Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
da se vi interesujete za muzicku istoriju naseg naroda znali bi da Turci nisu imali puno instrumenata u vreme kada je pocelo osvajanje nase zemlje. Naime, imali su samo nekoliko vrsta udaraljki dok su od naseg naroda usvojili vecinu duvackihi zicanih instrumenata. To je razlog zbog cega se danas "palimo" na orijent i sav taj "turski melos" jer je to zapravo nasa muzika
To je potpuno netačno.

"Jesen stiže dunjo moja" pjevaju i Zvonko Bogdan (vjerojatno orginal te pjesme),pa još i Oliver Dragojević i Zlatni dukati. Ali to nije ista pjesma kao Balaševićeva "Svirajte mi jesen stiže dunjo moja".
On prodje ulicom mojom sa sesirom svako jutro i namrsti se kad ga svaki put nepozdravim jer ima kazu a i vele da pricaju ljudi da ima neki klavir u mojoj ulici u njegovoj drugoj kuci
ne volim ocima da ga vidim jer ima i vinariju pored klavira

Zna li neko kako se zove ova pesma i ko je peva, znam samo mali deo teksta?

"Što si me napustio i drugom prepustio"

To je folk ili turbofolk pesma, mislio sam da je peva Jana Todorović ili Dragana Mirković ali ne znam.

Znate li koja je ovo pesma?

"Vreme rane ne leči, ljubav me moja boli
Nikad neće moći, usne moje, da zaborave, te naše noći, usne tvoje, tvoje poljupce"

To je mislim pop pesma, možda je peva Alka Vujica ali možda i ne.

Zdravo svim clanovima foruma.I molim vas za pomoc,trazim jednu stranu pesmu zenski vokal,jako lep glas.Na engleskom je jeziku 2012-te vrtela se na MTV,ne znam tekst. A spot pocinje kada je otac ili imuz izteruje iz kuce. I to se cuje na pocetku - get out of my house. Ako neko zna koja je to pesma,hvala unapred na odgovoru
ciao.gif
drkson je offline
Prijavite zlonamernu/neprikladnu poruku

Zdravo svim clanovima foruma.I molim vas za pomoc,trazim jednu stranu pesmu zenski vokal,jako lep glas.Na engleskom je jeziku 2012-te vrtela se na MTV,ne znam tekst. A spot pocinje kada je otac ili imuz izteruje iz kuce. I to se cuje na pocetku - get out of my house. Ako neko zna koja je to pesma,hvala unapred na odgovoru
ciao.gif
drkson je offline
Prijavite zlonamernu/neprikladnu poruku
Malo je teze
Ipak mora jos malo detalja kako bi moglo da se nadje
Ako si vec video taj snimak, gde je on bio ? Na MTV kanalu ili ... ?

Pesmu sam čuo u kafaću u gradu pre 2h..Jos sam pod utiskom pesme..Mislim da je peva Keba ( ali nisam siguran)..
Uglavnom u pesmi se pominju mnoge naše reke, planine i gradovi širom bivše Jugoslavije i na kraju stih ... "Bila jednom jedna zemlja, zvali smo je Juga."
Tako nešto...
Može pomoć? Pesma je zaista prelepa!

Back