Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To ucih u skoli,pamtim melodiju verno,i samo pocetak:

"Kad sumrak padne,
blag i svud,
i dan se blizi kraju,
tad nagradu
za svaki trud
nam mirni casi daju.
.
.
. "
.​

Zna li neko dalje? ako moze i link,da odslusam,jer ja ne mogu da nadjem. Ili sam imbecil,ili je nema. Pre ovo prvo,ali hajde da zamolim za pomoc.
Izvinjavam se moderatorima ukoliko je pitanje bilo potrebno staviti u neku od lepljivih tema,nije namerna greska.

Hvala. ;)

To ucih u skoli,pamtim melodiju verno,i samo pocetak:

"Kad sumrak padne,
blag i svud,
i dan se blizi kraju,
tad nagradu
za svaki trud
nam mirni casi daju.
.
.
. "
.​

Zna li neko dalje? ako moze i link,da odslusam,jer ja ne mogu da nadjem. Ili sam imbecil,ili je nema. Pre ovo prvo,ali hajde da zamolim za pomoc.
Izvinjavam se moderatorima ukoliko je pitanje bilo potrebno staviti u neku od lepljivih tema,nije namerna greska.

Hvala. ;)

Ludvig Van Betoven - Sumrak (dusk). (prevedena na naski :lol )

Muzicko iz osnovne :)

Imam problem, slucajno sam u videu Robbie Williamsa (obrada Manu Chao) King of the bongo na you tube, koji je sastavljen od segmenata razlicitih Robijevih spotova, na 2min. i 7 sec naletela na segmente iz spota koji ja nikada nisam gledala, a pesmu verovatno znam,
ali nemam pojma kako da nadjem taj spot, pa ako neko zna nacin ili zna koji je spot/pesma u pitanju da mi pomogne...
Ne verujem da je nesto popularano, Robi igra na ulici i zgrade se okrecu oko njega... vrlo je moguce da je neko srnj, al' moram da iskontisem sta je to...

Mene zanima pevac, ne pesma.
Ucestvovao je ja mislim u nekoj emisiji tipa: prvi glas, x faktor, ja imam talenat...
Uglavnom peva rock pesme, hard rok, metal. Malo krupniji momak, zgodan devojkama :)

Video sam kako razvaljuje neke obrade metallice, zepelin-a, gansa na kanalu 9.

Poslednja izmena:
Ljudi, čuo sam na radiju pjesmu, domaća je, u fazonu disco 90ih (tipa Energija i tako to :D)..

Sećam se ovog: "Život je kao mašina, htela il' ne htela svi ćemo kad tad postati prašina".. Nisam 100% siguran, al otprilike je tako..

Back