bulldozerNS
Obećava
- Poruka
- 53
Ovih dana se po klubovima pojavio remix pesme "tacata", nesto sa nekim trubama, kao latino fazon. Jel zna neko o kojem remixu je rec?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
igla u plastu sena, ali ako neko pogodi ima pivo kad svrati u Kg 

ne znam da je bas tu obradu neko uradio ali semplova iz nje ima dosta

I melodija refrena podseca na pesmu Woman in Love od Barbre Streisand
((((((((
ljudi pomagajte, na vrh mi je jezika... u spotu neka zena(kroz maglu se secam da je neka valjda bela haljina,mozda i nije) kuca nesto na masini za pisanje,neke reci, a posle mase svojoj porodici dok oni odlaze u kolima, neka nasa pesma...onako spora. POMAGAJTE((((((((
Ovako ima 2 pesme koje ne mogu nikako naci...ne znam kako se zovu ni tekst, znam samo deo i jedne i druge
Prvu peva jedna devojka sa lepim glasom nesto na foru (oooo, eeee, what-whay)
Drugu peva neki lik secam se spota kako dodiruje nekog koji je okrenut ledjima i kad ga pipne kao da je pipnuo vodu na tu foru, a pesma ide nesto kao (I can filee)
I OBE PESME SU NEGDE OD 2000 PA DO 2004.GOD PRAVLJENE I PUSTANE SU REDOVNO NA KANALU D U EMISIJI BUM TRAS...AKO IKO ZNA KOJE SU PESME U PITANJU NEK STAVI LINK SA YOUTUBE-A.....PROBAO SAM TUTANIC ALI NISTA HVALA U NAPRED![]()

pjesma se zove "jelena", bar mislim, refren ide tako, al nije ona od tome z, al isto je narodna pjesma/muzika?![]()
ko peva pesmu koju cujem na b 92 ali uvek negde na pola..."Lai lai lai laikovo mi fotku..ja ne razumem to " tako nekako ide ...?jel ima neko ideju?