Ko s' Rusima tikve sadi...

:roll:
Између осталога и ово: ,,razinu"

Ти си ујка и то онај прави!:whistling::bye:

dakle, ja sam zamolio vec na ovom forumu , da me zaobidjete uvredama, jer se trudim, doduse sve teze, da bez obzira na nizak nivo znanja i obrazovanja , te cak i osnovne logike, sa svima postujem pristojno.

nemojte me uciti srpskom jeziku, jer za to niste kvalifikovani, a i ne znate , ocigledno sasvim dobro jezik koji smatrate maternjim, pa zato verovatno mislite i da su izrazi tisuca, razina, ili kruh , hrvatstine, ne znajuci da su sva tri , a i mnogi drugi, u najcistijoj formi srpskog jezika.

narocito nije lepo da me zato nazivate ustasom, jer bi po toj , vasoj tuznoj logici, stotine hiljada onih koji u sred srbije pricaju cistim hrvatstinama , koje nisu promenili ni za jotu od kada su se doselili ovde, ustase, sto niti je tacno , niti je korektno, ali je bezobrazno i glupo

nemojte me uciti srpskom jeziku, jer za to niste kvalifikovani, a i ne znate , ocigledno sasvim dobro jezik koji smatrate maternjim, pa zato verovatno mislite i da su izrazi tisuca, razina, ili kruh , hrvatstine, ne znajuci da su sva tri , a i mnogi drugi, u najcistijoj formi srpskog jezika.
Знам ја да су то уствари српски изрази, али ти си ујка. То се види по твојим постовима, а убацујеш и изразе које користе хравати!

Kec iz istorija.
Rusija nije jednako SSSR
to samo u glavama ludih zapadnjaka i njihovih lakeja

rusija nije naravno sssr, ali je pravni naslednik sssr a :think:
nadam se da vam to ponesto govori, gospodine, o ruskoj ulozi u tom sssr u :???:

da je dominantna nacija u sovjetskoj stradiji bila , recimo ukrajina ili azerbejdzan, onda bi oni mogli da se podice da nastavljaju svete tradicije sovjetskog saveza. ali ne, cuvari vatre sovjetske stradije , su ipak rusi, i niko vise:think:

Знам ја да су то уствари српски изрази, али ти си ујка. То се види по твојим постовима, а убацујеш и изразе које користе хравати!

Jos jednom cu vas zamoliti da me ne vredjate, a i da postavite neki post , gde ste tako brilijantnom ostrinom uma zakljucili da sam ja ustasa:???::???:

oko termina smo vec apsolvirali, da niste dovoljno pismeni da mi stavljate primedbe, a moderatore molim da me zastite od ovakvih zlih i podlih insinuacija i uvreda

Jos jednom cu vas zamoliti da me ne vredjate, a i da postavite neki post , gde ste tako brilijantnom ostrinom uma zakljucili da sam ja ustasa:???::???:

oko termina smo vec apsolvirali, da niste dovoljno pismeni da mi stavljate primedbe, a moderatore molim da me zastite od ovakvih zlih i podlih insinuacija i uvreda
Сви твоји постови су против државе Србије и Срба!
Ту нема шта више да се објашњава:whistling:

rusija nije naravno sssr, ali je pravni naslednik sssr a :think:
nadam se da vam to ponesto govori, gospodine, o ruskoj ulozi u tom sssr u :???:

da je dominantna nacija u sovjetskoj stradiji bila , recimo ukrajina ili azerbejdzan, onda bi oni mogli da se podice da nastavljaju svete tradicije sovjetskog saveza. ali ne, cuvari vatre sovjetske stradije , su ipak rusi, i niko vise:think:

Naravno.
To govori da je ona od 15 sa najvecom povrshinom i brojem stanovnika nakon raspada SSSR-a bila najjacha da za sebe prihvati sve dobro i loshe po pravu nasledstva prethodne drzave.
Normalno je da su Rusi imali primati jer su bili najbrojniji i najveci ali to nisu dve iste stvari.
Da ne spominjemo shto je tim istim SSSR-om vladallo jedan Gruzijac od nastanka.

