Ко мрзи службе безбедности и зашто?

Ma kakvi, sprijateljili se, jos mi cuvala dete par puta.

Al sam je vrbovao na nasu stranu, bataljuje policiju, prelazi u procenitelje štete u osiguranju 😎
Врло чудно. Боље је да ту раде часни и поштени људи.
Да не говорим колико је то тежак посао, исцрпљујућ физички и психички и опасан приде.
Не знам како неко не може да поштује полицајце нарочито ако су доказано поштени и нормални људи.

Врло чудно. Боље је да ту раде часни и поштени људи.
Да не говорим колико је то тежак посао, исцрпљујућ физички и психички и опасан приде.
Не знам како неко не може да поштује полицајце нарочито ако су доказано поштени и нормални људи.

Ne poštujem službu.

Pojedince mogu da poštujem ako zasluže, ali sam princip službe je definisan kao represivni aparat.
A slobodan čovek ne može da voli represiju. Represiju vole samo robovi i podanici.

Ne poštujem službu.

Pojedince mogu da poštujem ako zasluže, ali sam princip službe je definisan kao represivni aparat.
A slobodan čovek ne može da voli represiju. Represiju vole samo robovi i podanici.
Погрешна филозофија и резон. Али од тебе сам већ навико.

Pitaj ga, ko pušta ove avione što sa neba ispuštaju kemtrejlse, a provereno - nisu putnički avioni, jer ih nema u zvaničnoj evidenciji kontrola leta.
Koliko znam, kontrola neba je u nadležnosti vojske.
Pretpostavljam da Nato potrčko Mojsilović ima podatke o tome?

Покојни је одавно. То што је рекао се односило на време СФРЈ.

И тада су удбаши крали, и радили само за своју гузицу, баш као и данас.

А велика већина оних који раде у тим "службама безбедности" су само службеници.

И, на жалост, у овој држави већ дуго не раде свој посао.

Ne poštujem službu.

А оно, као и полиција. На жалост неопходни, али није то посао за поштеног човека.

Све су то пасивни агресивци. Поданички менталитет.

АУТОРСКА ТЕМА

У времену док је владао Борис Тадић и ДС имали смо форсирање Динка Грухоњића и Ненада Чанка, приче о војвођанском питању, посебности Војводине и потреби федерализације саме Србије и Војводине као њеног дела.

Од како је на власт дошао СНС та минорна ЛСВ екипа из ДОС-а се не пита апсолутно ништа и у Српском Војводству данас ширимо патриотска осећања док можемо понекад чути како Динко Грухоњић и Ненад Чанак бесно шкргућу зубима.

Не знам да ли је то само мој лични утисак, али стварно ми некад делује да сви који мрзе српску УДБУ и промовишу вредности ДОС-а раде заправо на разградњи српског националног ткива и довођење на власт албанских или хрватских служба безбедности већ виђено и оличено у претходном ДОС-у.
САБЉА је тако била антидржавни и антисрпски пројекат када су многи српски патриоти страдали..

Посебно ме занима шта мисли заклети борац против УДБЕ мој ривал @38imak ?
Odlično pitanje kolega, jedino ste omaškom ispustili da eksplicitno pomentete čije službe su predmet pomenute usijane mržnje: svedoci smo da su grlati borci protiv “velikosrpskih službi” u najvećoj ljubavi sa hrvatskom SOA, i u ništa manjoj sa bošnjačkom OSA BiH i albanskom SHIK. I to što su grlatiji tim više ljube pomenute.

Odlično pitanje kolega, jedino ste omaškom ispustili da eksplicitno pomentete čije službe su predmet pomenute usijane mržnje: svedoci smo da su grlati borci protiv “velikosrpskih službi” u najvećoj ljubavi sa hrvatskom SOA, i u ništa manjoj sa bošnjačkom OSA BiH i albanskom SHIK. I to što su grlatiji tim više ljube pomenute.
1000011062.png

АУТОРСКА ТЕМА

У времену док је владао Борис Тадић и ДС имали смо форсирање Динка Грухоњића и Ненада Чанка, приче о војвођанском питању, посебности Војводине и потреби федерализације саме Србије и Војводине као њеног дела.

Од како је на власт дошао СНС та минорна ЛСВ екипа из ДОС-а се не пита апсолутно ништа и у Српском Војводству данас ширимо патриотска осећања док можемо понекад чути како Динко Грухоњић и Ненад Чанак бесно шкргућу зубима.

