nijebutno1
Početnik
- Poruka
- 1
jel zna neko pesmu, spot je fazon u nekom klubu lik peva toj likusi i vreme se usporava i zaustavlja ja mislim da je iz 90 -tih i nasa je pesma 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Domaca rap pesma, znam da pocetak pocinje nesto neka decija pesmica ovako ide "Samo da rata ne bude, ubija mir u ljudima" taj deo znam posle kaze jos nesto i pocinje pesma...
I meni je ta pala na pamet...Samo mi Balaš baš i nije reper.![]()
Pesma se zove Go (engleska rec, da ne bude zabune), cesto se pusta na 202, valjda je negde iz 80tih i podseca na duran duran ili slicne bendove.
![]()
interesuje me ruska pesma...mislim engleska je kako da se izrazim...ali se spominju zenski vokali iz pesme podmoskovske veceri a pesma je kao REP fazon... bio bih zahvalan clanovima ako bi mi neko pomogao da saznam o kojoj pesmi je rec?![]()
postovani forumasi i svi koji prate forum ovako lepe muzike...imam jedno pitanje za vas...veliki problem imam da nadjem jednu pesmu...rec je o nekom rep stilu pesme ili rnb gde se spominju zenski vokali sa stihovima iz pesme podmoskovske veceri....?bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi kaze kako se zove pesma.![]()
Pesma se zove Go (engleska rec, da ne bude zabune), cesto se pusta na 202, valjda je negde iz 80tih i podseca na duran duran ili slicne bendove.
![]()
Mogu li lepo da vas zamolim da pomognete novom članu sa sledećom pesmom?
postovani forumasi i svi koji prate forum ovako lepe muzike...imam jedno pitanje za vas...veliki problem imam da nadjem jednu pesmu...rec je o nekom rep stilu pesme ili rnb gde se spominju zenski vokali sa stihovima iz pesme podmoskovske veceri....?bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi kaze kako se zove pesma.![]()
Dali neko zna ime pesme grupe film, tekst ide ovako sesnaest godina imala je a godine lete u nepovrat Hvala
pa ljudi imate recorder na mobu uvek ukljucite snimanje a moze i kamera ako je spot![]()