Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.487
Necu u kos sa sendvicarima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi ti dragi kolega glasao za Svilenog, znao bi u cugu da imas i kosovski pasos pored serbskog.Bila bi perverzija da glasam za Vesnu Vinjak Pešić ili Gorana Svilanovića. Glasam za pristojne ljude sa manirima, Atomski je predstavio kandidate, nisam ja.
Tesko da je on napredni. Nema on nikakav politicki stav vec se samo zaebava.Vi, napredni, tako sve nagrade delite.
"Ko je u nasoj partiji, dobija plaketu, bez obzira na objektivne kriterijume, samo zato sto je nas."
Tesko da je on napredni. Nema on nikakav politicki stav vec se samo zaebava.
Kao Monarhija.Još jedino tempere da uzmem i to nacrtam, sve ostalo sam probao.:
Bas.За мир...тежак избор.
Али сигуран сам да ова форумска СНС екипа заслужује Нобела за хемију.
Bila bi perverzija da glasam za Vesnu Vinjak Pešić ili Gorana Svilanovića. Glasam za pristojne ljude sa manirima, Atomski je predstavio kandidate, nisam ja.
on bar imao muda gde je trebalo...Ma dajte im svima još prestižniju nagradu, i ćao zdravo...
![]()
pristojan ne znači ni pametan ni sposobanТако и треба, само за пристојне.
Snobovi socijalizma ulaze hrabro u šestu deceniju života, neki i u sedmuBila bi perverzija da glasam za Vesnu Vinjak Pešić ili Gorana Svilanovića. Glasam za pristojne ljude sa manirima, Atomski je predstavio kandidate, nisam ja.
pristojan ne znači ni pametan ni sposoban
iebo ti pristojnog zidara![]()
Ти ниси за Пристојну Србију?
Jok, mesa da bude homogeno.Je l se ti to šlihtaš tolikom broju forumaša očekujući lajkove?![]()
2 Kežual, definitivno.Ko zasluzuje od forumasa Nobelovu nagradu za mir
1 @Jugoslav Čvarak
2 @Casual Observer
3 @Тихи
neko po vasem izboru ?
Bila bi perverzija da glasam za Vesnu Vinjak Pešić ili Gorana Svilanovića. Glasam za pristojne ljude sa manirima, Atomski je predstavio kandidate, nisam ja.
Мислим да Весна Пешић и Свилановић се ни за шта нису кандидовали већ, барем, четврт века, те не разумем зашто их помињеш?
Шалим се. Разумем. Ви напредњаци стално подмећете свакакве лажи и дезинформације, свуда и на сваком месту, па подмећете да су кандидати Весна Пешић и Горан Свилановић, Динко Глухоњић, Мила Пајић, Сејдим Недимовић (или Недим Сејдимовић...не знам) и сл.
Јер сте смрадови најгоре врсте, дно дна, рак на телу Србије, протуве, уштве, стоке невезане, криминалци, мафијаши, најгоре дно које је ходало куглом земаљском.
Što ja posljednja? Valjda prva!
Nagradu za mir ne mogu dobiti ovi iz Federacije!Nisi mogao neprikladnije forumaše naći![]()
Dobro, Bosanko mojaNagradu za mir ne mogu dobiti ovi iz Federacije!
Samo mogu da konkurišu za nagradu Kmečavci.![]()
Предлажем Алтер Ега... диван мирољубиви човек!Јер сте смрадови најгоре врсте, дно дна, рак на телу Србије, протуве, уштве, стоке невезане, криминалци, мафијаши, најгоре дно које је ходало куглом земаљском.