- Poruka
- 22.853
Ali pazi nije ona, nije ni Keni Rodzers a ja i ne znam druge kantri pevace. Pogadjaj ti hahaDOLLY P A R T N O N...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ali pazi nije ona, nije ni Keni Rodzers a ja i ne znam druge kantri pevace. Pogadjaj ti hahaDOLLY P A R T N O N...
Na engleskom?Jok bre
Kazem pesma je iz filma mozda u vreme kada je bila popularna doli partnon
Pa nisam ja metuzalem sestro slatkaAli pazi nije ona, nije ni Keni Rodzers a ja i ne znam druge kantri pevace. Pogadjaj ti haha
A jesi malo sutra :/Pa nisam ja metuzalem sestro slatka
mladji sam od tebe...![]()
Ај да га меримоA jesi malo sutra :/
Ај,мој број...Izmeri ga sam pa mi kazi, sta cu ti ja?
1978Ај,мој број...
личне карте ...
је...
Epa nisi bio u pravu
ЕтоEpa nisi bio u pravu![]()
Dama nikad ne pokazuje svoju… licnu kartuЕто
тако ми личиш
Показ'о сам ти свој...број
Мм
Ах да заборавио сам...стрије...године...кг.Dama nikad ne pokazuje svoju… licnu kartu![]()
83Ах да заборавио сам...стрије...године...кг.
Па ако си била клинка 90 их...
Tako je, sve to ide sa godinamaАх да заборавио сам...стрије...године...кг.
Па ако си била клинка 90 их...
Pesma, trazimo pesmu
Да да...кажем...осамдесете су закон...за музику...оно ...скрозPesma, trazimo pesmu![]()
E to vec ne znam ali cini mi se da ne znam bogumi mislim d aje onaj zavodnik boceli joj je pjeva tj ne njoj vec pjesmu tu njegovu ona peva njemu tj tom u filmuNa engleskom?
Doli parton 70tih 60tih godina onakve filmove romanticne tadaDOLLY P A R T N O N...
Више слушам музику,Doli parton 70tih 60tih godina onakve filmove romanticne tada
Mispim da glumi onaj glumac sto glumi u filmu ozoglasena ali ne bih rekao nego samo navodim da nije noviji filmВише слушам музику,
на филму сам кратак![]()
Ако има големе очи да није Кларк Гејбл?A tek su se pojavile boje na filmu!
Jbg!
Ne mogu d ase setim tog filma!
A neke stepenice na balkonu, oni se valjda rastaju, neke planine, neka brda sa balkona!
I kon te partiro jbmliga ako nije tko!
Ili mozda time to sej goodbye!
A film je klasican tj klasicizam nema neku neodredjenu radnju vec je romantican
Drveni pod jaoj! Ne mogu da se setim!
Ona ga ljubi oni se rastaju i ponovo se na tom mestu sastaju ali valjda posledbji put jbmliga, jel postoji glumac Dzordz Busen?
Ona napravi tuznu facu
A on dzentlmenski stoji i s goleme oci je posmatra kako peva!
Kladio bih se u sta os da film nije crno beli!
U boji je!
Ima frizuru ta kao merlin monro samo smedja ili crna a nine plav a
CekАко има големе очи да није Кларк Гејбл?