Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mogu li lepo da vas zamolim da pomognete novom članu sa sledećom pesmom?

interesuje me ruska pesma...mislim engleska je kako da se izrazim...ali se spominju zenski vokali iz pesme podmoskovske veceri a pesma je kao REP fazon... bio bih zahvalan clanovima ako bi mi neko pomogao da saznam o kojoj pesmi je rec? :)

postovani forumasi i svi koji prate forum ovako lepe muzike...imam jedno pitanje za vas...veliki problem imam da nadjem jednu pesmu...rec je o nekom rep stilu pesme ili rnb gde se spominju zenski vokali sa stihovima iz pesme podmoskovske veceri....?bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi kaze kako se zove pesma. :)

Mogu li lepo da vas zamolim da pomognete novom članu sa sledećom pesmom?

postovani forumasi i svi koji prate forum ovako lepe muzike...imam jedno pitanje za vas...veliki problem imam da nadjem jednu pesmu...rec je o nekom rep stilu pesme ili rnb gde se spominju zenski vokali sa stihovima iz pesme podmoskovske veceri....?bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi kaze kako se zove pesma. :)

Da probam...

Spot sam prvi i jedini put video devedesetih na Trećem kanalu u okviru VJ alternative ili neke slične emisije koju je uredjivao Dušan Kaličanin.

Animacija; cyber punk okruženje... Jedan momak poseduje vizir kojim skenira kreature oko sebe (zaviruje im ispod odeće, a mozda i kože?). Naizgled ljudi zapravo su vanzemaljci, nakaze itd. Smucajući se gradom, momak na samom kraju nailazi na devojku koja nosi isti takav vizir. Hrle jedno drugom u susret, padaju u zagrljaj i... kraj spota. Da li se radi o instrumentalu ili pesmi, ne znam. Telence sam bio... :)

Back