Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milsima da ce biti tesko ali cu pokusati.Pesma je u nekom pop,rock fazonu.Moze se reci da podseca na Smiths..ali to uzmite sa rezervom.Pesme je negde iz 80,90 najverovatnije.Pre se mogla cuti cesto,ali ja je nisam cuo ko zna od kad,i bas sam se iznenadio kad sam je cuo neki dan.Posto sam bio na treningu a pesma je isla na radiju od graje nisam razaznao ni jednu jedinu rec,osim refrena koji je u stilu."Shu shu shusana,shu shu shu shaana"bez smejanja :D ne imitiram zvuk vec ono sto mi se cini da izgovara pevac.Kao Sosana,Susuana:D Nije pesma Sosana,pesma je sigurno bila hit nekada.Mozda izgovara "She now"zaista je tesko razaznati taj refren cak i da ga lepo cujem.Ako neko ima ideju koja bi mogla biti pesma nek pise.

secam se samo da u refrenu ide "yey me, yey me" mislim da tako ide, pesma je u 500 najvecih hitova roka, ali to mi je na nekom hdd-u a nemam prilike sad da ga prikacim i pretrazim listu... od prilike da je pesma iz 70-80tih godina...

ne vredi, cesljao sam vec,kao sto rekoh,i domacu kafu i reklame 2014 i grand i don,jednostavno,nema nje.
mogu samo da se nadam da neko vec kapira o kojoj se reklami radi , pa da onda jos i zna o kojoj je pesmi rec .

ljudi,sigurno ste videli reklamu! zenski je glas, pesma je strana,na engleskom. setite se.bas bih voleo da je cujem.
onako,pop-baladica,razvigor...drz-ne daj..
(evo jos jednom - prvo njih dvoje treniraju zajedno aikido, onda ona seda za bajk,u tesno pripijenim koznim pantalonama,onako sevne bas! na kraju piju kafu...) :)
setite se...

Back