KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ova tema ne bi svela samo na mukotrpni rad Psiha dajte da iznesemo i svoja iskustva ,kao sto je u naslovu teme i navedeno.

Ja sam inace devica u horoskopu i zivim u divnom braku takodje sa devicom.Inace oboje smo (sem u nekim segmentima )skroz netipicne device.Moj savet iz licnog iskustava vam je da ne pridajete mnogo paznje bilo kakvim uopstenim tekstovima o horoskopskim znacima.Pre nego sto su mi uradili natalnu kartu citala sam o tome da su dve device nemoguca konbinacija ali kad se sklope kockice i planete sve drugacije izgleda.

vucica.m:
Da se ova tema ne bi svela samo na mukotrpni rad Psiha dajte da iznesemo i svoja iskustva ,kao sto je u naslovu teme i navedeno.

Vecina smatra da je nepojmljivo spojiti vazduh i zemlju,tacnije velike suprotnosti.Medjutim ko malkice samo razmisli moze shvatiti zabludu istog.Supruga je bik ja sam vodolija.Ona zemljani znak, ja vazdusni.Naizgled tesko spojiva kombinacija.Dacu Vam primer kako cak i tako shto, moze izuzetno dobro funkcionisati.Ukoliko biste postavili svaki znak na svoje mesto,Zemlju dole,Vazduh gore,svaki element tezi svome i nastaju razlike i neuspeh,medjutim ukoliko se zamene mesta zemlja bude gore a vazduh ispod s obzirom da i dalje svako tezi svojem,dolazi do susretanja ,gde je broj kombinacija ogroman i sledi uspeh.Shta to ovako simbolichno prikazano znaci u praktichnom zivotu?Ukoliko dozvolite da se zemljani znak postavlja u private life iznad vas a vi zauzmete poziciju koju sam pominjao gore,(npr.Kafic koji smo do skoro drzali vodio se na ime moje supruge,tako da sam u tom delu bio"ispod",radio je iznad svih ocekivanjama mogucnosti ima neograniceno mnogo...)onda stvari dolaze na svoje...
Chemu ovo pishem?Chuo sam nebrojeno puta da ljudi razmisljaju jednosmerno.Ovaj znak sa ovim je super ,a onaj sa onim drugim nemoguc.Mozda se chak i neka veza propusti zbog negativne sugestije ili konotacije...Nista od svega toga.Vazno je samo shvatiti da jeste, ima izazova u razlicitosti,jednakosti,slicnim ili suprotnim razmisljanjem,ali je bit shvatiti da je sve samo kombinacija,pa i to kako se zelimo i na koji nacin postaviti u svemu.
Ukoliko je neko prouchavao koju god filozofiju ispravnog zivljenja ,mozda mind controll ili slicno zna o chemu govorim.Ko se zeli malo vise baviti,naravno radi sebe i svojih bliznjih,preporuka je JiDjing-knjiga promene,koja kroz svoje delo i prektican rad upravo otkriva kako su sve kombinacije moguce i ne postoji nishta shto se ne moze uchiniti na opshte zadovoljlstvo...potrebna je samo v o lj a
Poenta moze biti u tome da se Astrologijom uoche mogucnosti raznih kombinacija,te i kako prevazici razlike i suprotnosti,Astrologija pored ostalog vrlo jasno ukazuje na ono shto trebamo uraditi da bi bilo,te je ako nizbog chega drugog a ono zbog toga njen znachaj ogroman.

Ja sam imala vezu od tri meseca sa bikom.Malo je cudan,bar za moj ukus,cesto se povlaci u samocu,voli da slusa muziku SAM i to moze da radi danima,cak mi je jednom prilikom rekao kako je tri dana proveo u sobi a da nije ni primetio kako je vreme proslo.Potrebna mu je ta samoca da bi napunio baterije i u takvim trenucima ja mu nisam potrebna:( Nismo se nesto preterano vidjali jer on nije imao potrebu za tim,tacnije,drugacije je gledao na vezu od mene.Nije da nije zeleo ali sam ja osecala potrebu da ga vidjam svaki dan dok je to njemu bilo previse.Nije za vezivanje dok se ne uveri da si prava osoba za njega ali dok on to shvati ti si uveliko pobegla od njega! Mi zelimo izjave ljubavi ili bar neke nagovestaje ali bikovi ne vole mlake reci niti pokazuju da su zainteresovani.Ja sam dobila tu informaciju tek kada mi je puk'o film i kada sam mu rekla da raskidamo!!! Stalno sam se pitala da li se ja njemu uopste svidjam jer nicim to nije pokazivao.Kad sam pokusala da mu objasnim sta ocekujem od nase veze pobegao je ovoga puta on! Ali definitivno su bikovi pogubni po rakove.Neodoljivi su!!! Bar za moj ukus:) Jednostavno ne treba ih daviti,oni moraju da imaju svoju slobodu pa ko izdrzi,izdrzao je.U svakom slucaju zelim ti srecu!
P.S.Ja ovo pricam iz iskustva sto ne mora da znaci da su svi bikovi ovako teski,mada imam i neke drugarice i drugove koji su se pronasli u njegovom profilu.

