Ko pise pravila u vezi?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Inspiracija za ovu temu mi je ova slika (inace majica se moze naruciti, ali poenta nije reklama):

PW_0008_A1933G_THE_RULES.jpg

Mene zanima ko pise "pravila" u vezi, i otkud ideja za ovu humoristicnu majicu?
Da li je donekle tacno ono sto pise i u globalu ko pise pravila?

Inspiracija za ovu temu mi je ova slika (inace majica se moze naruciti, ali poenta nije reklama):

Pogledajte prilog 285173

Pravila pise onaj kome je manje stalo i onaj koji ima vise opcija bez obzira na pol. Uopsteno govoreci devojke odredjuju pravila od 15 do 25 godine, posle toga je neki prelazni period, a kad dodju u tridesete onda muskarci odredjuju pravila. Po mom iskustvu, mnoge starije devojke (30, 31) imaju velikih problema da prihvate tu realnost i zato su dolazile u situaciju da ih otkacinjem vec posle nedelju, dve dana.

To pravilo na slici, koje piše na devojčinoj majici je za ljude, koji su medijski izmanipulisani. Ako devojka u vezu ili žena u brak, donosi samo svoje telo i ništa više i njime želi da upravlja, onda tu nešto ne valja kod momka, tj. muža.

Pogledajte prilog 285173

nažalost tačno je...s obzirom da su muškarci bića koja kad namirišu pichku pamet odlazi negde pozadi, nije ni čudo da to pravilo važi...
one tako ne razmišljaju...one kad vide ****** ne gube pamet kao muškarci...ne kažem da su one baš toliko sračunate, ali svakako razmišljaju racionalno i pored želje za kurrcem...kaže emocije prevladavaju...nisam baš siguran...kod njih prvo radi pamet pa posle ostalo...
znajući muškarce i njihovo ponašanje (izgubljivanje) kada se dodirnu vagine, one istu često puta, veoma često puta koriste kao sredstvo za dolazak do nekog svog cilja, pa eto odakle taj natpis...

Prvo vs poslednje :D. Mislim da niko ne pise pravila. Nekada je to stvarno igra moci.. Odneses pobedu u necemu, ali mislim ako postoji ljubav neke bitke postoje, ali se to ne moze nazvati ratom.

Parafrazicu Junga koji kaze da gde ima ljubavi nema zelje (ili igre u ovom slucaju) za moci. Nije bitno ko je u pravu, neka popustis, nekada popusti druga strana i to je to, a sada da se gleda cija je uvek zadnja i ko je glavni mi je malo glupo.

nažalost tačno je...s obzirom da su muškarci bića koja kad namirišu pichku pamet odlazi negde pozadi, nije ni čudo da to pravilo važi...
one tako ne razmišljaju...one kad vide ****** ne gube pamet kao muškarci...ne kažem da su one baš toliko sračunate, ali svakako razmišljaju racionalno i pored želje za kurrcem...kaže emocije prevladavaju...nisam baš siguran...kod njih prvo radi pamet pa posle ostalo...
znajući muškarce i njihovo ponašanje (izgubljivanje) kada se dodirnu vagine, one istu često puta, veoma često puta koriste kao sredstvo za dolazak do nekog svog cilja, pa eto odakle taj natpis...

Ima istine u tome da se neki muskarci "zalude" samo da bi dosli do vagine, mada to podjednako vredja i muskarce i zene.
Muskarce prvo jer imaju tu "zavisnost" od vagine, i zna se, ako nije dobar, nema vagine. Tako se postupa sa malim detetom, kucetom ili nekom zivotinjom koje se dresira, ne sa odraslom osobom.
A za zene je tek posebna prica, jer sva ta prica o ravnopravnosti zena, kako zene nisu samo sekusalni objekti, tj. vagine, pada u vodu onda.

Ima istine u tome da se neki muskarci "zalude" samo da bi dosli do vagine, mada to podjednako vredja i muskarce i zene.
Muskarce prvo jer imaju tu "zavisnost" od vagine, i zna se, ako nije dobar, nema vagine. Tako se postupa sa malim detetom, kucetom ili nekom zivotinjom koje se dresira, ne sa odraslom osobom.
A za zene je tek posebna prica, jer sva ta prica o ravnopravnosti zena, kako zene nisu samo sekusalni objekti, tj. vagine, pada u vodu onda.

ja samo kažem i opet tvrdim da su psi ko kerovi koji namirišu vaginu...jel si video kako se psi tada ponašaju...?
trčkaju za njome kilometrima...i on taman da zaskoči, ona sedne...

Pogledajte prilog 285173

Opet sam citirao da bi se u postu pojavila ova plavusa.Svi smo citirali,pa ako krenete misem da setate po ovoj strani gore,dole,primeticete kako plavusa glupo deluje
Ghelyon.gif

Pravila pise onaj kome je manje stalo i onaj koji ima vise opcija bez obzira na pol. Uopsteno govoreci devojke odredjuju pravila od 15 do 25 godine, posle toga je neki prelazni period, a kad dodju u tridesete onda muskarci odredjuju pravila. Po mom iskustvu, mnoge starije devojke (30, 31) imaju velikih problema da prihvate tu realnost i zato su dolazile u situaciju da ih otkacinjem vec posle nedelju, dve dana.

Slazem se sa tobom!Mada nisam bas siguran za ovo o godinama ali si mozda i u pravu...Samo bih dodao da je u vecini slucajeva ipak u pitanju devojka jer one,naravno,uvek imaju vise opcija.
Ja sam uvek za tu neku ravnopravnost ali je ona nazalost retkost u danasnje vreme.

Pogledajte prilog 285173

u pravoj vezi pravila se dogovaraju i pisu zajedno. u svemu ostalome, gde su se ocigledno nasli pogresni ljudi, pise ko uspe vise da izdominira nad onim drugim. onim sta ima zna ume moze :neutral: i to su jadne veze, jedan komanduje a drugi isfrustrirana sisica :neutral:

Back