Ko peva ovu pesmu?

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja imam jednu molbu.
Ne znam da li je u pitanju sami kraj '90-tih ili se radi o početku novog milenijuma, ali negdje u tom periodu čuo sam pjesmu (ime grupe ne znam) koja se zvala ili Dolphin Day ili The Day of the Dolphin ... uglavnom pominju se riječi Day i Dolphin.

Pjesma spada među brže, a u spotu sjećam se da iznad grupe, koja je kao na nekakvoj ulici, plivaju delfini.

I to je u stvari i sve što o pjesmi znam, malo je, ali možda nekom bude dovoljno.

Unaprijed hvala!

Vec odavno trazim ko izvodi ovu pesmu a nisam siguran ni za naziv pesme koja ide ovako:svirajte mi pesme njene vratite mi uspomene u pesmama ja da budem snjom,recite joj da je volim da nemogu da prebolim to sto se za drugog udala....pesma je odprilike sredinom 90 pa ako neko zna nesto nek javi!!!:worth:

Pesma koja me zanima je stara. U prilogu je isecak te melodije iz neke novije pesme (obrade). Meni treba original sa originalnim vokalom. Ako se neko seca, nekada je na RTS-u u emisiji "Link" (emisija o 2. sv. ratu) isla na zavrsnoj spici.

http://www18.zippyshare.com/v/20146219/file.html

Prilicno poznajem ziku ovo mi ne lici kao da je nesto poznato..vise kao da je neko nas komponovao i odsvirao..mozda gresim

Kako se zove pesma od pre par godina gde Ivana Jordan vozi gliser, skuter, itd..?
sa kacigom na glavi... helikopter na kraju spota
Možda će ti ovo malo pomoći

1.Teško je ostati normalan u zemlji ludih
2.Samo tebe želim ja
3.Pomoli se
4.Ovaj svet
5.Sve je dobro kad si tu
6.Lazarica
7.Upomoć
8.Korak do tebe
9.Čarobna noć
10.Korak do tebe (remix version)

01. Zora
02. Svetlosni zrak
03. Ti me pitaš
04. Posle svega
05. Da si pored mene samo ti
06. Dva sveta
07. Volela sam
08. Ti i ja
09. Srce o sto
10. Samo da si tu
11. Zora / dance remix

01. Svetlo koje tražim
02. Ništa nije onako kako izgleda
03. Ne pitaj me
04. Dan do dodeš ti
05. Dvobojne oci
06. Glupavi kraj
07. Bez tebe
08. Putem do neba
09. Znam to i osecam
10. Book of my life
11. Corner of your eye

Nazalost nije ni jedna. Ne mogu da se setim vise nicega. :(
Znam da je bila oko 2003 na Pinku neka Pop Top emisija ili nesto tako.
I da je ta pesma bila obicno 2 ili 3 na toj listi,
Prvo mesto drzala obicno Dido-White Flag. Nebitno.
Uglavnom u tom spotu neka nacrtana devojka tu se seta. Citav spot je onako lepo nacrtan.
Zao mi je ali ne mogu vise niceg da se setim.

E, a jel zapazio neko onu reklamu Nektar Life, kad dve ribe u nekom kabrioletu sibaju, a milicioner ih juri motorom, pa im postavi neki kamion na putu, a one pravo kroz kamion, i onda ide neka pesma nesto u fazonu "i'm feeling good today..." E pa, ta pesma mi treba, ako neko zna ? :)

Poslednja izmena:
Nazalost nije ni jedna. Ne mogu da se setim vise nicega. :(
Znam da je bila oko 2003 na Pinku neka Pop Top emisija ili nesto tako.
I da je ta pesma bila obicno 2 ili 3 na toj listi,
Prvo mesto drzala obicno Dido-White Flag. Nebitno.
Uglavnom u tom spotu neka nacrtana devojka tu se seta. Citav spot je onako lepo nacrtan.
Zao mi je ali ne mogu vise niceg da se setim.

Evo i ovo mi je palo na pamet

Zna li neko možda pesmu iz reklame za Bake Rolls? :)

Ide nešto ovako:"Today is not like yesterdaaay" :D

I na kraju ide"The magic is all around".

Pokušavam da je nađem, ali nigde je nema :neutral:

E, a jel zapazio neko onu reklamu Nektar Life, kad dve ribe u nekom kabrioletu sibaju, a milicioner ih juri motorom, pa im postavi neki kamion na putu, a one pravo kroz kamion, i onda ide neka pesma nesto u fazonu "i'm feeling good today..." E pa, ta pesma mi treba, ako neko zna ? :)

izgleda da nisam jedini koji voli pesme iz reklama :lol:

nazalost, ne znam ni jedna koja je mada sam zapazio obe u reklamama :)

Back