kiKiriku
Primećen član
- Poruka
- 692
^^
srećna k'o malo dete

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako ide nešto:
Cause here's a little story that must be told. About two cool brothers that were put on hold
A jel znate za ovu ko peva,stara pesma vec vise od 6,7 god je trazim,Reci idu ovako,mozda je negde pogresno al tako je se secam a i bila sam mala kad je bila ta pesma na tv-u ja mislim da je izasla iste godine kad i pesma Pedro od Ducka...Nego,reci:
Kao macka i pas se volimo mi,
kao ptica i cvet u ljubavi
to je nas mali svet mislim da znam kad ne mogu bez njega...
Jedino toga se secam...
Molio bi vas da mi pomognete. Ko pjeva pjesmu, rjec o stranoj, nesto kao "And is nothing I can do.", pa onda "That is...". Krupan muski glas, slicno Joe Cocker-u. A instrumental je sa klavirom ,slicno muzici u pjesmi "U ljubav vjere nemam". Hvala unapred.
Cuo na indeksu, skinuo rif, neko zna sto posto
http://www.*************/?5thpbgf5k44qohz
Joj, što kliknuh! Sad mi dođe da se upucam.
Čula sam 3365 miliona puta, ali nema šanse da se setim. Daj još nešto - muško/žensko, neku reč...makar nešto.
Liquido - Narcotic
Ne znam ni ime pevača, ne znam ni pesmu...
Bio sam je čuo pre nekog vremena i bio sam pogledao ko peva, bio sam i našao pesmu...al' sam u međuvremenu zaboravio...
Samo znam da je zabavna, da je peva neki Hrvat sa italijanskim imenom...
E sada...ako neko može da se seti takvog nekog...i da mi da ime pevača...ja bih mogao da prepoznam...
Samo odmah da kažem nije u pitanju Massimo Savić...![]()