sad se hvatam za slamku, ali da li neko zna,to je ex yu rock ili punk pesma,sa trubama u refrenu...zvuci kao nesto sto bi haustor svirao,al koliko sam ja precesljao njih izgleda da nije njihova pesma?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče 29.12 pevao je orkestar RTS Na Žikina šarenica jednu pesmu Žiki.Ako neko zna da mi kaže kako da snimim ili gde mogu da je slušam i kako.
Pozz ljudi vec neko vreme trazim naziv ove pesme ali nikako ne mogu da nadjem, da li neko mozda zna kako se zove ova pesma svira u filmu Zikina Dinastija 6
Meni je ovo tako poznato i poslednjih sat vremena sigurno pokušavam da ti pronađem pesmu, ali bezuspešno, nažalost. Neko drugi zna možda? Sada i mene jako zanima koja je ovo pesma, tekst jedva da mogu razaznati.
Petre, nema problema i nema potrebe da se izvinjavaš.Izvinjavam se moderatorima ukoliko je pitanje bilo potrebno staviti u neku od lepljivih tema,nije namerna greska.
Hvala.![]()
To ucih u skoli,pamtim melodiju verno,i samo pocetak:
"Kad sumrak padne,
blag i svud,
i dan se blizi kraju,
tad nagradu
za svaki trud
nam mirni casi daju.
.
.
. "
.
Zna li neko dalje? ako moze i link,da odslusam,jer ja ne mogu da nadjem. Ili sam imbecil,ili je nema. Pre ovo prvo,ali hajde da zamolim za pomoc.
Izvinjavam se moderatorima ukoliko je pitanje bilo potrebno staviti u neku od lepljivih tema,nije namerna greska.
Hvala.![]()
Petre, nema problema i nema potrebe da se izvinjavaš.Prebacila sam tvoju temu ovde iz razloga što smatram da ćeš ovde najpre dobiti odgovor.
... kako se zove muzika na 5:23?
unapred hvala