Ko ne kaže sad,neka zauvek ćuti!

meni su kulicne te fore, steta sto to nema kod nas

ja sa drugom mojim dobrim iz zajebancije ...
80 $ kao regularna cena, ono limuzina, napravi krug oko kapelice, izvedu te hulla devojke do debelog elvisa, on otpeva nesto i neka bakica posluzi hamburgere / cizburgere ko sta voli :)

e, fotke su 20 $ komad, mamicu im pokvarenu ...

nesto smo se na kraju dogovorili za 70 sa jednom fotkom virimo iz limuzine kroz shiber ...

Pazite situaciju, na venčanju kad matičar pita sve prisutne ( pre sudbonosnog pitanja za mladence) ‚‚da li neko nešto ima da kaže?‚‚... e sad, pošto nikad, niko, ništa ne kaže,šta bi ste vi rekli ili šta vam je u nekom momentu u takvoj prilici došlo da kažete?;):p

mladozernja ima velika muda ili mladozenja je forumas sinnke :D izbor je tako velikiiiii :hahaha:

Maticari ne pitaju kao u Americkim filmovima, ali pitaju: Kumovi, da li postoji neka smetnja za vencanje? Ne pitaju prisutne, vec samo kumove. E, sad. I ja bih se slozio sa nekim od forumasa. Kada bi se vencavao neko protiv cijeg bih vencanja imao nesto protiv, verovatno ne bih ni otisao na takvo vencanje...

Pazite situaciju, na venčanju kad matičar pita sve prisutne ( pre sudbonosnog pitanja za mladence) ‚‚da li neko nešto ima da kaže?‚‚... e sad, pošto nikad, niko, ništa ne kaže,šta bi ste vi rekli ili šta vam je u nekom momentu u takvoj prilici došlo da kažete?;):p

To su jako delikatne situacije,i covek treba dobro da razmisli i sta govori,i sta radi........:cool:

Kada sam cutala na vencanju svog "prijatelja":rumenka:.mislim da ce za mene vaziti ono my lips are sealed :aha:.

Maticari ne pitaju kao u Americkim filmovima, ali pitaju: Kumovi, da li postoji neka smetnja za vencanje? Ne pitaju prisutne, vec samo kumove. E, sad. I ja bih se slozio sa nekim od forumasa. Kada bi se vencavao neko protiv cijeg bih vencanja imao nesto protiv, verovatno ne bih ni otisao na takvo vencanje...

Kad na vencanju maticar procita podatke o mladencima pita svedoke da li su podaci koji su procitani tacni
Za moguce smetnje za sklapanje braka se pita iskljucivo ako je nesto sumnjivo recimo mlada i mladozenja imaju isto prezime znaci postoji mogucnost da su rodjaci,ali to se pita prilikom zakazivanja vencanja ne na samom vencanju

u tom trenutku bi' rek'o da, ako nije problem, promeni kanal jer mi se ne svidja film i ako moze da pusti teletekst, 703 na rts-u, moze i 705 - poslednje promene, ili 556 na drugim kanalima, 555 - poslednje promene, da vidim sta su uradili burghauzen i vupertaler.... jer, tu, ako dodje kako sam igrao, nema posle vise nista da se kaze... samo da se uziva u izobilju...

to je na katolickim vencanjima. na pravoslavnim niko nikog nista ne pita.

Back