Ko sam ja

Razmisljate li nekad o tome kako "zvuce" vasi postovi, kakav dojam o sebi ostavljate?

EDIT :rtfm:

A da li vas dozivljavaju na "pravi" nacin? Mene ebu ovi smajliji...

Да сам дошао овде да оставим утисак и размишљао бих о томе, како нисам дошао због тога, то ме и не занима.. Уосталом и не занима ме шта други мисле о мени, већ шта ја мислим о себи, људи као људи, мсм свако ти даје неке анализе.. Мени је то смешно..

Razmisljate li nekad o tome kako "zvuce" vasi postovi, kakav dojam o sebi ostavljate?

EDIT :rtfm:

A da li vas dozivljavaju na "pravi" nacin? Mene ebu ovi smajliji...

Zvuče, onako kako se osećam. Kako sam se osećala. Prošla su ta vremena, kada mi je bilo stalo do nečijih mišljenja. Oni koji cene, i vole ono što ja pišem, oni znaju kakva sam ja, oni koji ne znaju, i ne treba da se udubljuju, niti sam ja predmet njihove predodzbe i interesovanja, i svakako da uzajamno je, takoC da...Ne bih ja tu ništa dirala. Žao mi je samo što sam bila "looda" da nekada davno, pišem kako trebala nisam, jer nisam kapirala kako ovde mnoge stvari mogu da se izvrnu. Ali, ok, nema veze. Pišem kako želim, volim, doduše ne i gde želim , ali nema veze, pregrmela sam i to, znači niko me ne može us*ati koliko ja mogu sve da istrpim, pa čak i svašta nešto najgore, tako da, blago rečeno...neka svako misli šta želi, ili ne želi...I do not care, at all. Jer ovde se nikada prava istina znati neće, a tako lako je onda, drugačije suditi, ali dobro.To nekada nisam mogla, sada mogu. Mogu da misle šta god žele, samo sada više ne dozvoljavam da se se*e po meni. Znači, pišite, brišite, lepite, bla, bla...savršeno me briga, i šta će ko da misli, i šta će ko da kaže. A , da li su me doživljavali na pravi način...Imam utisak da samo pojedinci jesu. Drugi nisu. I nikada i neće. I to je ok. Kao što ni ja nikada neću shvatiti neke odavLe. :)

na ozbiljnim temama pisem ozbiljno i uvek ono sto mislim...naravno ako je tema provokativna ili neozbiljna..uklapam se..ali uvek pisem sto mislim..mada vidim da se ljudi ovde previse unose,nekima je ceo zivot ovde i sve shvataju preterano ozbiljno,pa cak i licno...svasta.

Na ozbiljnim temama,koncentrišem se i želim da iznesem mišljenje i
stavove,i ubacim u 5-tu da bih prezentovao dokaze.....
Ako su teme i tekstovi zajebantski,neozbiljni i uvrnuti, uživam da bacam ćifte
i podjebavam....
Relaksiram se i, neki put, do suza smejem dok pišem !
Eto,tako ja,unatoč svemu,podastirem .......

na ozbiljnim temama pisem ozbiljno i uvek ono sto mislim...naravno ako je tema provokativna ili neozbiljna..uklapam se..ali uvek pisem sto mislim..mada vidim da se ljudi ovde previse unose,nekima je ceo zivot ovde i sve shvataju preterano ozbiljno,pa cak i licno...svasta.

Čeri,dušo.
Ovo što mi radimo je,prvenstveno,razbibriga,utucavanje viška vremena i
osmišljena zajebancija.
Tu i tamo, na nekim temama,mogu se razmeniti argumenti o krajnje ozbiljnim pojmovima.
Ali,fini ritam rasprave često unakaze budale !
A,sad,da mi je u forumu smisao života - nije.
Bar meni.
Ali,sviđa mi se da provodim vreme ovde,što svakodnevno i činim.

Back