- Poruka
- 20.959
Kec iz istorija.
Rusija nije jednako SSSR
to samo u glavama ludih zapadnjaka i njihovih lakeja
Kec iz DSZ i ONO
Samo debil može da tvrdi da SSSR nije bio centralizovan i da danas KGB logika ne postoji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kec iz istorija.
Rusija nije jednako SSSR
Klasika
kad nema shta da kaze pishe zeshtje nebuloze
Kad misli da ima samo standardne
Између осталога и ово: ,,razinu"
Ти си ујка и то онај прави!![]()
Kec iz DSZ i ONO
Samo debil može da tvrdi da SSSR nije bio centralizovan i da danas KGB logika ne postoji.
Знам ја да су то уствари српски изрази, али ти си ујка. То се види по твојим постовима, а убацујеш и изразе које користе хравати!nemojte me uciti srpskom jeziku, jer za to niste kvalifikovani, a i ne znate , ocigledno sasvim dobro jezik koji smatrate maternjim, pa zato verovatno mislite i da su izrazi tisuca, razina, ili kruh , hrvatstine, ne znajuci da su sva tri , a i mnogi drugi, u najcistijoj formi srpskog jezika.
Kec iz istorija.
Rusija nije jednako SSSR
Знам ја да су то уствари српски изрази, али ти си ујка. То се види по твојим постовима, а убацујеш и изразе које користе хравати!
Сви твоји постови су против државе Србије и Срба!Jos jednom cu vas zamoliti da me ne vredjate, a i da postavite neki post , gde ste tako brilijantnom ostrinom uma zakljucili da sam ja ustasa:???::???:
oko termina smo vec apsolvirali, da niste dovoljno pismeni da mi stavljate primedbe, a moderatore molim da me zastite od ovakvih zlih i podlih insinuacija i uvreda
rusija nije naravno sssr, ali je pravni naslednik sssr a
nadam se da vam to ponesto govori, gospodine, o ruskoj ulozi u tom sssr u :???:
da je dominantna nacija u sovjetskoj stradiji bila , recimo ukrajina ili azerbejdzan, onda bi oni mogli da se podice da nastavljaju svete tradicije sovjetskog saveza. ali ne, cuvari vatre sovjetske stradije , su ipak rusi, i niko vise![]()
Сви твоји постови су против државе Србије и Срба!
Ту нема шта више да се објашњава![]()
Jos jednom cu vas zamoliti da me ne vredjate, a i da postavite neki post , gde ste tako brilijantnom ostrinom uma zakljucili da sam ja ustasa:???::???:
oko termina smo vec apsolvirali, da niste dovoljno pismeni da mi stavljate primedbe, a moderatore molim da me zastite od ovakvih zlih i podlih insinuacija i uvreda
Ja i dalje tvrdim da je ona amerikanska firma "transeptor tehnolodži" pristupila prozvodstvu kompjuterov - personaljni Sputnjik.
A znamo i iz koje rupčage je rukovodstvo EPS-a - DSS.
Stoga i ne čudi što su Rusima dali da nas pomažu pored žive i zdrave Amerike recimo...
Хајде Ироне да замислимо овакву ситуацију, тј. да поделимо улоге, рецимо
1. ти си у овој ситуацији СРБИН
2. ИДИ ДАДА је АМЕРИКАНАЦ,
3. а ја тј. МИТА сам РУС...
Ти си Даду зајеб*вао и он једног дана полуди и ухвати И ИЗЛУПА И ТЕБЕ И ЦЕЛУ ти КУЋУ А И ОКО КУЋЕ... и ти попушиш и пустиш га у део куће. Међутим, Дади се допало и хоће не само да газдује и не само што неће да ти плати оно што је полупао него тражи ЈОШ. И ти будеш таква пич*а и даш му букбвално за ЏАБЕ "САРТИД" ... а све време ти претиш Дади и причаш да ћеш да зовеш мене тј. Миту и да ће Мита њему да да преко лабрње. Када је била фрка између вас ЈА НИСАМ МОГАО да ти помогнем тако ШТО ЋУ ДА ЗАРАТИМ ЗБОГ ТЕБЕ, али хоћу на други начин и то тако што од пет могућих варијанти гасовода ћу да понудим ону која ће теби да донесе добра заједно са НИС-ом. И ти си то прихватио и ПОТПИСАО МЕЂУДРЖАВНУ ОБАВЕЗУ. Али, одједном ти почињеш да радиш заДаду а против мене. Значи њему си дао нешто за Џ а мене хоћеш да ЦЕПАШ... и још се позиваш да сам ти ја брат. Море, сиктер, бре... не треба ми такав брат.
