Alexandra9
Ističe se
- Poruka
- 2.601
... u ovom trenutku droga bi me samo dokrajcila ... Sigurna sam u to da kad bi pocela ne bi mogla da se zaustavim... Kod takvih stvari nisam karakter...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Courtney:Ma,ajte molim vas...Sta ce mi droga pored sveg onog divnog alkohola!
(<--SALA,KEEPER,SALA)
eto :wink: BRAVO!!!!!! imas jedan bambi!! :wink:child in time:Sekte svakako, i to satanisticke, ali iskljucivo sodomija....mortishaaa:ma da niko se kao ne drogira......... c c c.. a pun forum metalaca.. c c c.. kakvi ste vi to metalci kad ne duvate..![]()
![]()
a sekte?? :? c c c c..![]()
![]()
Nemooooj!Keeper:Courtney:Ma,ajte molim vas...Sta ce mi droga pored sveg onog divnog alkohola!
(<--SALA,KEEPER,SALA)
ehm, jesi se ti i proslog vikenda malo SHALILA? A?![]()
Mala pijanduraCourtney:Nemooooj!Keeper:Courtney:Ma,ajte molim vas...Sta ce mi droga pored sveg onog divnog alkohola!
(<--SALA,KEEPER,SALA)
![]()
Bleak WinterFullMoon:Mala pijanduraCourtney:Nemooooj!Keeper:Courtney:Ma,ajte molim vas...Sta ce mi droga pored sveg onog divnog alkohola!
(<--SALA,KEEPER,SALA)
![]()
![]()
Rokerka:NIKAKO!!!
Ste vi normalni? Kakva zelena magija? Da umrem zato sto sa u jednom trenutku htela da ispadnem faca?
Nece moci!!!Sad vi mislite: Svi rokerki, metalci i pankeri se drogiraju? NIJE TACNO!!!Mozda neki, ali to nije resenje za probleme.Onaj ko se drogira ne pokazuje koliko je zreo , vec koliko je nezreo.Necu da ovo lici na popovanje,ali nemojte to da radite.U mojoj skoli postoji projekat koji s bori protiv narkomanije.Ja sam predsednik.CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!
Zajedno smo jaci!!!Pridruzi mi se!!!DROGA NE!!!
Bleak WinterFullMoon:Yeah yeah...right...![]()
Tako je Keeper,pokazi mu!Keeper:Bleak WinterFullMoon:Yeah yeah...right...![]()
ajd ne pali se, josh je ona mala ..... :wink:![]()
Courtney:Tako je Keeper,pokazi mu!Keeper:Bleak WinterFullMoon:Yeah yeah...right...![]()
8)
![]()
I to 8)Keeper:Courtney:Tako je Keeper,pokazi mu!Keeper:Bleak WinterFullMoon:Yeah yeah...right...![]()
8)
![]()
..... mala i josh zauzeta 8)![]()
MinM_4Life:Rokerka:NIKAKO!!!
Ste vi normalni? Kakva zelena magija? Da umrem zato sto sa u jednom trenutku htela da ispadnem faca?
Nece moci!!!Sad vi mislite: Svi rokerki, metalci i pankeri se drogiraju? NIJE TACNO!!!Mozda neki, ali to nije resenje za probleme.Onaj ko se drogira ne pokazuje koliko je zreo , vec koliko je nezreo.Necu da ovo lici na popovanje,ali nemojte to da radite.U mojoj skoli postoji projekat koji s bori protiv narkomanije.Ja sam predsednik.CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!
Wow! Blago tom projektu kad si im ti predsednik! Ona recenica: "CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!..." - e to je bas zrelo receno!! Koliko ti bre imas godina!? Vidi se da nemas pojma o ovom problemu... Mislim ne shvati me pogresno, niti se ja drogiram, niti tako nesto zelim, i ja sam predvodila jedan takav projekat u osnovnoj... Al tvoja recenica je... ne znam, ono... I oni su ljudi, samo sto su eto izabrali pogresan put, i njima sigurno nece pomoci ni pretnje, a posebno ne popovanje, njima svakako na prvom mestu treba prijatelj! Preporucujem ti da procitas knjigu "Mi deca sa stanice Zoo", a ako si je vec procitala: PROCITAJ JE JOS JEDNOM, sa RAZUMEVANJEM!!!
dajte ljudi ---> WHERE IS THE LOVE?!?
Samo mi reci sta dobijas drogom?Samo jedan dobar razlog!fizio:I ja se drogiram....ZIVELA DROGA!!!
moja_tuga:Samo mi reci sta dobijas drogom?Samo jedan dobar razlog!fizio:I ja se drogiram....ZIVELA DROGA!!!
moja_tuga:MinM_4Life:Rokerka:NIKAKO!!!
RAZBICEMO VAS!!!
Wow! Blago tom projektu kad si im ti predsednik! Ona recenica: "CUVAJTE SE , NARKOMANI!!!
RAZBICEMO VAS!!!..." - e to je bas zrelo receno!! Koliko ti bre imas godina!? Vidi se da nemas pojma o ovom problemu... Mislim ne shvati me pogresno, niti se ja drogiram, niti tako nesto zelim, i ja sam predvodila jedan takav projekat u osnovnoj... Al tvoja recenica je... ne znam, ono... I oni su ljudi, samo sto su eto izabrali pogresan put, i njima sigurno nece pomoci ni pretnje, a posebno ne popovanje, njima svakako na prvom mestu treba prijatelj! Preporucujem ti da procitas knjigu "Mi deca sa stanice Zoo", a ako si je vec procitala: PROCITAJ JE JOS JEDNOM, sa RAZUMEVANJEM!!!
dajte ljudi ---> WHERE IS THE LOVE?!?
Da vam ja kazem,drogom se samo unistava!A knjiga "Mi deca sa stanice ZOO" je definitivno knjiga koja bi trebala da se procita i da se shvati koji su unutrasnji bolovi Kristijane bili!!!!!!!
A ono "CUVAJTE SE NARKOMANI RAZBICEMO VAS...." je tako jadno jer njima samo treba prijatelj i osoba koja ce ih razumeti i koja ce im pomoci da se otarase droge,a kad to shvatite javite se!!
Ko li ko nas se drogira .
![]()
Ja da .
Zelena magija
A vi![]()
Ja se samo malo puknem kad mi je tesko!
P.S. salim se i
P.P.S. Provalite kako su nekadasnji forumasi i njihovi najmiliji, bili sve narkoman do narkomana...mi smo cvecke za njih![]()