Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Nemogu da postignem sve da na pisem...Ali strpljenje i sve se dobije..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vucica.m:Da se ova tema ne bi svela samo na mukotrpni rad Psiha dajte da iznesemo i svoja iskustva ,kao sto je u naslovu teme i navedeno.
Vecina smatra da je nepojmljivo spojiti vazduh i zemlju,tacnije velike suprotnosti.Medjutim ko malkice samo razmisli moze shvatiti zabludu istog.Supruga je bik ja sam vodolija.Ona zemljani znak, ja vazdusni.Naizgled tesko spojiva kombinacija.Dacu Vam primer kako cak i tako shto, moze izuzetno dobro funkcionisati.Ukoliko biste postavili svaki znak na svoje mesto,Zemlju dole,Vazduh gore,svaki element tezi svome i nastaju razlike i neuspeh,medjutim ukoliko se zamene mesta zemlja bude gore a vazduh ispod s obzirom da i dalje svako tezi svojem,dolazi do susretanja ,gde je broj kombinacija ogroman i sledi uspeh.Shta to ovako simbolichno prikazano znaci u praktichnom zivotu?Ukoliko dozvolite da se zemljani znak postavlja u private life iznad vas a vi zauzmete poziciju koju sam pominjao gore,(npr.Kafic koji smo do skoro drzali vodio se na ime moje supruge,tako da sam u tom delu bio"ispod",radio je iznad svih ocekivanjama mogucnosti ima neograniceno mnogo...)onda stvari dolaze na svoje...
Chemu ovo pishem?Chuo sam nebrojeno puta da ljudi razmisljaju jednosmerno.Ovaj znak sa ovim je super ,a onaj sa onim drugim nemoguc.Mozda se chak i neka veza propusti zbog negativne sugestije ili konotacije...Nista od svega toga.Vazno je samo shvatiti da jeste, ima izazova u razlicitosti,jednakosti,slicnim ili suprotnim razmisljanjem,ali je bit shvatiti da je sve samo kombinacija,pa i to kako se zelimo i na koji nacin postaviti u svemu.
Ukoliko je neko prouchavao koju god filozofiju ispravnog zivljenja ,mozda mind controll ili slicno zna o chemu govorim.Ko se zeli malo vise baviti,naravno radi sebe i svojih bliznjih,preporuka je JiDjing-knjiga promene,koja kroz svoje delo i prektican rad upravo otkriva kako su sve kombinacije moguce i ne postoji nishta shto se ne moze uchiniti na opshte zadovoljlstvo...potrebna je samo v o lj a
Poenta moze biti u tome da se Astrologijom uoche mogucnosti raznih kombinacija,te i kako prevazici razlike i suprotnosti,Astrologija pored ostalog vrlo jasno ukazuje na ono shto trebamo uraditi da bi bilo,te je ako nizbog chega drugog a ono zbog toga njen znachaj ogroman.
bobanap:ona.....jarac / blizanac
on......blizanac
kakve su ovde sanse ????
mrs depp:Ja sam bik i užasno me privlači jedan škorpijon...ima što svi vi kažete neke vrele hemije ali ništa konkretno...![]()
malla-malla:Ja sam skroz novopečeni forumaš i inače me jako zanima horoskop. Danas čitav dan po netu tražim neke podateke o horoskopu i puno puta sam ono što sam tražila našla na ovom forumu. Zato sam se odlučila uključiti. I evo čini se da ste baš na temi koja mene zanima. Dakle odnos žena rak i muškarac ovan. Zna li iko itijedan primjer da je ovo funkcioniralo? Molim vas dajte mi nade jer sam apsolutno luda za jednim ovnom i spremna sam maltene na sve za njega. Inače ja sam rak/blizanac, a on je ovan/lav. I zanima me kako bi funkcinirala veza žena rak-muškarac vaga? Ako išta vrijedi ja sam malo ne običan rak jer ne ljubim previše škorpione. Eto ako mi ikako možete pomoći...unaprijed hvala![]()