marko number1
Zainteresovan član
- Poruka
- 151
Psiho, svaka chast! Moram reci da ti je slika extra, ali extra!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vodolijica_NS:psiho,imas moje podatke na pvt
pozzzz
Imaćeš odgovor uskoro..gagula:Ja : STRELAC - STRELAC
On: SKORPIJA - JARAC
Obecava li ova kombinacija zajednicki zivot?
Js sam ovnicakao kraba:Ajde pisite.. Ko se najbolje slaze sa zenskim ovnom i jarcem??????
cura s mora:Cao svima,
Moram da se ukljucim jer smatram da ste bili jako nepravedni prema vagama.
Sve ono sto pise o osobinama vage u knjigama je zaista tako, ali vage su u sustini jako stidljive pa zbog toga djeluju mlake, mlitave, neodlucne, itd.......
Vage su najbolji prijatelji ( vjerujte mi da boljeg prijatelja od vage necete imati ). Idealno je rame za plakanje, jer ce uvijek naci nacin da vam pomogne.Pravi je humanista i stavlja druge ispred sebe. To je dobro za sve, osim za nju samu.
Jako je duhovita, ali samo u odabranom drustvu, gdje moze da skine svoju masku koju nosi kao zastitu, jer se jako tesko oporavlja od nanesenih uvreda, kritika i podsmijeha.
Odmjerena je u izjavama, kako nekog ne bi povrijedila, jer za sve sto radi uvijek polazi od sebe.
Ako uspijete da zadobijete vagino povjerenje, kad skine svoju masku, bicete potpuno fascinirani njom kao osobom, dobicete prijatelja do groba, osobu na koju cete moci uvijek da se oslonite. Malo li je????????
putzaraj:jao ovo ko da si mene opisala
samo ima jedna razlikaa...daleko je od toga da sam vaga
DjuraMornar:cao...
Ovde jedna Vaga....s mora...
samo da ti se javim![]()