daj Bože da mi odgovore...bas me zanima koji je to tekst
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj Bože da mi odgovore...bas me zanima koji je to tekst
Ne vidim zasto ne bi a veoma je lako da pogledaju u bazi podataka pesama koje su pustali koja je pesma tada biladaj Bože da mi odgovore...
hvala za pozitivnostNe vidim zasto ne bi a veoma je lako da pogledaju u bazi podataka pesama koje su pustali koja je pesma tada bila
Jedini tekst koji sam stigao da čujem je ovo:
"A kad pođem drumom prođem da joj kažem jednom samo koliko ja samo volim je" (ili pođem i prođem sa zamenjenim mestima)
i ovo
"kaži meni pokaži mi gde mi draga spava"
Narodna pesma, bila je na Radio Pinku ja mislim, danas oko 17.30 sati, nisam siguran. Zaljubio sam se u pesmu ali ne mogu da je nađem samo sa tekstom... Da li neko zna pesmu?
Kako mogu da ti se zahvalim?ZVEZDO SJAJNA
Na kraj sveta pošao sam, da te nađem draga,
skitao sam, pitao sam, al’ od tebe ni traga.
Prodao bih konje vrane suvo zlato dao,
kad bih tebe dušo moja opet pronašao.
Prođe život, prođe mladost, shvatio sam sada,
samo jednom ljubav bude i više nikada.
Zalud srebro zalud zlato i sva blaga sveta
kad sokakom i avlijom, niko mi ne šeta...
Zvezdo sjajna što sa neba
svetom obasjavaš
kaži meni, pokaži mi,
gde mi draga spava.
Pa da prođem, drumom dođem,
pod prozore njene tamo,
poljupcima da probudim je…
Poljupcima da probudim je…
Pa da dođem, drumom prođem,
da joj kažem jedno samo
koliko ja volim je…
Violeta Aleksić
Ja našla tekst na internetu, nadam se da će pomoći
trenutno nemam vremena da tražim dalje. Pozdrav![]()
hvala ti stvarno za tekst, trazim vec mesec dana, samo ne mogu naci pesmu nigde..ZVEZDO SJAJNA
Na kraj sveta pošao sam, da te nađem draga,
skitao sam, pitao sam, al’ od tebe ni traga.
Prodao bih konje vrane suvo zlato dao,
kad bih tebe dušo moja opet pronašao.
Prođe život, prođe mladost, shvatio sam sada,
samo jednom ljubav bude i više nikada.
Zalud srebro zalud zlato i sva blaga sveta
kad sokakom i avlijom, niko mi ne šeta...
Zvezdo sjajna što sa neba
svetom obasjavaš
kaži meni, pokaži mi,
gde mi draga spava.
Pa da prođem, drumom dođem,
pod prozore njene tamo,
poljupcima da probudim je…
Poljupcima da probudim je…
Pa da dođem, drumom prođem,
da joj kažem jedno samo
koliko ja volim je…
Violeta Aleksić
Ja našla tekst na internetu, nadam se da će pomoći
trenutno nemam vremena da tražim dalje. Pozdrav![]()
Pronašao sam i pesmu, otpevao ju je KAL bend pod imenom NA KRAJ SVETA. Hvala ljudi Srbijehvala ti stvarno za tekst, trazim vec mesec dana, samo ne mogu naci pesmu nigde..
Tako što ćeš uživati u njoj kao što i ja uživam u pesmama koje volim. Mogu da ih slušam nebrojeno puta a da mi nikad ne dosade.K
Kako mogu da ti se zahvalim?
Bukvalno.Tako što ćeš uživati u njoj kao što i ja uživam u pesmama koje volim. Mogu da ih slušam nebrojeno puta a da mi nikad ne dosade.![]()
na koji nacin, ako nije tajna ?Kad ste smotani
Ja iz cuga nasla pesmu![]()
Ne znam sad, ukucala sam one recenice, trazila i na drugoj strani gugl pretrage i nasla. Otvorilo se oko dvesta pesama, trebalo je pronaci ovuna koji nacin, ako nije tajna ?![]()
Znaci nismo za dzabe diskutovali da je teskoNe znam sad, ukucala sam one recenice, trazila i na drugoj strani gugl pretrage i nasla. Otvorilo se oko dvesta pesama, trebalo je pronaci ovu
Kako komeZnaci nismo za dzabe diskutovali da je tesko![]()
Neki ćete i da se mučite a neki ćemo iz prve da nađemoZnaci nismo za dzabe diskutovali da je tesko![]()
Pesma je lepa ali ne bih rekao da postoji neka pesma ; mozda slicnog koncepta ali ne ista.Pozdrav ljudi,
ima jedna pesma poznatog izraelskog turbo-folk benda Revivo Project, međutim skoro sam siguran da sam to isto čuo u našoj ili grčkoj verziji.
Ako neko ko bolje poznaje naš ili grčki turbo-folk prepoznaje pesmu, molio bih da mi da ostavi naziv pesme i izvođača
Pesma je lepa ali ne bih rekao da postoji neka pesma ; mozda slicnog koncepta ali ne ista.
Ima dosta plagijata ; samo je pitanje vremena kad ce se svi otkritiМогуће да сам нешто помешао, али први пут кад сам чуо, одмах ми је била на памети Сека Алексић, Рада Манојловић, нека од тих певачица. Био сам некад музичар, завршио музичку, и доста добро памтим мелодије, мислио сам дa ако нисам чуо од наших. чуо сам од Грка неких сигурно.
Има једна песма на шпанском или португалском, требало би да је врло позната, али не знам како се зове. Пуштају је често на Радију Носталгија, и то у две верзије. Почиње нешто као "ла хора", па онда иде "сјемпре, сјемпре", па затим у рефрену нешто као "туке респондер", то је све што могу да разазнам.
Није, ха ха, ово дефинитивно не пуштају на Радију Носталгија.Da nije mozda ovo ?
Sasa MaticA mogla si da imas me,
sa mnom da zivis najbolje.
Zbog tebe bih otopio
i planinu od snega.
A mogla si da carujes,
u ljubav jos da verujes,
al` ti si ko i ostale
izabrala njega.
ŠpanskiИма једна песма на шпанском или португалском, требало би да је врло позната, али не знам како се зове. Пуштају је често на Радију Носталгија, и то у две верзије. Почиње нешто као "ла хора", па онда иде "сјемпре, сјемпре", па затим у рефрену нешто као "туке респондер", то је све што могу да разазнам.