Не знам да ли је то само мој лични утисак, али стварно ми некад делује да сви који мрзе српску УДБУ и промовишу вредности ДОС-а раде заправо на разградњи српског националног ткива и довођење на власт албанских или хрватских служба безбедности већ виђено и оличено у претходном ДОС-у.
САБЉА је тако била антидржавни и антисрпски пројекат када су многи српски патриоти страдали..

Gomila gluposti

АУТОРСКА ТЕМА

Nešto gluplje odavno nisam pročitao.

Ono kad te UDBA sludi da ne znaš ni dal si pošo il si došo. Ne zna đe bije. Misli razuzdane, šizofrenija mu politička praksa, a na grobu petokraka.

UDBA je najveća antisrpska organizacija na svetu. Koliko je ta UDBA pobila i proterala Srba od 1944. pa na ovamo, mislim da je odavno prevazišla Vatikan.

Zločince koji su zajahali Srbiju 1944. su na vlast doveli Britanci.
Oni su formirali Udbu, Oznu i ostale organizacije ubica, za ubijanje Srba patriota.
A te priče o Putinu, Duginu - ostavi za malog Pericu.

Odakle ti to?

Sovjetska agentura je formirala OZNU odnosno UDBU po KGB modelu. U tom periodu se KGB zvao MGB, ali KGB je svima jasno šta je tako da koristimo taj termin.

I nakon Titovog sukoba sa Moskvom 1948., model i nakon toga ostaje isti. U tom periodu Tito čisti sovjetsku agenturu. Udar informbiroa, hapšenje staljinista... Nakon toga ostaju nejasne relacije KGB i UDBA.

KGB je imao posebna odeljenja podeljena po određenim interesima, značaju zemalja i geografski. KGB je imao 10 Odeljenja za ceo svet izvan Varšavskog pakta.

Jugoslavija je pripadala Odeljenju 8 u KGBu. A OZNA odnosno UDBA je bila samo ispostava KGBa za Jugoslaviju
. Istom tom Odeljenju 8 pripadala je i Albanija, Grčka, Turska, i arapske zemlje ... A npr 9 i 10 odeljenje je bilo za Afriku.

Po važnosti smo bili skoro na dnu, malo iznad Afrike. A npr. Odeljenje 1 je bilo samo za Ameriku i Kanadu. Amerika je bila označena kao "Neprijatelj boj 1" ili "glavni neprijatelj"... svi ostali su bili drugog ranga. Engleska i taj njihov MI6 je prema KGBu bio Odeljenje 3.

Istorijski, mnogo pre nego što je Sovjetska vojska ušla u Jugoslaviju, u Beograd, Sovjetska agentura je imala svoju mrežu u Jugoslaviji koja je aktivno spremala teren za potencijalno preotimanje vlasti. Ta agentura formira partizane.

A Kraljevina Jugoslavija je prethodno proterivala komunističke i svojetske simpatizere. Nisu postojali nikakvi diplomatski odnosi između Kraljevine Jugoslavije i Sovjetskog saveza sve do 1940. godine. Pod silom prilika Drugog svetskog rata počinju da komuniciraju ove dve distancirane i ideološki suprotstavljene strane.

To ti je udbaška propaganda na koju padaju mnogi jer se stalno ponavlja da su Britanci imali tu nekav značajan uticaj, neku finalnu reč. Britanski uticaj je npr bio prethodno veoma jak u Jugoslaviji preko crkve, a Sovjetska imperija kad je okupirala Jugoslaviju, odmah su proterali i pobili sve značajnije figure u Crkvi od kojih neki jesu bili britanska agentura a mnogi su bili samo kolateralna šteta, tako da je taj Britanski uticaj drastično pao, da ne računamo čiste i progone praktično kompletne političke i privredne elite i svih onih koji nisu bili simpatizeri komunizma. Svi oni koji su bili neposlušni, oni koji nisu bili lojalni ili su proterivani ili su ćerani u gulag na Golom otoku.

