Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Pa njegovapa znam
pa znam da je on jedan od pevaca njega ne volim...
Nego cija je to orginalna pesma jesen stize dunjo moja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa njegovapa znam
Nije nego nekog drugogPa njegova![]()
Duma, the legendNije nego nekog drugog
To je potpuno netačno.da se vi interesujete za muzicku istoriju naseg naroda znali bi da Turci nisu imali puno instrumenata u vreme kada je pocelo osvajanje nase zemlje. Naime, imali su samo nekoliko vrsta udaraljki dok su od naseg naroda usvojili vecinu duvackihi zicanih instrumenata. To je razlog zbog cega se danas "palimo" na orijent i sav taj "turski melos" jer je to zapravo nasa muzika
"Jesen stiže dunjo moja" pjevaju i Zvonko Bogdan (vjerojatno orginal te pjesme),pa još i Oliver Dragojević i Zlatni dukati. Ali to nije ista pjesma kao Balaševićeva "Svirajte mi jesen stiže dunjo moja".pa znam
On prodje ulicom mojom sa sesirom svako jutro i namrsti se kad ga svaki put nepozdravim jer ima kazu a i vele da pricaju ljudi da ima neki klavir u mojoj ulici u njegovoj drugoj kuci"Jesen stiže dunjo moja" pjevaju i Zvonko Bogdan (vjerojatno orginal te pjesme),pa još i Oliver Dragojević i Zlatni dukati. Ali to nije ista pjesma kao Balaševićeva "Svirajte mi jesen stiže dunjo moja".
I znate li koja je ovo pesma?
"Ja da živim sama, bez tebe ne mogu"
Mislim da je to pop pesma.
Da nije ovo ?
Nema na cemuJeste, to je ta pesma. Hvala druže.
Malo je teze
Peva o ljubavi to znam,a uvek je bila uz ovu pesmu
LMFAO ft. Lauren Bennett, GoonRock - Party Rock Anthem