- Poruka
- 24.991
Joj secam se ove pesme. Bila je hit nedelje 202. Mislim da on ima jos neke prsmice koje su isle tada.. cek da pogledam..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj secam se ove pesme. Bila je hit nedelje 202. Mislim da on ima jos neke prsmice koje su isle tada.. cek da pogledam..
ImaJoj secam se ove pesme. Bila je hit nedelje 202. Mislim da on ima jos neke prsmice koje su isle tada.. cek da pogledam..
DaaaaaaaaaaaaaaI ovo bio hit

Шта ја знам...кад већ идемо у то време...мени је Дача дак био ок...Jel ima jos tako nekih dens manje poznatih pevaca koji su bili manje popularni a da su imali hitove kao oliver?
A ne sada may may mobi dik tap011 itd
Isla je u tom periodu pesma nesto obala more.. sigurno znas samo da se setim jos neke reciDaaaaaaaaaaaaaa![]()
Шта ја знам...кад већ идемо у то време...мени је Дача дак био ок...
И педруOnaj sto peva o biku Ferfinandu?
Secam se, slusala starija sestra ovoИ педру

Па да,био је мало другачији од екипе из које је изашао...ђогани гимнастико и чекван чекту...а ти си тада слушала дригија и ивана,признајSecam se, slusala starija sestra ovo![]()
Igija nisam, dosadane mu pesme bile, jednolicne ako se dobro secam. Ivan i onaj njegov turbo folk fazon nikako, al bila je ipak jedna stvar uz koju sam suze lila kad smo raskinuli sa deckom.Па да,био је мало другачији од екипе из које је изашао...ђогани гимнастико и чекван чекту...а ти си тада слушала дригија и ивана,признај
Претворио сам се у уво,која стварIgija nisam, dosadane mu pesme bile, jednolicne ako se dobro secam. Ivan i onaj njegov turbo folk fazon nikako, al bila je ipak jedna stvar uz koju sam suze lila kad smo raskinuli sa deckom.
Па ок,нисам је чуо.
I psssssttt ovo medju nama ostaje

Молба:isto … no dobro, u svakom kukolju ima i zita![]()
Flamingosi-obala?Isla je u tom periodu pesma nesto obala more.. sigurno znas samo da se setim jos neke reci
A to nije dens to je turbo-dens-repШта ја знам...кад већ идемо у то време...мени је Дача дак био ок...
Nije… zenski vokal. A i onda nisu postojali Flamingosi.Flamingosi-obala?![]()
Pa rek'o Marcus sve...Preslusala, fina stvar. Cekam pricu
AhaaaaPa rek'o Marcus sve...
Apropo muzike za ostavljene
ja sam se sa ovom "hranio".