Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pre dve godine sam cuo na nekoj tuborg zurci remiks ove pesme
i prevrnuo sam brdo remiksa al nisam mogao da nadjem, akcenat je dat na deo kad izgovara Bette Davis eyes... dok ovi miksevi obicno daju akcenat na pocetak :lol: igla u plastu sena, ali ako neko pogodi ima pivo kad svrati u Kg :pivce:

Nađoh na yt :)
watch

Hvala u svakom slučaju :bye:

Ovako ima 2 pesme koje ne mogu nikako naci...ne znam kako se zovu ni tekst, znam samo deo i jedne i druge
Prvu peva jedna devojka sa lepim glasom nesto na foru (oooo, eeee, what-whay)
Drugu peva neki lik secam se spota kako dodiruje nekog koji je okrenut ledjima i kad ga pipne kao da je pipnuo vodu na tu foru, a pesma ide nesto kao (I can filee)
I OBE PESME SU NEGDE OD 2000 PA DO 2004.GOD PRAVLJENE I PUSTANE SU REDOVNO NA KANALU D U EMISIJI BUM TRAS...AKO IKO ZNA KOJE SU PESME U PITANJU NEK STAVI LINK SA YOUTUBE-A.....PROBAO SAM TUTANIC ALI NISTA HVALA U NAPRED :)

Ovako ima 2 pesme koje ne mogu nikako naci...ne znam kako se zovu ni tekst, znam samo deo i jedne i druge
Drugu peva neki lik secam se spota kako dodiruje nekog koji je okrenut ledjima i kad ga pipne kao da je pipnuo vodu na tu foru, a pesma ide nesto kao (I can filee)
I OBE PESME SU NEGDE OD 2000 PA DO 2004.GOD PRAVLJENE I PUSTANE SU REDOVNO NA KANALU D U EMISIJI BUM TRAS...AKO IKO ZNA KOJE SU PESME U PITANJU NEK STAVI LINK SA YOUTUBE-A.....PROBAO SAM TUTANIC ALI NISTA HVALA U NAPRED

Ovako 'Volim kada posle kise sve zamirise
I kad udahnem vazduh zdrav i cist
Kada iza oblaka sunce se nasmeje i osetim mokar list.Zato kisu volim ja' Ove stihove sam cuo pre par godina ali nikad nisam pokusavao da nadjem pesmu kako se zove niti ko je izvodi, pa rekoh da pokusam danas. Trazio sam sat vremena na netu i nista nisam nasao, pa ako neko zna kako se zove pesma ili ko je izvodjas, neka postavi.
Hvala unapred :)

Ljudi zna li neko kako se zove jedna nasa pesma, peva zena, a u spotu kao kuca na nekoj masini za pisanje neke reci, nemam pojma sta, i posle kao mase nekim ljudima u kolima :) I melodija refrena podseca na pesmu Woman in Love od Barbre Streisand :D ????????????

ljudi pomagajte, na vrh mi je jezika... u spotu neka zena(kroz maglu se secam da je neka valjda bela haljina,mozda i nije) kuca nesto na masini za pisanje,neke reci, a posle mase svojoj porodici dok oni odlaze u kolima, neka nasa pesma...onako spora. POMAGAJTE :(((((((((

I OBE PESME SU NEGDE OD 2000 PA DO 2004.GOD PRAVLJENE I PUSTANE SU REDOVNO NA KANALU D U EMISIJI BUM TRAS...AKO IKO ZNA KOJE SU PESME U PITANJU NEK STAVI LINK SA YOUTUBE-A.....PROBAO SAM TUTANIC ALI NISTA HVALA U NAPRED :)

Mozda ovo?

ko peva pesmu koju cujem na b 92 ali uvek negde na pola..."Lai lai lai laikovo mi fotku..ja ne razumem to " tako nekako ide ...?jel ima neko ideju?

. .

dužan sam uložiti Izvinjotinu

vrsnoj gđici Petošević

:rumenko:

A

evo i 100% tačnog odgovora

či100 da i ja saznam nešto

(naravno - potpuno beskorisno)

ALI

posle

:)

dakle - "wow"

bila (prva) na listi domaćih "singlova"

xy nedelja

a iz "samostalne produkcije"

na B92 (?!)

"neverovatno"

Voja Bešić Band - Donde Esta Maria

("spot & muzika" nisu vredni linkovanja)

.

Zna li neko naziv kompozicije koja se danas u Beogradskoj Areni čula u toku intervijua Djokovića posle meča s Raonićem?
Često se može čuti u emisijama RTS i nikako ne mogu da skontam koja je to kompozicija i ko je autor? A muzika je super.

Back