stugots
Čovek
- Poruka
- 37.274
Isuviše ponosa... raskini sa njim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno je nebitno ko ca da plati pice, ili klopu.
Treba mi savet kako da nenametljivo ponudim da platim račun na piću ili ručku, svejedno, a da dečko to ne shvati uvredljivo?
Ne insistiram na tome na prvom sastanku, ali kasnije mi je zaista glupo da ne mogu bar da podelim trošak na izlasku.
Koliko je to muškarcima u stvari važno, posebno kad su studenti, ni on ni devojka sa kojom se viđaju nemaju stalno zaposlenje, već imaju neki skroman džeparac koji steknu povremenim promoterskim radom i tome slično?
Ne volim da se prepirem pred konobarom, želela bih da znam kako da nekad i ja častim kafu, a da ne uđem u raspravu.
Само једно питање. Шта се дешава са том мушкошћу у случају да му се финансијска слика промени на горе?
Ne izlazi ni sam nigde. Znam par takvih tipova, uglavnom stariji (35-40) koji vole da izvode mlađe i da se druže sa mlađima i jako su nezgodni ljudi u pitanju. Naravno da, osim te simpatične osobine, podrazumevaju od žene da se i u ostalim aspektima ponaša kao "dama". Npr. kad on priča - on poučava, a kad ona priča - klima glavom.
kada je dzentlmen takvog kova i ne trebas insistirati na tome jer se to sigurno nece promeniti,
oni drze do sebe po tom pitanju i to sto ti hoces da platis racun on dozivljava kao udar na njegovu muskost,
meni licno je ok njegov stav, ti mozes da se opustis i osecas kao dama, a uvek mu se mozes revansirati na drugi nacin, nekim sitnim pokloncicem i sl.
inace ta sorta je danas vrlo retka, ja ni na jednog takvog ne naleteh, neki se cak i navadili da im ja sve placam![]()