KO S KIM ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
angely:
UH...kako se slazu SKORPIJA i BLIZANAC?...nesto mi ne ide:roll:

ŠKORPIJA - BLIZANAC - voda - vazduh
problematična veza ovih znakova zbog škorpionove ljubomore..
Da ne pišem dalje o ovom mislim da sam sve rekao u uvodu
Znamo kakve su škorpije dok blizanac postupa po sistemu sve jedno mi je..

carobnas:
zena blizanac( lav) - muskarac skorpija (skorpija)

Žena blizanac u ovoj vezi ima da trpi i da trpi..
Škorpija muškarac će praviti scene u ranom periodu,
mislim da treba proći vremena da se ova veza tkv slegne i da sve dođe na svoje..
U rebusu sam kako će ovo sve da proiziđe...
Žena blizanac (lav odlikovan strpljenjem) ne znam koliko ima mirnoće u sebi da
sve prebrodi i sačeka škorpiju a pri tom da žmuri na njegove ispade..

Nanny 025:
A gde su ribice u svemu ovome? :roll:
Ja sam ribica i uvek, ali uvek me privuce neka vaga!!!
A cini mi se da bas i ne mogu sa njima da izadjem na kraj. Imaju tako nesto u sebi sto mene uzasno iritira...

RIBA - VAGA - ZEMLJA - VAZDUH
HARMONIČNA veza ...mada ribe često razočaravaju vage koje traže
vernost i osećanja..Mada u principu ako su oba znaka na istom
intelektualnom nivou nema ovde većih razmirica niti problema,
bar se tako nadam a i moji spisi su pokazali da u 10 ovakvih veza
ni jedna nije pukla....Dobra kombinacija..

Psihologue:
ŠKORPIJA - BLIZANAC - voda - vazduh
problematična veza ovih znakova zbog škorpionove ljubomore..
Da ne pišem dalje o ovom mislim da sam sve rekao u uvodu
Znamo kakve su škorpije dok blizanac postupa po sistemu sve jedno mi je..
Ma nisam ljubomorna!!! :roll:
a to za SVEJEDNO MU JE....nije da nije :-?

angely, koleginice :)...
...ne mozete protiv sebe...
Niko ne zna biti ljubomoran kao jedna Shkorpija...
...ne mislim na situacije u kojima je neko bolji u nechemu od nas...
...vec na nashu posesivnost...
I ja sam Shkorpija, te sve ovo je iz iskustva :)...

luda_na_2:
a jel mogu zena ovan-strelac i muskarac dupla skorpija?

Vatra i voda se, u principu, ne slažu dobro! Voda gasi vatru, pa ovakvu kombinaciju znakova treba izbegavati!
U ovom spoju su 2 Marsa i to je previše! Žena Ovan je sujetna, ambiciozna i većinom se ne obazire na prejaka osećanja jedne Škorpije.Ovde je muškarac dupla Škorpija, tu su već i 3 Marsa (planeta akcije, ali i večite svađe i agresivnosti), pa veza lako započinje, ali teško opstaje.Zapravo, Škorpija je teška i posesivna a vatreni Ovan ne dopušta nikakvu vrstu dominacije i posesivnosti...ali...uvek postoji ali! Ukoliko oboje rade na tome da usklade svoje osobine, a prvenstveno osećanja i želju da se sjedine kao jedinke, tada će se cela Vasiona udružiti da im pomogne! :wink:
Sa srećom! :grin: :arrow:

Angely, onaj ko je tebi pravio natalnu kartu, mislim da je pogrešio? :roll:
Psiho je u pravu , dupli Škorpion( ovo za njih važi u 100% slučajeva) je toliko ljubomoran, posesivan i autodestruktivan ,da za njih kažu da pre podne mrze ceo svet, a posle podne svojom otrovnom bodljom bodu sebe do iznemoglosti i uništenja! Ovo zvuči i previše surovo, ali ne brini,ako radiš na sebi, sve možeš poboljšati i ponešto od ovih osobina i eskivirati.Budi opuštenija, nikako isključiva i destruktivna.
Mislim da ti nisi takva i da nisi pravi tip Škorpiona.:) 8)
P.S. Sa znakom Bika si u opoziciji, i mislim da sa njima najlošije funkcionišeš! Njih drži na odstojanju, bilo privatno ili službeno, iz iskustva znam da su pogubni jedni za druge.
Toliko! ;)
Poljubac ti šalje Astrodita! :) :arrow:

Ne, kolačiću, tebi niko nije konkurencija...i, šta ovo znači, da ja treba da pošaljem poljubac samo muškarcima? :roll: :-D
O.K! Za sve mladiće i one malo starije čike koji postuju na ovoj temi, veliki kissssssss ;) :arrow:
Ej, vidi se da sam bikulja, ali zato nisam smotulja! :lol: 8)

Astrodita:
Ne, kolačiću, tebi niko nije konkurencija...i, šta ovo znači, da ja treba da pošaljem poljubac samo muškarcima? :roll: :-D
O.K! Za sve mladiće i one malo starije čike koji postuju na ovoj temi, veliki kissssssss ;) :arrow:
Ej, vidi se da sam bikulja, ali zato nisam smotulja! :lol: 8)

iAKO te neznam shvatio sam da si SJAJNA ŽENA...

A sto lepo ne odete na www.astrolook.com
tamo imate sve kombinacije....ja nemam sta da dodam osim da sam ja BIK slazem se dobro sa vodenim znakovima,..mada me skorpije nesto ne privlace,...e sad STRELCI !!! Ja se lepi za sterlceve i to ne svesno...jer uvek na kraju pitam sta je u znaku......RIBE su mi super i RAKVI ISTO, sa LAVOVIMA se jakooo dobro slazem......a za ostale znake ne znam...nemam licnog iskustva,......

Astrodita:
Angely, onaj ko je tebi pravio natalnu kartu, mislim da je pogrešio? :roll:
Psiho je u pravu , dupli Škorpion( ovo za njih važi u 100% slučajeva) je toliko ljubomoran, posesivan i autodestruktivan ,da za njih kažu da pre podne mrze ceo svet, a posle podne svojom otrovnom bodljom bodu sebe do iznemoglosti i uništenja! Ovo zvuči i previše surovo, ali ne brini,ako radiš na sebi, sve možeš poboljšati i ponešto od ovih osobina i eskivirati.Budi opuštenija, nikako isključiva i destruktivna.
Mislim da ti nisi takva i da nisi pravi tip Škorpiona.:) 8)
P.S. Sa znakom Bika si u opoziciji, i mislim da sa njima najlošije funkcionišeš! Njih drži na odstojanju, bilo privatno ili službeno, iz iskustva znam da su pogubni jedni za druge.
Toliko! ;)
Poljubac ti šalje Astrodita! :) :arrow:
Sa Bikom sam OK jer znam sta im je 'zica' pa izbegavam da ih cackam...jedino Vage ne mogu da smislim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back