Ko li ko nas se .......................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rokerka:
NIKAKO!!!
Ste vi normalni? Kakva zelena magija? Da umrem zato sto sa u jednom trenutku htela da ispadnem faca?
Nece moci!!!Sad vi mislite: Svi rokerki, metalci i pankeri se drogiraju? NIJE TACNO!!!Mozda neki, ali to nije resenje za probleme.Onaj ko se drogira ne pokazuje koliko je zreo , vec koliko je nezreo.Necu da ovo lici na popovanje,ali nemojte to da radite.U mojoj skoli postoji projekat koji s bori protiv narkomanije.Ja sam predsednik.CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!
Zajedno smo jaci!!!Pridruzi mi se!!!DROGA NE!!!

Wow! Blago tom projektu kad si im ti predsednik! Ona recenica: "CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!..." - e to je bas zrelo receno!! Koliko ti bre imas godina!? Vidi se da nemas pojma o ovom problemu... Mislim ne shvati me pogresno, niti se ja drogiram, niti tako nesto zelim, i ja sam predvodila jedan takav projekat u osnovnoj... Al tvoja recenica je... ne znam, ono... I oni su ljudi, samo sto su eto izabrali pogresan put, i njima sigurno nece pomoci ni pretnje, a posebno ne popovanje, njima svakako na prvom mestu treba prijatelj! Preporucujem ti da procitas knjigu "Mi deca sa stanice Zoo", a ako si je vec procitala: PROCITAJ JE JOS JEDNOM, sa RAZUMEVANJEM!!!
dajte ljudi ---> WHERE IS THE LOVE?!?

Ja se ne drogiram! Niti nameravam! Cak ni da probam! Znam mnogo njih koji duvaju ali sam dobra s njima, a to je cisto njihov licni izbor i ja nemam veze s tim, one znaju da me to ne zanima. Znam takodje i da neke moje drugarice zele da probaju.... Ja ne. Jednostavno ne zelim. I ubedjena sam da nikad necu probati. Mislim da nista veliko necu propustiti. Ma bolje je drogiranje cokoladom :wink:

Droga je najgora stvar po meni o koju mozes da ovisis!JA se nadam da ce svi koji to rade prestati,jer samo od toga dobijaju SMRT 50 god ranije (mada sve zavisi kad se pocne).Zapitajte vi narkomani nekad sebe sta dobijate zavisnocu?Da li ce vam mozda zivot biti bolji.A ne samo sto unistavate sebe nego unistavate i druge!!!!!

MinM_4Life:
Rokerka:
NIKAKO!!!
Ste vi normalni? Kakva zelena magija? Da umrem zato sto sa u jednom trenutku htela da ispadnem faca?
Nece moci!!!Sad vi mislite: Svi rokerki, metalci i pankeri se drogiraju? NIJE TACNO!!!Mozda neki, ali to nije resenje za probleme.Onaj ko se drogira ne pokazuje koliko je zreo , vec koliko je nezreo.Necu da ovo lici na popovanje,ali nemojte to da radite.U mojoj skoli postoji projekat koji s bori protiv narkomanije.Ja sam predsednik.CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!

Wow! Blago tom projektu kad si im ti predsednik! Ona recenica: "CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!..." - e to je bas zrelo receno!! Koliko ti bre imas godina!? Vidi se da nemas pojma o ovom problemu... Mislim ne shvati me pogresno, niti se ja drogiram, niti tako nesto zelim, i ja sam predvodila jedan takav projekat u osnovnoj... Al tvoja recenica je... ne znam, ono... I oni su ljudi, samo sto su eto izabrali pogresan put, i njima sigurno nece pomoci ni pretnje, a posebno ne popovanje, njima svakako na prvom mestu treba prijatelj! Preporucujem ti da procitas knjigu "Mi deca sa stanice Zoo", a ako si je vec procitala: PROCITAJ JE JOS JEDNOM, sa RAZUMEVANJEM!!!

Da vam ja kazem,drogom se samo unistava!A knjiga "Mi deca sa stanice ZOO" je definitivno knjiga koja bi trebala da se procita i da se shvati koji su unutrasnji bolovi Kristijane bili!!!!!!!
A ono "CUVAJTE SE NARKOMANI RAZBICEMO VAS...." je tako jadno jer njima samo treba prijatelj i osoba koja ce ih razumeti i koja ce im pomoci da se otarase droge,a kad to shvatite javite se!!

moja_tuga:
MinM_4Life:
Rokerka:
NIKAKO!!!
RAZBICEMO VAS!!!

Da vam ja kazem,drogom se samo unistava!A knjiga "Mi deca sa stanice ZOO" je definitivno knjiga koja bi trebala da se procita i da se shvati koji su unutrasnji bolovi Kristijane bili!!!!!!!
A ono "CUVAJTE SE NARKOMANI RAZBICEMO VAS...." je tako jadno jer njima samo treba prijatelj i osoba koja ce ih razumeti i koja ce im pomoci da se otarase droge,a kad to shvatite javite se!!

Pa to sam i ja rekla!?

ponekad gandziram i to je to. Covek dok nesto ne proba jednostavno ne moze da sudi o tome,zato sam i probao. NIsta specijalno,a ni strasno. Nema zavisnosti od nje,moze da pusi ko hoce i kad hoce,a filing je kao kad si pijan samo sto te ne uspavljuje toliko kao alkohl,ali moze da se stondira i nesto ti se mozda prividi ili istripujes nesto kao kad sam ja mislio da dremam otvorenih ociju ili da lezim drugacije okrenut na krevetu i bas te boli uvo za sve. Eto,sve sam vam objasnio! Ne shvatam kako ovo moze da se zove drogom i kako neko ovog moze da se plasi? Nidje veze!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back