Daj podatke![]()
mozes li i meni da procitas kartu? mozes da je napravis na astro.com pa samo da mi kazes neke stvari. jer mi se cini da je pravo karakteristicna karta??
13.11.1982. 17:30 tuzla , bih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj podatke![]()
Daj podatke![]()
ne znam dal ste vec to pomenuli...ja sam bik a moj momak je skorpija i rekla bih da je ovo dobitna kombinacija...a slazem se lepo i sa rakovima
![]()
Znaci li to da bi ON bi savrsen za mane ? ( Zaljubljena sam u jednog "Raka" al dal je on u mene .... hmmm )
cao ja sam skorpija a moj momak je bik...
kazu da je to najidealnija kombinacija od svih kombinacija u zodijaku... ali i najstrastvenija.
sretno!!
rakove je jako lako zajebati, samo treba znati kako...
bez uvrede za sve, ali rakovi su previse osecajni i po meni nisu stabilne i karakterne osobe...
treba samo da pokazes da znas i umes vise od njega i bukvalno slepoi ce te gledati, jer oni su takvi...
ovo je moje iskustvo, i to ne samo sa jednim vec sa njih 10.
mozes li i meni da procitas kartu? mozes da je napravis na astro.com pa samo da mi kazes neke stvari. jer mi se cini da je pravo karakteristicna karta??
13.11.1982. 17:30 tuzla , bih
e jel moze neko da mi kaze neshto o kombinaciji.. ja sam jarac u podznaku strelac, a on je strelac.. molim vas.. hvala unapred..
mozete li mi reci sa kim bi se jedna vaga-rak najbolje slagala. Do sada sa svima katastrofa........