KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RIBA - VAGA - ZEMLJA - VAZDUH
HARMONIČNA veza ...mada ribe često razočaravaju vage koje traže
vernost i osećanja..Mada u principu ako su oba znaka na istom
intelektualnom nivou nema ovde većih razmirica niti problema,
bar se tako nadam a i moji spisi su pokazali da u 10 ovakvih veza
ni jedna nije pukla....Dobra kombinacija..

uh da..ova kombinacija je definitivno dobitna..evo iz iskustva. Ja sam vaga a taj neko je riba, i bilo je moćno dok je trajalo...a nije puklo zbog nas samih,nego su okolnosti bile nemilosrdne..i ta hemija još uvek postoji, i mislim da nikad neće prestati...nikad mi tako nije bilo ni sa kim..jednostavno, FATALNO !!!!

Jel mi moze neko reci kakvi su izgledi da ova veza uspe-
Ja-29.9.1986,20:10,Beograd
On-27.10.1983,18:15,Waingarten,Nemacka
Mnogo bi mi znacilo da cujem necije misljenje s obzirom na to da je situacja dosta komplikovana,ali ne zbog nas samih vec zbog drugih.Cini mi se da sami nismo losa kombinacijam ali ponavljam okolnosti su teske pa me interesuje koliko toga je predodredjeno zvezdama,i da li bi uspeli da postignemo nesto vredno truda.Hvala!

Horoskop je za takva glupost da reci nemam. Proseravanje. Ako ne znare sami sa vise od 12 godina da procenite sa kim vam je lepo nego treba da trazite u knjigama, neophodna vam je strucna pomoc.

ja jarac ona devica...pa to je nesto najlepse,nisam ni znao da je poljubac,dodir...sex tako lep dok nisam upoznao devicu :) a probao sam:
VODOLIJE fuj,snobovi,kompleksasi,lazovi,manipulatori al ja se ne dam zajebati:)
STRELCEVI hm,vole da pomognu,ugode,budu domacice ali to bre smara:) a vole i da svrljaju
SKORPIJE seksualni atentatori,ako je noc bila dobra bice i dan.uzas.
RIBE e i sa dve ribe mi je bilo super kao i sa ovom devicom,ma dogovaranje pogledima :)
VAGE sta ja znam,suvise moderno za mene,i one su isfolirane i nervira me ta njihova potreba da lepo izgledaju da su namirisane napuderisane i sve to.bez veze mi je.
BLIZANCI nisam bio niti bih ikada bio :)
Sve ostale poznajem ovako ali nisam probao.

videla sam da kombinacija zena-ovan i muskarac-jarac nije idealna, ali ako je zena ovan-devica sa mesecom u skorpiji, venerom u ribama, a on, ah on je jarac-ovan, mesec u devici, venera u jarcu, ima li nade za mene ovako najstrasnije zaljubljenu, puno hvala
pozzz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back