Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poz svima...ja sam nova na formu i odmah sam dosla sa nekim problemom:)))....trazim odavno jednu pesmu, od prilike znam nekoliko reci, pesma je bila 98-99 vrhunski hit po diskotekama, peva je zenska osoba, u rangu pustala se zajedno sa dj tonka - don't be afraid, thalia - amor a la mexicana, medison avenia -don't call me baby....................ja sam kucala reci koje odprilike znam i na youtube, Azlyrics medjutim ja je ne mogu naci......pocinje ovako: Are you nervous, do not care.....pa onda refren ide od prilike: you wanted, you needed, you showed....i na kraju ref malo otegne now orrrrrrrrrr never.................cesto je pustaju na radio stanicama, poludim svaki put kad je cujem a ne znam ko je peva, pesmica je vrlo vesela i ritam je odlican, za djuskanje......ako neko slucajno zna koja je stvar u pitanju neka mi napise...hvala vam unapred<3<3<3

interesuje me ime pesme od neke poznate irske ili velsanske pevacice (tako sam barem cuo)... ne znam reci ali znam da u vecem delu pesme izgovara samo 'aaaaa' ili 'nanana'... muzika, a i cela pesma, je veoma lagana i umirujuca

dugo je vec trazim i nikako da je nadjem, a garant ima milione pregleda na youtube-u sto me dodatno nervira

hvala unapred

Poslednja izmena:
mislim da je pesma la catanacha ili tako nesto,latino,pusta se dosta po letovalistima,ali ne mogu nikako da je nadjem a slabo stojim s spanskim? i uopste jel ima neko playlist s tim pesmama koje se vrte leti?

Poslednja izmena:
Pozdrav jeli neko zna ime pesme,Nova je mozda 2012 ili 2011........nznm bash kako ide cuo sam je 1 i nmg da je izguglam,refren je nesto kao rarararara muski glas slican kao u galije,refren ide u horu pa et ako neko zna hvala

Back