Сви твоји постови су против државе Србије и Срба!
Ту нема шта више да се објашњава:whistling:

Биггер, ако те човек лепо замолио да не вређаш онда то учини ... У његовом мишљењу нема провокација (на личном плану) .

И

Види, овај лицИмУр опет тужака као нека баба-жвака.:rotf::rotf::rotf:

A znamo i iz koje rupčage je rukovodstvo EPS-a - DSS.
Stoga i ne čudi što su Rusima dali da nas pomažu pored žive i zdrave Amerike recimo...

Хајде Ироне да замислимо овакву ситуацију, тј. да поделимо улоге, рецимо

1. ти си у овој ситуацији СРБИН

2. ИДИ ДАДА је АМЕРИКАНАЦ,

3. а ја тј. МИТА сам РУС...

Ти си Даду зајеб*вао и он једног дана полуди и ухвати И ИЗЛУПА И ТЕБЕ И ЦЕЛУ ти КУЋУ А И ОКО КУЋЕ... и ти попушиш и пустиш га у део куће. Међутим, Дади се допало и хоће не само да газдује и не само што неће да ти плати оно што је полупао него тражи ЈОШ. И ти будеш таква пич*а и даш му букбвално за ЏАБЕ "САРТИД" ... а све време ти претиш Дади и причаш да ћеш да зовеш мене тј. Миту и да ће Мита њему да да преко лабрње. Када је била фрка између вас ЈА НИСАМ МОГАО да ти помогнем тако ШТО ЋУ ДА ЗАРАТИМ ЗБОГ ТЕБЕ, али хоћу на други начин и то тако што од пет могућих варијанти гасовода ћу да понудим ону која ће теби да донесе добра заједно са НИС-ом. И ти си то прихватио и ПОТПИСАО МЕЂУДРЖАВНУ ОБАВЕЗУ. Али, одједном ти почињеш да радиш заДаду а против мене. Значи њему си дао нешто за Џ а мене хоћеш да ЦЕПАШ... и још се позиваш да сам ти ја брат. Море, сиктер, бре... не треба ми такав брат.

А што се тиче ХЕ - па човече, толике смо већ до сада ИСПАЛИ СВИЊЕ ПРЕМА РУСИМА - да ме уопште неће зачудити да нам потпуно окрену леђа. Шта ви себи умишљате - ЉУБАВ за ЉУБАВ - А ПОСАО ЗА ПАРЕ... пала је вредност долара и тачка... хоћете каубоје - узмите их, али прекините више са кукњавом. И НАРАВНО ПРЕТХОДНО МОРАТЕ ПИТАТИ НАРОД.

Ти си Даду зајеб*вао и он једног дана полуди и ухвати И ИЗЛУПА И ТЕБЕ И ЦЕЛУ ти КУЋУ А И ОКО КУЋЕ... и ти попушиш и пустиш га у део куће. Међутим, Дади се допало и хоће не само да газдује и не само што неће да ти плати оно што је полупао него тражи ЈОШ. И ти будеш таква пич*а и даш му букбвално за ЏАБЕ "САРТИД" ... а све време ти претиш Дади и причаш да ћеш да зовеш мене тј. Миту и да ће Мита њему да да преко лабрње. Када је била фрка између вас ЈА НИСАМ МОГАО да ти помогнем тако ШТО ЋУ ДА ЗАРАТИМ ЗБОГ ТЕБЕ, али хоћу на други начин и то тако што од пет могућих варијанти гасовода ћу да понудим ону која ће теби да донесе добра заједно са НИС-ом. И ти си то прихватио и ПОТПИСАО МЕЂУДРЖАВНУ ОБАВЕЗУ. Али, одједном ти почињеш да радиш заДаду а против мене. Значи њему си дао нешто за Џ а мене хоћеш да ЦЕПАШ... и још се позиваш да сам ти ја брат. Море, сиктер, бре... не треба ми такав брат.

