xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Фала на труду, али није то та... за разлику од ове коју тражим, ова твоја вријеђа лик и дјело Бруса Лија...mislim da nije rep u pitanju a daleko od toga da je u pitanju ding dong ili who is the best...nasla sam samo ovo i ako je daleko od repa ....

Trazim jednu francusku pjesmu, vrti se u zadnje vrijeme po klubovima. Muskarac pjeva, u refrenu samo ponavlja nesto kao "aleluja". Znaci na francuskom je i drama je popularna, 100% neko zna.
možda ovo...mada ne verujem:
Nije ta. Pjesma je u house fazonu, mnogo zivlja. Lik ne govori "aleluja" to je 100%, ali izgovara nesto jaaako slicno. Mozda samo jedno slovo da je promjenjeno, npr. "aneluja" ili tako nesto.
cuo sam pesmu koja mi ne izbija iz glave vec 2 meseca i ne mogu da je nadjem.mnogo poznata pesma iz nekog filma peva neka riba,najverovarnije su u pitanju 70,80 u pitanju je baladica...ide nesto:black (girl) nesto never die(cry) to belive never goona see black (girl) ili tako nesto...mnogo poznata pesma!!!!

(Da li neko možda zna naziv ovog instrumentala (i ime izvodjaca)? Hvala unapred.

) kako se zove ona pesma iz ove poslednje reklame za koka kolu? kada igraju u kuci..ide nesto kao '' when i'm home alone..'' ali kad to ukucam uvke mi izadje onaj film a dalje reci ne znam -.
jako dugo trazim ovu pesmu ali uzalud(
a mogu da se setim samo ovoga
"a ja sam lutao i djavolu sam dusu prodao"
ako neko zna , neka mi odgovori..
hvala unapred