nisam to vidjela jer stvarno je to sramota. I eto drago mi je sto sam to promasila ()
![]()