Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mogu da se setim reči pesme, ali se sećam spota, strana je pesma na engleskom, nije stara, onako chill ritam, neka devojka peva u studiju sa bendom (par gitarista) i nekim crncem koji svira bongose ili tako nešto. celu pesmu peva ta devojka sem refrena koji peva taj crnac a maltene deluje kao da mumla nešto "__________ale ale a". vrtela se ranije na indexu

aj pa sad ako nekom pada na pamet :confused:

Poslednja izmena:
CourtyardCafeCommunityChestImage-1.gif
Bilo je zabavno malo tragati. ;)

ne mogu da se setim reči pesme, ali se sećam spota, strana je pesma na engleskom, nije stara, onako chill ritam, neka devojka peva u studiju sa bendom (par gitarista) i nekim crncem koji svira bongose ili tako nešto. celu pesmu peva ta devojka sem refrena koji peva taj crnac a maltene deluje kao da mumla nešto "__________ale ale a". vrtela se ranije na indexu

aj pa sad ako nekom pada na pamet :confused:

Znam i prvu ali se ne mogu setiti, ali znam melodiju :D

Ovo je urgent i ko mi pomogne dobije bonu ;)
Šetajući po prodavnici preko razglasa sam čula jednu pesmu koja mi se jako dopala.U pitanju je neki noviji strani popić,ne verujem da je stariji od godinu dana.Ono šta sam zapamtila je da se u refrenu pojavljuje melodija i tekst refrena jedne stare pesme "Dead or alive",konkretno ove:

ALI,ne radi se o obradi,već je pesma u totalno durgom fazonu,samo se u sred pesme pojavljuje ovaj refren.
Eto,ako neko zna bila bih mu JAAAAKO zahvalna :heart:
Konkretno,dok sam slušala tu kompilaciju u radnji prepoznala sam i pesmu Danza Kuduro,pa je moguće da su iz istog perioda.Drugo ništa ne znam.

Ovako, bila je pjesma na TV-u, ali nije pisalo kako se zove.
Spot je vrhunski, ali jaaako neobičan i čudan, baš zbunjujuć i mračan.
A jedino što se sjećam iz pjesme, i to nisam 100% siguran da baš tako ide je "Touch you high, that way to the sun. (onda jedan dio nisam razumio)____Give me your mercy..."

EDIT: Našao sam :D
Evo ako nekog zanima

Poslednja izmena:
Pozdrav svima!
Juče pre početka utakmice Man. City - Borussia Dortmund bila je jedna pesma na stadionu, ali se čula i na RTS-u... Prvo je bila Gangnam style, a onda taj instrumental. Nisam siguran da li je nešto kao klasična muzika, ali je odlično zvučalo, nikako ne mogu da nađem. Možda neko zna ko je gledao utakmicu. Unapred hvala!

Pozdrav!

Back