Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
interesuje me ime pesme od neke poznate irske ili velsanske pevacice (tako sam barem cuo)... ne znam reci ali znam da u vecem delu pesme izgovara samo 'aaaaa' ili 'nanana'... muzika, a i cela pesma, je veoma lagana i umirujuca

dugo je vec trazim i nikako da je nadjem, a garant ima milione pregleda na youtube-u sto me dodatno nervira

hvala unapred

Mozda Enya

Mlogo mi se svidela pesma Nevernih Beba, Dvoje. I koliko god je slušam, slušam reči, čitam, ne mogu da skontam o čemu tačno pevaju. Jasno mi je da je balada i da dvoje ljudi pate, ali mi taj njihov stil, koji mi se izuzetno dopada, istovremeno ne dozvoljava da razumem pesmu u potpunosti. Ali, divna je, mnogo je volim, i nervira me što mi osciluje u glavi i ušima svaki dan, a ne razumem sve :)

na primer, ovaj deo:
i možda nekad ko ga zna
da naučim da sve u meni, sve je prazno ?

šta je 'tela da kaže?

Poslednja izmena:
znas kako oni od pesme naprave filozofiju..ne kazem da su losi ali samo oni znaju zasto je toliko dvosmisleno sve a za njih tako prosto..i sad mi trebamo uprostiti..da li su imali ljubav pa izgubili ili misle o nekoj dolazecoj..preteska

Nasao sam pre par godina i slusao sam je cesto, medjutim bila je upisana kao Ruskinja, i ne znam ni ko peva ni kako se pesma zove. Nemojte da vas "Ruskinja" navede na pogresno, mzd nije ruska. Ide nesto ovako: Nome nome ak dis na na na, suke suke ak dis na na na?

Ово ми делује као немогућа мисија, ал' 'ајде да покушамо;
Страна лагана, мушки вокал,
Од мелодијске линије само два сегмента могу да издвојим:
1. део који личи на Бориса Новковића када каже: шанел број 5, мирише.. и
2. део који личи на Галију. ,..мада знам да ми се допада,..(мирнији део)

ко препозна свака част.

Ово ми делује као немогућа мисија, ал' 'ајде да покушамо;
Страна лагана, мушки вокал,
Од мелодијске линије само два сегмента могу да издвојим:
1. део који личи на Бориса Новковића када каже: шанел број 5, мирише.. и
2. део који личи на Галију. ,..мада знам да ми се допада,..(мирнији део)

ко препозна свака част.

У ствари, они личе на:

Dire Straits - Brothers In Arms

Nemam bas puno podataka za pesmu koje pokusavam da se setim (videh na tv-u neku indijsku seriju, pa mi i pesma pade na pamet :mrgreen:), ali specificna je, pa ce mozda neko znati. Dakle tu je lik, koji repuje na engleskom i zenska, koja peva krajnje piskavim glasom na nekom nepoznatom jeziku (povezah ga sa nekim iz Indije, ali zaista nemam pojma o kome se tacno radi). Cini mi se da ima barem sest-sedam godina.

Poslednja izmena:
Ovako, bilo je to negde 2003-04. na televiziji metropolis se emitovala emisija o video igrama. Cini mi se da se zvala "Trailer Silikon" ili nesto slicno. Na kraju svake epizode su organizovali top 10 listu najboljih igara. Zanima me da li se neko seca pesme koja je pustana u pozadini dok su nabrajali igre sa liste? Ne mogu da se setim lyrics-a, secam se samo melodije. Znam da su male sanse, ali rekoh mozda postoji neki hardcore gamer koji je pratio emisiju...:think:

Back