Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Što se buljiš Virdžinijo sestro slatka. Samo smanji ljutu papriku ne valja kad je mnogo ljut onda to nije ajvar, to ti je onda ljutenica.Nataša Jovanović voli doduše ljut , zato je onako uvek ljuta i natakarena...........
nemam pojma, ne razumem se u zimnicu, nego primecujem u zadnje vreme da se nase pevaljke prilicno razgolicuju u svojim spotovima, kada ono ocu da vidim ko je to snimio i vidim by D Milicevic, otkud to, i kako se doslo do te vrste saradnje, idu li nase tamo ili on ovamo....
аХАХАХАХАХАХ...доообра тема... овак'е и пролазе овде....
ДаклеМ :
Нисам поЉитиЋарка ал' сам пробала да мешам...ајвар и од тада га не волЕм...смучио ми се
Добила сам од неке колегинице рецепт на количину од 15 кг и у жељи да ми то баш успе, нисам хтела ништа да мењам... :smile:
Јача половина је била добила задатак да то све " навуче" са пијаце, организовасмо у дворишту све што треба све скупа са живом ватром и тако...најзанимљивији део је био одржавање ватре и само печење паприка и патлиџана и све то...даље...гњаважа...
Не треба да наглашавам да сам те зиме све које познајем обрадовала са по којом теглом ајвара, који је успут и добро испао, али од тада га ја не могу да једем... :?