Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel ima neko ko slusa malo moderniju muziku, recimo techno ili house taj neki fazon, treba mi jedna pesma, jedine reci koje sam zapamtio su valjda surrender to my world i onda u refrenu se ponavlja 2-3 puta i m in heaven, moja procena je da pesma nije starija od 2-3 godine, pozz :)

Da li neko zna pesmu ide pocetak sa saksofonima ili trubama nisam sigurna ali strana pesma tipa tehno, ima veoma malo teksta, zenski glas peva i jedino sto sam zapamtila od reci da se spominju dig, turn i nesto we gonna turn it around... :( trazim citavo jutro pesmu a veoma je poznata pesmaaa ali ne mogu da se setim koja je. Ako neko ima predlogg help
p.s. nije alex gaudino - destination calabria

Da li neko zna pesmu ide pocetak sa saksofonima ili trubama nisam sigurna ali strana pesma tipa tehno, ima veoma malo teksta, zenski glas peva i jedino sto sam zapamtila od reci da se spominju dig, turn i nesto we gonna turn it around... :( trazim citavo jutro pesmu a veoma je poznata pesmaaa ali ne mogu da se setim koja je. Ako neko ima predlogg help

mozda?

Watch Out - Alex Gaudino ?

Poslednja izmena:

Back