Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ne znate slucajno koja je ovo pesma: radi se o stranoj (lici mi na neku tuznu) pesmi...na krajtevima se pominje stih You and i a refren pocinje kolko sam ja cuo recju One ima takodje i stih kao u smislu When you dancing o the floor i Look in your eyes ... znam da je malo glupo pitanje i objasnjenje ali ako neko moze da mi nadje tu pesmu

A jel znate za ovu ko peva,stara pesma vec vise od 6,7 god je trazim,Reci idu ovako,mozda je negde pogresno al tako je se secam a i bila sam mala kad je bila ta pesma na tv-u ja mislim da je izasla iste godine kad i pesma Pedro od Ducka...Nego,reci:
Kao macka i pas se volimo mi,
kao ptica i cvet u ljubavi
to je nas mali svet mislim da znam kad ne mogu bez njega...
Jedino toga se secam...

Duck-Boban Bobana

Radi se o rep pesmi kao motivacija za vezbanje na pocetku pesme ide deo 1,2,3,4,5,6,7... Sta je to brate ja se s tom tezinom zagrijavam da ne znate koja je ovo pesma ne mogu da nadjem na youtubu ima jedan stih za ovaj sport moras imati muda.... Ness u smislu mnogi odustanu u startu...Hvala unapred :zima:

Imam problem zelim da nadjem pesmu a imam vrlo informacija o njoj i sto je problem nijedan pravi stih u glavi probacu da je objasnim a neko mozda zna...
U pitanju je nasa rep ili hip hop pesma koja govori o tome da je njegovu devojku ubio neko(ako me secanje sluzi dok su bili u setnji), potom je on posle izvesnog vremena ubio njega i kada je bio u zatvoru shvatio je da je ubio pogresnog coveka. Po izlasku iz zatvora ubio je i onog pravog i pobegao preko...
pesma bi trebala da je s pocetka rada nekog od muzicara mozda sha ila, mozda neko peti..
ako neko zna sta bi ovo moglo biti jako bi mi znacilo

Molio bi vas da mi pomognete. Ko pjeva pjesmu, rjec o stranoj, nesto kao "And is nothing I can do.", pa onda "That is...". Krupan muski glas, slicno Joe Cocker-u. A instrumental je sa klavirom ,slicno muzici u pjesmi "U ljubav vjere nemam". Hvala unapred.

Да ли неко знао ко пева ову старију домаћу песму. пева овако: не бих те дао ни за какво благо, не бих те дао ни за шта на свету, не бих те дао.. :worth:

Није ваљда да нико не зна, у питању је неки стари српски поп, шлагер или не знам ни ја шта већ.. можда је из 70-их. Гуглао сам и нисам могао наћи. позз

Ne znam ni ime pevača, ne znam ni pesmu...:)

Bio sam je čuo pre nekog vremena i bio sam pogledao ko peva, bio sam i našao pesmu...al' sam u međuvremenu zaboravio...

Samo znam da je zabavna, da je peva neki Hrvat sa italijanskim imenom...

E sada...ako neko može da se seti takvog nekog...i da mi da ime pevača...ja bih mogao da prepoznam...

Samo odmah da kažem nije u pitanju Massimo Savić...;)

Ne znam ni ime pevača, ne znam ni pesmu...:)

Bio sam je čuo pre nekog vremena i bio sam pogledao ko peva, bio sam i našao pesmu...al' sam u međuvremenu zaboravio...

Samo znam da je zabavna, da je peva neki Hrvat sa italijanskim imenom...

E sada...ako neko može da se seti takvog nekog...i da mi da ime pevača...ja bih mogao da prepoznam...

Samo odmah da kažem nije u pitanju Massimo Savić...;)

Gibonni mi deluje kao pokušaj italijanskog. :D

Back