Отварач мозга...опет
Ističe se
- Poruka
- 2.239
Refren" Little bit of this,little bit on that..."
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Kazes gitara ali ipak da nije ovo?Nije
Nije disko i nije hous milsim da je gitara ali da nije rok
Game of love…Refren" Little bit of this,little bit on that..."
Pa to je ta pesma ali reci pesme... Ne odgovaraju mada opet i ponovo ubedjen sam da je to ta pesmaDaj ne zezaj, ta je. Nemoj da si na kraj srca :/
Nije, nije regeKazes gitara ali ipak da nije ovo?
Na to sam mislioKazes gitara ali ipak da nije ovo?
NijeNa to sam mislio
Ne nogu da se setimJbg Gatsby daj jos neki detalj...
Мрка капаNe nogu da se setim
Ali relativbo ukljucim shazam da mi prepozna muziku cim negde ide al jbg zaboravio
A ja cekam tebe pa da se ubacim na kraju kad resis tezi deo zadatka hahaМрка капа
Не вреди...модернизовао се...A ja cekam tebe pa da se ubacim na kraju kad resis tezi deo zadatka haha
On? Nema sanse, daj pogledaj tamo nesto iz naftalina, akustika you and me… nanana na… kao brown eyed girl ali ne bas sasvim hahahaНе вреди...модернизовао се...
Нашао сам!On? Nema sanse, daj pogledaj tamo nesto iz naftalina, akustika you and me… nanana na… kao brown eyed girl ali ne bas sasvim
A probo sam i da pevam tu pesmu i da zvizdim ali shazam kaze no result ne moze naciНе вреди...модернизовао се...
A vec sam i zaboravio tu pesmuOn? Nema sanse, daj pogledaj tamo nesto iz naftalina, akustika you and me… nanana na… kao brown eyed girl ali ne bas sasvim hahaha
Можда си омашио неку реч?A probo sam i da pevam tu pesmu i da zvizdim ali shazam kaze no result ne moze naci
Shazam prepoznaje melodiju algoritam a ne reciМожда си омашио неку реч?
Madre mia, igla u senu pa je nadji ;/Ima country smek a nije americka muzika tj stil... taj
Mada je pop i rok malo ima gitara ali ne bih se to migao nazvati ni pop ni rok ni countdy vec to turbo rhb
Ma nevaznoMadre mia, igla u senu pa je nadji ;/
Jok breO istoj pesmi je rec pa nam sada dajes jos detalja ili je ovo nesto drugo?
DOLLY P A R T N O N...Jok bre
Kazem pesma je iz filma mozda u vreme kada je bila popularna doli partnon