Ko nema za porez neka proda stan!

Ови су изгубили контакт са реалношћу дефинитивно. Мислим да намерно праве хаос да би могли лакше да попале кад народ изађе бесан на улице. Онда ће да прогласе ванредно стање и свако на своју страну, са нашим парама, преко границе. Већ виђено.

Nije zbog jedne babe - mozda je ta baba i zla, ko zna...nego zbog tvog stava da stare roditelje treba deca da isteruju iz stanova u kojima su ceo zivot ziveli, i sto ih ne pustas da dostojanstveno bar umru.

Pa šta ako su živeli ceo život u njima? Ako se nisu sami pobrinuli da dostojanstveno umru, ko ih yebe. A drugo, dostojanstvo se ocenjuje po drugim stvarima, a ne da li će neko da krepa u svom stanu ili drugde. Ako im se kupi drugi stan, i to je njihovo, ili možda nije?

Pa šta ako su živeli ceo život u njima? Ako se nisu sami pobrinuli da dostojanstveno umru, ko ih yebe. A drugo, dostojanstvo se ocenjuje po drugim stvarima, a ne da li će neko da krepa u svom stanu ili drugde. Ako im se kupi drugi stan, i to je njihovo, ili možda nije?

Ne moze neko tek tako da se odseli iz doma u kojem zivi citav zivot,ako toliko zivi,pogotovu stari.

Kakve ulicarske izraze upotrebljavas, nije ni cudo sto hoces da starce isterujes iz kuca.

Jeste, ima i narodna kuhinja na Dedinju

Nema, ali nisu uopste sve bogatasi kako neki zamisljaju.

Ima sasvim, sasvim srednjeg sloja, Dedinje je veliko.

Tamo skoro niko nije mogao da stanuje ko nije bio funkcioner KPJ/SKJ ili blizak njima...dal su bogatasi ili ne, apsolutno je sporedna stvar...bolje i astronomski porezi, nego da moraju da svi tamo dokazuju poreklo imovine...tek bi onda bilo cupavo...

Pa nije,mnogi su naknadno kupili deo vila ili kuca na Dedinju.

To i nije onda neka para.

Ne kazem, ima vise dobrostojecih (da ne kazem sumnjivo bogatih), ali nisu svi, naprotiv.

Poslednja izmena:
Kakve ulicarske izraze upotrebljavas, nije ni cudo sto hoces da starce isterujes iz kuca.

Nema, ali nisu uopste sve bogatasi kako neki zamisljaju.

Ima sasvim, sasvim srednjeg sloja, Dedinje je veliko.

Pa nije,mnogi su naknadno kupili deo vila ili kuca na Dedinju.

To i nije onda neka para.

Ne kazem, ima vise dobrostojecih (da ne kazem sumnjivo bogatih), ali nisu svi, naprotiv.

Bez obzira, tamo je do nekretnine bilo tesko docu uvek, a onima sto su kupovali naknadno niko nije kriv sto su bas tamo hteli...Elitna lokacija, prosecna vrednost nekretnina preko pola miliona...a polovina se jos uvek zalagala za jednakost i bratstvo i jedinstvo...ja bih ispitao poreklo imovine ili poreklo novca od koje je kupljena...a proverio bih i dal je kupljena po trzisnoj ceni. Verujem da bi 95 posto zitelja bilo na tapetu.

Bez obzira, tamo je do nekretnine bilo tesko docu uvek, a onima sto su kupovali naknadno niko nije kriv sto su bas tamo hteli...Elitna lokacija, prosecna vrednost nekretnina preko pola miliona...a polovina se jos uvek zalagala za jednakost i bratstvo i jedinstvo...ja bih ispitao poreklo imovine ili poreklo novca od koje je kupljena...a proverio bih i dal je kupljena po trzisnoj ceni. Verujem da bi 95 posto zitelja bilo na tapetu.

Ne znam zaista do tih detalja.

Samo znam i neke sasvim prosecne ljude (pre svega stare) koji tamo stanuju, to je sve.

Poslednja izmena:
Sve sto mogu da zapazim jeste da se sirotinja (ja) uopste ne buni na ovaj porez jer ce da povecaju nama sirotinji 200 dingra porez,a vama sto imate dvorceve i stanove na elitnim mestima treba da osinu duplo veci porez,da vam otpadnu usi. jedino se i vi bunite. Dosta ste se gospodo besnovali,ako imate za silne stanove imacete i za porez. Ako nemate da platite,prodajte pa se preselite negde gde mozete da platite. Sto morate ziveti u centru? Ovako na periferiji vam je i cistiji vazduh. :lol: sta je za nekog ko ima nekretninu u vrednosti od od par stotina hiljada eura da plati 1000eura? sitnica!

Sve sto mogu da zapazim jeste da se sirotinja (ja) uopste ne buni na ovaj porez jer ce da povecaju nama sirotinji 200 dingra porez,a vama sto imate dvorceve i stanove na elitnim mestima treba da osinu duplo veci porez,da vam otpadnu usi. jedino se i vi bunite. Dosta ste se gospodo besnovali,ako imate za silne stanove imacete i za porez. Ako nemate da platite,prodajte pa se preselite negde gde mozete da platite. Sto morate ziveti u centru? Ovako na periferiji vam je i cistiji vazduh. :lol: sta je za nekog ko ima nekretninu u vrednosti od od par stotina hiljada eura da plati 1000eura? sitnica!
A i ti si jedan od glupih srba.Tebe nece da povecaju 200 dinara vec 3-4 PUTA.A ti sto imaju oni nece placati NISTA jer ce ih samo prijaviti na firme makar imali i 10 stanova po 1000 kvadrata.

Ajde da sve sa Dedinja proglasimo komunjarama i oduzmemo im kuće i podelimo državnim funkcionerima!
Posle će mo preći na ostale delove i ostale gradove.
Što da nam "buranija" zauzima dobre lokacije po gradovima???
iamm ja bolji predlog,aj da oduzmemo im kuce i da vratimo kuce onima koji su tu pre ziveli ili rodbini od tih streljanih ljudi? Ili ako ih nema da adaptiramo kuce,da podleimo kuce na vise delova pregradnim zidovima i da tu uselimo ljude iz Kragujevca koji su ostali bez domova ili izbeglice!

Back