А што се тиче ХЕ - па човече, толике смо већ до сада ИСПАЛИ СВИЊЕ ПРЕМА РУСИМА - да ме уопште неће зачудити да нам потпуно окрену леђа. Шта ви себи умишљате - ЉУБАВ за ЉУБАВ - А ПОСАО ЗА ПАРЕ... пала је вредност долара и тачка... хоћете каубоје - узмите их, али прекините више са кукњавом. И НАРАВНО ПРЕТХОДНО МОРАТЕ ПИТАТИ НАРОД.
A shta fali KGB-u?
Lepa slobodarska organizacija koja je primenjivala sve metode sprovodjenja u praxi demokratskih liberalnih vrednosti mnogo mnogo pre Gvantanama.
Хајде Ироне да замислимо овакву ситуацију, тј. да поделимо улоге, рецимо
1. ти си у овој ситуацији СРБИН
2. ИДИ ДАДА је АМЕРИКАНАЦ,
3. а ја тј. МИТА сам РУС...
Ти си Даду зајеб*вао и он једног дана полуди и ухвати И ИЗЛУПА И ТЕБЕ И ЦЕЛУ ти КУЋУ А И ОКО КУЋЕ... и ти попушиш и пустиш га у део куће. Међутим, Дади се допало и хоће не само да газдује и не само што неће да ти плати оно што је полупао него тражи ЈОШ. И ти будеш таква пич*а и даш му букбвално за ЏАБЕ "САРТИД" ... а све време ти претиш Дади и причаш да ћеш да зовеш мене тј. Миту и да ће Мита њему да да преко лабрње. Када је била фрка између вас ЈА НИСАМ МОГАО да ти помогнем тако ШТО ЋУ ДА ЗАРАТИМ ЗБОГ ТЕБЕ, али хоћу на други начин и то тако што од пет могућих варијанти гасовода ћу да понудим ону која ће теби да донесе добра заједно са НИС-ом. И ти си то прихватио и ПОТПИСАО МЕЂУДРЖАВНУ ОБАВЕЗУ. Али, одједном ти почињеш да радиш заДаду а против мене. Значи њему си дао нешто за Џ а мене хоћеш да ЦЕПАШ... и још се позиваш да сам ти ја брат. Море, сиктер, бре... не треба ми такав брат.
А што се тиче ХЕ - па човече, толике смо већ до сада ИСПАЛИ СВИЊЕ ПРЕМА РУСИМА - да ме уопште неће зачудити да нам потпуно окрену леђа. Шта ви себи умишљате - ЉУБАВ за ЉУБАВ - А ПОСАО ЗА ПАРЕ... пала је вредност долара и тачка... хоћете каубоје - узмите их, али прекините више са кукњавом. И НАРАВНО ПРЕТХОДНО МОРАТЕ ПИТАТИ НАРОД.
![]()
Ajд да ти одговорим на словима која разумеш.
1) Ја сам СРБИН
2) Иди Дада је неко кога ти још ниси провалио, а и сумњам да ћеш...
3) Ти си ПАЈСЕР
Ajд да ти одговорим на (ово "на" ти је сувишно) словима која разумеш.
1) Ја сам СРБИН
2) Иди Дада је неко кога ти још ниси провалио, а и сумњам да ћеш...
3) Ти си ПАЈСЕР
А што се приче тиче очигледно је да сам био принуђен на све услове јер сте се ти и Дада договорили како да ми узмете кућу. Да се нисте договарали сигуран сам да би ме бранио и да ми не би обећавао празна момачка ноћна обећања девојци са села. Сад ја као испадох пи.ка а у ствари си ти јер си ћутао и узимао паре од Даде кад ти била фрка. Пи.ко једна!
А зашто си се ти мангупирао и курч*о са јачим од себе??? И као ти ћеш да будеш мангуп да га "превеслаш" а када ти је заврнуо уши онда: куку брате помагај...
.
RAZGOVOR PREMIJERA SRBIJE I AMBASADORA RUSIJE
15.8.2008 19:14 BEOGRAD (Tanjug) - Predsednik Vlade Srbije Mirko Cvetković razgovarao je danas s ambasadorom Ruske Fedracije u Beogradu Aleksandrom Konuzinom o ekonomskoj i političkoj saradnji dve prijateljske zemlje.Kako je saopšteno, premijer je preneo zabrinutost Vlade Srbije zbog humanitarne krize nastale u sukobima u Južnoj Osetiji. Cvetković je rekao da Vlada Srbije poziva na okončanje sukoba, apelujući za mirno i diplomatsko rešenje krize na Kavkazu, kao i da pozdravlja mirovne napore i nastojanja da se putem pregovora okonča kriza.
Bolje da nista nije rekao, nego ovakve baljezgarije da prica.tkacio:
Kud cemo od stida sa ovim ulizicama?![]()
..shta je treabao da im kazhe?..ma samo vi njih rokajte, da vide oni kako je to?