Pinturicchio
Primećen član
- Poruka
- 567
Aaa... Tooo... Razbijam glavu vec 2 dana... Hvalaaaaa....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' zna neko ko peva ovu pesmu :
"ti riiiii, na na na riiii...tu tu ruuu tu tuuuu, tuu ru ruuuu ruuuuu..."
Unapred zahvalan![]()
Nije,zaboravih da kazem da muskarac peva,mozda je dj ali nisam siguran,u svakom slucaju hvala sto si se potrudio![]()
Da li neko zna pesmu ide pocetak sa saksofonima ili trubama nisam sigurna ali strana pesma tipa tehno, ima veoma malo teksta, zenski glas peva i jedino sto sam zapamtila od reci da se spominju dig, turn i nesto we gonna turn it around...trazim citavo jutro pesmu a veoma je poznata pesmaaa ali ne mogu da se setim koja je. Ako neko ima predlogg help
p.s. nije alex gaudino - destination calabria
Da li neko zna pesmu ide pocetak sa saksofonima ili trubama nisam sigurna ali strana pesma tipa tehno, ima veoma malo teksta, zenski glas peva i jedino sto sam zapamtila od reci da se spominju dig, turn i nesto we gonna turn it around...trazim citavo jutro pesmu a veoma je poznata pesmaaa ali ne mogu da se setim koja je. Ako neko ima predlogg help
p.s. nije alex gaudino - destination calabria
Jel ima neko ko slusa malo moderniju muziku, recimo techno ili house taj neki fazon, treba mi jedna pesma, jedine reci koje sam zapamtio su valjda surrender to my world i onda u refrenu se ponavlja 2-3 puta i m in heaven, moja procena je da pesma nije starija od 2-3 godine, pozz![]()
e to je to, hvala
a jel zna neko ko peva pesmu Andrea
posle samo 3 god pa gde si do sad