Dva su ti udbaška pravila:
1. Tito je uvek i za vjeki vekova vrhovni. Uvek će se rado sećati Tita koji je inače bio sovjetski agent. Često ga u službi zovu ćopavi kad su nezadovoljni time što je današnja BIA samo bleda slika nekadašnje udbaške "slave". Kad je dobar onda je Tito, a kad im nije dovoljno dobar, ali uvek im je dobar, onda je ćopavi.
2. Ako neko treba da se okrivi za nešto, uvek se prvo uperi prstom na Britaniju. Engleska obaveštajna služba. Skoro nikad neće uperiti prst na CIA jer je Tito da bi spasao živu glavu morao da se okrene Americi nakon 1948. godine. Inače pre toga su trupe pod njegovom komandom obarale američke avione... Iz poštovanja prema njihovom velikom komadantu nikad CIA.

Ne poštujem službu.

Ja bas obrnuto , postujem sluzbu, a pojedince moras da nadgledas i da gajis....
Tu se vidi razlika balkan i nebalkan....nemam nameru da vredjam, ja sam oblikovan na balkanu , ali vrlo minimalno od strane roditelja, nego vise od strane velikog dvorista, i tu kad ima 100 dece, i omladine, to je super za oblikovanje...naucis da pronalazis sta je moguce a da zaobidjes njihova vaspitanja od strane roditelja koja su UVEK losa..

Da, vaspitale su me i neke bake iz komsiluka, tako sto su bile svoje, a ja umeo da gledam ko su , ne duboko, dete to ne moze, ali moze da oseti osobu, prvo bonton, posle duh pa dushu , jer dete dusha manje interesuje...
Suvise je rano da se seksualizuje, a to je najveci deo kod dushe...

Tako da ustvari ja branim da nema zloupotrebe sluzbe, a to je retkost , na balkanu svi buse svoj posao , svi buse svoju drzavu , svi buse svoju naciju...
Izdajica koliko volis, na sva tri polja....naravno zbog cega ce izdati , a da ne ispadaju bas bizarni , pa najcesce ili zbog lenjosti ili zbog novca...
Radis a ne radis, posten a ovamo se prodajes...to je Srpska stvarnost....niko ne moze da me malo plati koliko mogu malo da radim, ili ko plati taj klati , i srz Srpstvog vaspitanja je izrecena..

Ne bunim se, jedan protiv svih , samo konstatujem..

Svako pise sta hoce a i svako veruje u sta hoce i tako se ustvari gradi obmana , sto je gluplji narod, to vise srlja u potonuce....
Ali je vise i samouveren da je u pravu...sto jos vise ucvrscuje potonuce...

Uvek se previde neki vazni detalji iz istorije a previse se gleda ko je covek ko je uradio ovo ili ono...a detalji koji formiraju atmosferu i ceo tok reakcija i dogadjaja se ignorisu , ili se namerno ne vide...
I tu ne pomaze nista, ni kod istoricara jos manje kod naroda, mozes ti 100 puta ponavljati , i dalje ce terati svoju nakaradnu pricu, jer uzivanje je na prvom mestu , tako su se napajali , i tako zele da zive do kraja...

Nema šta ja da mrzim ili volim
Svako nek radi svoj posao najbolje što ume
Sa naznakom da je i kod Tita trebala veza samo je tad taj sem što je imao vezu morao da ima i znanje

Код вас напредњака не мора да се има знање. Чак, знање је непожељно.

АУТОРСКА ТЕМА

To je najgora mafija koja postoji i ima sve moguće privilegije.
Svašta su oni radili i nisu imali nikakvu kontrolu.
Evo na primer sve privatizacije su oni izveli i sami kupili firme i građevinsko zemljište u Beogradu.
Svi tajkuni su ti njihovi. Tu ima ljudi koji ni osnovnu nisu čisto završili, non-stop su na kokainu i ne znaju azbuku do pola, ali su najbogatiji ljudi Srbije.

АУТОРСКА ТЕМА

Koliko gluposti u jednom postu.

Ni ja ne očekujem da podanik shvati kako rezonuje um slobodnog čoveka :D
Ми Срби са Косова генерално волимо полицију. Да није њих Албанци би нас све поубијали.
Целу моју породицу. И очекујеш да ја мрзим полицију као ти? Моји рођаци су полицајци.
Ја и данас кад видим полицајца мени просто драго, немам где да бежим нити зашто. Поздравио бих га иако је непознат, упознао се, частио га пивом.

Ти си мени увек деловао чудно. Не размишљаш исправно и доносиш чудне и несхватљиве закључке и то не на једном месту него стално.
Баш те не разумем и мислим да те нећу ни разумети. Слободан баш ниси. Чим не можеш да схватиш перцепцију других.

Back