Ups! Moj odgovor je na pitanje :
A sta mislite o ovoj kombinaciji,ima li sanse za uspeh:
Ja sam Rak (podznak,mislim Ovan) a ON je Bik........Sta mislite,kakve su nam sanse za uspesnu vezu???Pozzzzzzzzzz

~~RAK & OVAN~~~

Susret izmedju Marsovog podanika Ovna, vatrenog znaka, i
Mesecevog podanika Raka, vodenog znaka, spada u izazove. Mogu biti
nominirani za nagrade za medjusobnu trpeljivost, ali put kojim su zajedno
krenuli zahteva totalnu akceptancu njhovih razlikosti. Ovan ce verovatno imati
puno problema pokusavajuci da probije zastitni oklop Raka (Rak voli da
sakriva svoja osecanja i predstavlja se kao neosecajni debelokozac).
Eventualno, ako Ovan uspe da probije Rakov zastitni oklop, ustanovice
da pred sobom u stvari ima veoma senzitivnu osobu sa lako povredljivim
osecanjima... Na pocetku, privlacnost izmedju Ovna i Raka je intenzivna
, mada ce oboje shvatiti da se ta intenzivnost bazira na stvarima koje jedno
kod drugoga ne razumeju. Mix Vatre i Vode kreira vrelu paru! Sex deluje
jako privlacno na oboje, mada ce grubi i vatreni Ovan brzo navesti Raka
na povlacenje i zahtevanje neznosti i romantike. Ali posto zahtevi i rec "neznost"
generalno ne dopiru do Ovnovog razuma, njegovo neodgovaranje na Rakove
zahteve moze dovesti do abruptnog kraja veze. Ovan ima svoje dnevne uspone
i padove koji lako mogu kolidirati sa Rakovim promenljivim raspolozenjima.
Tesko onom Ovnu koji pokuca na Rakova vrata, dok je na njimae okacena
tabla "Ne uznemiravaj"! Raka privlaci Ovan svojom jakom licnoscu, ali shvatice
uskoro koliko su im razlicita vrednosna shvatanja; Rakove ljubavne fantazije,
promene raspolozenja i laka povredljivost koja ga moze navesti da se povuce
u svoj oklop i ne izlazi iz njega danima, ne slaze se dobro sa direktnim i energicnim
Ovnom, koji svoje sposobnosti i osecanja razvija na aktivnostima i novim
pocetcima. Rak je zabrinut, cesto dugo vaga svoje odluke i najvise mrzi da bude
zbrzavan u tome i guran u akciju. Onaj ko posmatra Ovna pri poslu, moze ga
opisati kao "lako odlucog", dok je za razliku od Ovna, Rakov moto
"sigurnost na prvom mestu". Rak je domacinski tipi i sanja o velikoj i harmonicnoj
porodici, dok Ovan bas nece odmah biti spreman na sve to, sto Raka moze navesti
da izgubi interes za sex, jer Rak na sex gleda kao na "proceduru razmnozavanja".
U tom slucaju, Ovan ce brzo doci na ideju da pokrene proces razvoda braka i zavrs
i u tudjem zagrljaju. Ovan voli da trosi novac, dok Rak grcevito cuva svaku paru i
stedi za "bolje sutra". Dogovori oko uspesnog vodjanja domacinstva su neophodni.
Bas ti dogovori mogu biti spasioci bracnih i ljubavnih odnosa izmedju ova dva znaka.
Ovan i Rak moraju otvoreno razgovarati o svemu da bi u zajednickom zivotu postigli balans.
Samo ako se Ovan i Rak razumeju i ako saradjuju, Ovnova energija i Rakov oprez mogu
sagraditi bazu za uspeh. Sto se poslovnih odnosa izmedju Ovna i Raka tice, retko ce uspevati
jer na duge staze Ovan nece biti u stanju da izdrzi konstantne kritike i negativna raspolozenj
a Raka, koji ce teziti da provodi puno vremena u ljutnji i negodovanju,
ako mu se ne ukaze prilika da igra ulogu neustrasivog vodje.

Devica/Vodilja kao podznaci?
To moram potraziti..

Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala;)

Prilozi

• gejša.jpg
    gejša.jpg
    3,9 KB · Pregleda: 239
malla-malla:
Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala;)

Ostavi svoje i njegove podatke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back