xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фала на труду, али није то та... за разлику од ове коју тражим, ова твоја вријеђа лик и дјело Бруса Лија...mislim da nije rep u pitanju a daleko od toga da je u pitanju ding dong ili who is the best...nasla sam samo ovo i ako je daleko od repa ....
Trazim jednu francusku pjesmu, vrti se u zadnje vrijeme po klubovima. Muskarac pjeva, u refrenu samo ponavlja nesto kao "aleluja". Znaci na francuskom je i drama je popularna, 100% neko zna.
možda ovo...mada ne verujem:
Nije ta. Pjesma je u house fazonu, mnogo zivlja. Lik ne govori "aleluja" to je 100%, ali izgovara nesto jaaako slicno. Mozda samo jedno slovo da je promjenjeno, npr. "aneluja" ili tako nesto.
cuo sam pesmu koja mi ne izbija iz glave vec 2 meseca i ne mogu da je nadjem.mnogo poznata pesma iz nekog filma peva neka riba,najverovarnije su u pitanju 70,80 u pitanju je baladica...ide nesto:black (girl) nesto never die(cry) to belive never goona see black (girl) ili tako nesto...mnogo poznata pesma!!!!
Da li neko možda zna naziv ovog instrumentala (i ime izvodjaca)? Hvala unapred.
kako se zove ona pesma iz ove poslednje reklame za koka kolu? kada igraju u kuci..ide nesto kao '' when i'm home alone..'' ali kad to ukucam uvke mi izadje onaj film a dalje reci ne znam -.
jako dugo trazim ovu pesmu ali uzalud(
a mogu da se setim samo ovoga
"a ja sam lutao i djavolu sam dusu prodao"
ako neko zna , neka mi odgovori..
hvala unapred