А што се тиче ХЕ - па човече, толике смо већ до сада ИСПАЛИ СВИЊЕ ПРЕМА РУСИМА - да ме уопште неће зачудити да нам потпуно окрену леђа. Шта ви себи умишљате - ЉУБАВ за ЉУБАВ - А ПОСАО ЗА ПАРЕ... пала је вредност долара и тачка... хоћете каубоје - узмите их, али прекините више са кукњавом. И НАРАВНО ПРЕТХОДНО МОРАТЕ ПИТАТИ НАРОД.
:super::klap:

grannys_weed_big-1.jpg

Ajд да ти одговорим на словима која разумеш.

1) Ја сам СРБИН
2) Иди Дада је неко кога ти још ниси провалио, а и сумњам да ћеш...
3) Ти си ПАЈСЕР

А што се приче тиче очигледно је да сам био принуђен на све услове јер сте се ти и Дада договорили како да ми узмете кућу. Да се нисте договарали сигуран сам да би ме бранио и да ми не би обећавао празна момачка ноћна обећања девојци са села. Сад ја као испадох пи.ка а у ствари си ти јер си ћутао и узимао паре од Даде кад ти била фрка. Пи.ко једна!

Poslednja izmena:
Ajд да ти одговорим на (ово "на" ти је сувишно) словима која разумеш.

1) Ја сам СРБИН
2) Иди Дада је неко кога ти још ниси провалио, а и сумњам да ћеш...
3) Ти си ПАЈСЕР

А што се приче тиче очигледно је да сам био принуђен на све услове јер сте се ти и Дада договорили како да ми узмете кућу. Да се нисте договарали сигуран сам да би ме бранио и да ми не би обећавао празна момачка ноћна обећања девојци са села. Сад ја као испадох пи.ка а у ствари си ти јер си ћутао и узимао паре од Даде кад ти била фрка. Пи.ко једна!

А зашто си се ти мангупирао и курч*о са јачим од себе??? И као ти ћеш да будеш мангуп да га "превеслаш" а када ти је заврнуо уши онда: куку брате помагај...

Ја сам од њега узимао ловуто је тачно - а он од тебе узе и лову и кућу и на крају ће да те истера има у контејнеру да завршиш и то са осмахом на уснама и све ћеш да тапшеш ручицама и вичеш ЕУ; ЕУУУУУУУ.......ЕУУУУУУУУ...

Па погледај само шта данас онај болид од Цветковића саопштава Руском амбасадору... муфљуз један:

RAZGOVOR PREMIJERA SRBIJE I AMBASADORA RUSIJE

15.8.2008 19:14 BEOGRAD (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovarao je danas s ambasadorom Ruske Fedracije u Beogradu Aleksandrom Konuzinom o ekonomskoj i političkoj saradnji dve prijateljske zemlje.Kako je saopšteno, premijer je preneo zabrinutost Vlade Srbije zbog humanitarne krize nastale u sukobima u Južnoj Osetiji. Cvetković je rekao da Vlada Srbije poziva na okončanje sukoba, apelujući za mirno i diplomatsko rešenje krize na Kavkazu, kao i da pozdravlja mirovne napore i nastojanja da se putem pregovora okonča kriza.

Ево доказа да нас ти жути кретени само бламирају и шта год изјаве САМО НАС ЈОШ ВИШЕ УКОПАВАЈУ У ГОВ*А.....

RAZGOVOR PREMIJERA SRBIJE I AMBASADORA RUSIJE

15.8.2008 19:14 BEOGRAD (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovarao je danas s ambasadorom Ruske Fedracije u Beogradu Aleksandrom Konuzinom o ekonomskoj i političkoj saradnji dve prijateljske zemlje.Kako je saopšteno, premijer je preneo zabrinutost Vlade Srbije zbog humanitarne krize nastale u sukobima u Južnoj Osetiji. Cvetković je rekao da Vlada Srbije poziva na okončanje sukoba, apelujući za mirno i diplomatsko rešenje krize na Kavkazu, kao i da pozdravlja mirovne napore i nastojanja da se putem pregovora okonča kriza.

Bolje da nista nije rekao, nego ovakve baljezgarije da prica.:otkacio:
Kud cemo od stida sa ovim ulizicama?:cry:

Back