bulldozerNS
Obećava
- Poruka
- 53
Ovih dana se po klubovima pojavio remix pesme "tacata", nesto sa nekim trubama, kao latino fazon. Jel zna neko o kojem remixu je rec?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam da je bas tu obradu neko uradio ali semplova iz nje ima dosta
ljudi pomagajte, na vrh mi je jezika... u spotu neka zena(kroz maglu se secam da je neka valjda bela haljina,mozda i nije) kuca nesto na masini za pisanje,neke reci, a posle mase svojoj porodici dok oni odlaze u kolima, neka nasa pesma...onako spora. POMAGAJTE((((((((
Ovako ima 2 pesme koje ne mogu nikako naci...ne znam kako se zovu ni tekst, znam samo deo i jedne i druge
Prvu peva jedna devojka sa lepim glasom nesto na foru (oooo, eeee, what-whay)
Drugu peva neki lik secam se spota kako dodiruje nekog koji je okrenut ledjima i kad ga pipne kao da je pipnuo vodu na tu foru, a pesma ide nesto kao (I can filee)
I OBE PESME SU NEGDE OD 2000 PA DO 2004.GOD PRAVLJENE I PUSTANE SU REDOVNO NA KANALU D U EMISIJI BUM TRAS...AKO IKO ZNA KOJE SU PESME U PITANJU NEK STAVI LINK SA YOUTUBE-A.....PROBAO SAM TUTANIC ALI NISTA HVALA U NAPRED![]()
pjesma se zove "jelena", bar mislim, refren ide tako, al nije ona od tome z, al isto je narodna pjesma/muzika?![]()
ko peva pesmu koju cujem na b 92 ali uvek negde na pola..."Lai lai lai laikovo mi fotku..ja ne razumem to " tako nekako ide ...?jel ima neko ideju?