Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Znam spot ne mogu da se setim pesme. Dvoje se ljube i samo su prikazana njihova usta (jezici xD) lice ne. Kako se zove ta pesma?
Domaća ili strana pjesma?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam spot ne mogu da se setim pesme. Dvoje se ljube i samo su prikazana njihova usta (jezici xD) lice ne. Kako se zove ta pesma?
sram te biloZnam spot ne mogu da se setim pesme. Dvoje se ljube i samo su prikazana njihova usta (jezici xD) lice ne. Kako se zove ta pesma?
Potrebne su mi sledece internet radio stanice:
Srednjovekovna muzika stare europe, srednjovekovna muzika japana i kineska narodna muzika.Pomagajte
![]()
Znam da prevedem ceo TOPIC bez google translatora, ponizavanje a ne razumevanje mog obrazovanja ne cini mene revoltiranim vec nekako gledam na neznalice iz sazaljene dimenzije. Dobri ljudi, pitao sam vas za pomoc, jer je ta muzika retka na internetu a radio stanica ima jako malo ali tesko ih je naci zato sto nisu popularne i sto se ne vrte rumunski house remiksi i koje kakve papazjanije i centrifuga mozga svega sto vole mladi.Probaj sa google translate-om![]()
Znam da prevedem ceo TOPIC bez google translatora, ponizavanje a ne razumevanje mog obrazovanja ne cini mene revoltiranim vec nekako gledam na neznalice iz sazaljene dimenzije. Dobri ljudi, pitao sam vas za pomoc, jer je ta muzika retka na internetu a radio stanica ima jako malo ali tesko ih je naci zato sto nisu popularne i sto se ne vrte rumunski house remiksi i koje kakve papazjanije i centrifuga mozga svega sto vole mladi.
Зна ли ико, ко је аутор (текстописац и композитор) пјесме "Црне косе" коју изводи Ханка Палдум?
Признајем да питање није сасвим у складу са темом, али не хтједох отварати нову само ради овога.
Захваљујем
Alija Mustajbegović i tekst i muzika
nema na čemu
(:
Може извор неки? Другим ријечима, како знате? Питам зато што ја нигдје не нађох ништа о аутору.
Захваљујем
Је ли знаш, можда, ко је првобитно изводио ту пјесму? Јер сумњам да "Црне косе" оригинално изводи једна плавуша, поготово имајући у виду да се текст лако могао преправити у `плаве косе` да је стварно Ханка први извођач. Неко ми је рекао да је пјесма писана за Миру Косовку, али нигдје не нађох подршку за то тврђење.