Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Има једна песма на шпанском или португалском, требало би да је врло позната, али не знам како се зове. Пуштају је често на Радију Носталгија, и то у две верзије. Почиње нешто као "ла хора", па онда иде "сјемпре, сјемпре", па затим у рефрену нешто као "туке респондер", то је све што могу да разазнам.
Нашао уз помоћ Радија Носталгија! Прво кад сам их питао, нису знали која је песма. Онда питам централу Радија Носталгија у Француској, и они одговоре да не знају, и да им кажем у који дан и време је емитована песма. Тако ништа пар дана, а онда је опет чујем на радију. Пошаљем време емитовања на оба места, Французи нису успели да пронађу, али од наших добијем прави одговор.

Када сам чуо верзију Џипси Кингса, мислио сам да иде "Туке револвер". Када сам чуо верзију Саре Брајтман, помислио сам да иде "ту ке респондер". А уствари је...

Evo ceo spisak pesama, trenutno nisam u mogucnosti pretrazim svaku pa da nadjem tacno koja je

Screenshot_20191103-181312_YouTube.jpg

Danas bila na radio 202 oko pola dva neka strana pop pesma, iz Amerike, treblo bi da su 90te, mega hit bio.
Reci idu nesto all i ever wanted is for you to be... sad jbga nisam provalio reci jer nesto smadrlja.. am not okay, i am not okay.

Cuo sam je milion puta kao klinac, sad ne mogu da se setim ko peva, ne mogu ni da nadjem na internetu, non stop izbacuje neka sranja, bas je onako mocan vokal, kao da peva neka crnkinja. Pomagajte.

Danas bila na radio 202 oko pola dva neka strana pop pesma, iz Amerike, treblo bi da su 90te, mega hit bio.
Reci idu nesto all i ever wanted is for you to be... sad jbga nisam provalio reci jer nesto smadrlja.. am not okay, i am not okay.

Cuo sam je milion puta kao klinac, sad ne mogu da se setim ko peva, ne mogu ni da nadjem na internetu, non stop izbacuje neka sranja, bas je onako mocan vokal, kao da peva neka crnkinja. Pomagajte.
Imas li jos koju rec ili samo to ?

Ovo je smesno, ovaj gugl i internet su glupi kao *****, ne mogu da naprave jedan normalan alogoritam da nadjes nesto sto jebeno postoji.
Da sam ukucao reci teksta od Sanele iz Marinkove Bare, garant bi mi nasao celu njenu diskografiju, ali ovo, aaaa ne moze druze.
Ko je jos cuo za americku pevacicu koja se vrtela po mtv-ju i zaradila je jedno par miliona dolara. ***** li im mater ja u picku nesposobnu. Ovo sve treba ugasiti.

Nije. Nsao sam foru kako da skinem audio snimke emisija sa radio 202, za sada su slepci samo okacili 06.02, cekam da zakace sutra valjda ili ponedeljak emisiju pa cu je preslusati. U to doba kad sam ja bio u kolima izmedju pola dva i dva je emisija obrati paznju i pricali su o pravdanju putnih troskova. Ima da nadjem sta je, makar mi to poslednje bilo.

Nije. Nsao sam foru kako da skinem audio snimke emisija sa radio 202, za sada su slepci samo okacili 06.02, cekam da zakace sutra valjda ili ponedeljak emisiju pa cu je preslusati. U to doba kad sam ja bio u kolima izmedju pola dva i dva je emisija obrati paznju i pricali su o pravdanju putnih troskova. Ima da nadjem sta je, makar mi to poslednje bilo.
Takodje cu i ja videti ako mogu da pomognem :ok:

Back